Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 56


Hier is pagina 56 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Deen Folder 01.08.2020

Hier is pagina 56 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 56

weekend koken Friszoete à 1 er) mangosalade Tropical 4 met gefrituurde watermeloen- A EL: garnalen slush © cA.20 MINUTEN VOORBEREIDEN © cA.10 MINUTEN BEREIDEN 1. Laat de bevroren garnalen 1. Schep de bevroren Ü VOORGERECHT + 4 UUR VRIEZEN ontdooien en dep ze goed watermeloen in de blender A VOOR 4 PERSONEN droog met keukenpapier. Ö TUSSENGERECHT en voeg de kokosmelk en CP GEMIDDELD Æ VOOR 4 PERSONEN Maal wat chilipeper erover en het limoensap toe. Maal tot KB vis laat staan. ® EENVvoUDIG het een grof ijsmengsel is en 2. Halveer de bosui en snijd schep direct in 4 glazen. de stukken doormidden. Snijd 2. Voeg naar wens een INGREDIËNTEN dit weer in dunne reepjes. Leg INGREDIËNTEN scheutje rum toe en steek een -8 grote gepelde - 500 g watermeloen, in een bakje ijskoud water schijfje watermeloen in het diepvriesgarnalen, in de koelkast zodat ze gaan zonder pitjes glas. met staart » 100 g kokosmelk krullen. Schil de mango en « chilipeper(vlokken) snijd het vruchtvlees in dunne «sap van 2 limoenen voedingswaarde per persoon « evt. witte rum, ijskoud «2 lente-/bosuitjes repen. Snijd de komkommer 80 kcal, vet 2 g (waarvan “1 mango in repen van hetzelfde verzadigd 1 g), koolhydraten + 2 komkommer + blender formaat. Schep dit in een kom 12 g, eiwit 1 g, vezels1g, « Yz theel. geraspte gember om met de gember, rode zout-g * Ys rode peper, fijngehakt peper en limoensap en laat «sap van 1 limoen afgedekt staan. VOORBEREIDEN “1 eetl. bloem 1. Snijd de watermeloen «4-6 eetl. koud bier BEREIDEN in kleine stukjes en zet MIXEN MAAR of koolzuurhoudend 1. Klop de bloem met een minimaal 4 uur in een Geen blender in je mineraalwater snuf zout en kleine scheutjes afgesloten bakje in de keuken? Je kunt deze “100 g taugé bier of bruisend water tot diepvries. Zet de kokosmelk slush in een kom ook «100 ml zonnebloemolie een beslag dat net van de in de koelkast. prima mixen met een vork afloopt. Giet kokend elektrische handmixer « keukenpapier water over de taugé en laat Scan de QR-code of staafmixer. Maal om naar het uitlekken. 2. Schep de taugé recept te gaan naar wens fijn, of laat en uitgelekte bosui door de het ijsmengsel juist mangosalade en verdeel over iets grover. Serveer 4 borden. Verhit de olie tot eventueel met een dik een druppel van het beslag rietje erbij. De slush is ook erg lekker als erin direct bruist en blijft drijven. 3. Haal de garnalen nagerecht of verfrissend door het beslag en leg ze tussendoortje. MET TAUGÉ rustig in de olie. Frituur ze in enkele minuten om en om Gebruik taugé nooit meteen zo vanuit het goudbruin. Laat uitlekken op bakje in een salade. keukenpapier en leg steeds 2 Op kiemgroenten garnalen op de mangosalade. als taugé kunnen schadelijke bacteriën voedingswaarde per persoon voorkomen, die 185 kcal, vet 8 g (waarvan WIN ERBIJ worden gedood door verzadigd 1 g), koolhydraten VOORGERECHT: tropische gerechten vragen om wijnen hitte. Giet daarom 15 g, eiwit 10 g, vezels 3 g, uit de ‘nieuwe wereld’, zoals Zuid-Afrika. Schenk bij deze altijd eerst kokend zout-g eigenzinnige salade een glas Zuydpunt chenin-viognier. water over taugé, 75 g groente p.p. HOOFDGERECHT: dankzij de kerrie in dit gerecht arriveren dompel even onder in we bij een kruidige rosé die zowel speklappen als kipfilet kokend water of bak aankan: de Australische Hardy's VR rosé. de sliertjes kort mee Scan de QR-code NAGERECHT: sluit de warme zomeravond af met een licht om naar het met een (wok)gerecht. recept te gaan gekoeld en fruitig glas Sea Lord Ruby port = KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 56