Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“7



5

fe

D

“A

Fe

a TV

Spaghetti ‘avocara’

N30Z13S L3H LIN

eerst de helft bij de avocado en

te

® cA. 20 MINUTEN

Ö HOOFDGERECHT

kaas en pureer tot een gladde

saus (voeg eventueel iets meer

& VOOR 4 PERSONEN

.

4

kookwater toe totdat de saus

+

8

CP GEMIDDELD

romig is). Breng op smaak met

®

zout en peper. 3. Schep de

avocadosaus met de chorizo

INGREDIËNTEN

door de spaghetti in de pan en

«300 g spaghetti

roer nog 1 minuut door op de

… 1 theel. olijfolie

laagste stand. Serveer in diepe

* 100 g chorizo, in kleine stukjes

borden en bestrooi met de

an

-2 avocado's

basilicum, peper en de rest van

Ba.

?

de kaas.

«100 g Parmezaanse kaas,

“.

geraspt

2.2

+ % bosje basilicum,

Tip

blaadjes gescheurd

Vervang de chorizo door

a

a

gerookt ontbijtspek of pancetta

of laat weg voor een vega pasta

je

5

BEREIDEN

1. Kook de spaghetti beetgaar.

voedingswaarde per persoon

.

N

jr

Verhit de olie en bak hierin de

650 kcal, vet 34 g (waarvan

chorizo knapperig op een lage

verzadigd 10 g), koolhydraten

stand. Houd apart. 2. Schep het

57 g, eiwit 26 g, vezels 6 g, zout

vruchtvlees van de avocado’s

16g

à

1

en de helft van de kaas in een

mengbeker. Giet de spaghetti

=

is

Scan de QR-code

e

af en houd 200 ml van het

om naar het

a

pes

kookwater apart. Giet hiervan

recept te gaan

Ey)

ih

>

ONWEERSTAANBAAR:

CS

NACHO'S!

AG

De perfecte combi: nacho's

EN

met guacamole! Verwarm de

2.

ovengrill voor. Verdeel

1 zak nachochips naturel over

B

%

4

een ovenschaal en bestrooi

met 1 fijngehakte rode of

groene paprika, een snuf

komijnpoeder, korianderpoeder

en paprikapoeder, Maak af met

geraspte cheddar of belegen

kaas. Zet de schaal kort onder

de grill zodat alleen de kaas

I

smelt. Schep een paar flinke

lepels guacamole op de warme

nacho's en serveer direct.

Le

Boodschappen (37)