Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Rasp de

Zo ontpit je een avocado

parmezaan

2

=

E

pas kort van

tevoren

Leg de avocado op een

il

Ce

VO}

stabiele ondergrond en

<<

FO

4

eek met een scherp

ME

es in de pit (of wip eruit

f

et een lepel.

PE à

y

ST =

Fi

Ex,

= _

NOA

iP

7

>=

4

2

0

Snijd de avocado langs

de pit doormidden.

VE :.

se

Q

5

2

N

U

D

pe

We

ES

Men

Draai de

twee helften

Houd de avocado nooit in de

van elkaar.

hand tijdens het ontpitten!

Za

= VOOR BIJ DE BORREL

{

2

Guacamole



x

df

a

Maal met een keukenmachine

of vijzel 1 kleine gesnipperde ui

met 1 bosje gehakte koriander,

:

leetlepel olijfolie en peper

tot een grove pasta. Voeg het

vruchtvlees van 2 avocado’s toe

e=

en meng tot een niet te fijn

mengsel. Schep in een kom.

Schep 1 tomaat in kleine blokjes

m

erdoor en breng de guacamole

verder op smaak met zout

en eventueel wat rode peper.

Serveer met limoen. Lekker met

«

ei

tortillachips.

ha

me

Tip

KLAAR IN

Bewaar de avocadopit in de

1

guacamole, dit vertraagt de

15

}

verkleuring.

MINUTEN

LS

Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

RE

KOOKINSPIRATIE

€)

VOOR ELKE DAG