Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Rasp de
Zo ontpit je een avocado
parmezaan
2
=
E
pas kort van
tevoren
Leg de avocado op een
il
Ce
VO}
stabiele ondergrond en
<<
FO
4
eek met een scherp
ME
es in de pit (of wip eruit
f
et een lepel.
PE à
y
ST =
Fi
Ex,
= _
NOA
iP
7
>=
4
2
0
Snijd de avocado langs
de pit doormidden.
VE :.
se
Q
5
2
N
U
D
pe
We
ES
Men
Draai de
twee helften
Houd de avocado nooit in de
van elkaar.
hand tijdens het ontpitten!
Za
= VOOR BIJ DE BORREL
{
2
Guacamole
5»
x
df
a
Maal met een keukenmachine
of vijzel 1 kleine gesnipperde ui
met 1 bosje gehakte koriander,
:
leetlepel olijfolie en peper
tot een grove pasta. Voeg het
vruchtvlees van 2 avocado’s toe
e=
en meng tot een niet te fijn
mengsel. Schep in een kom.
Schep 1 tomaat in kleine blokjes
m
erdoor en breng de guacamole
verder op smaak met zout
en eventueel wat rode peper.
Serveer met limoen. Lekker met
«
ei
tortillachips.
ha
me
Tip
KLAAR IN
Bewaar de avocadopit in de
1
guacamole, dit vertraagt de
15
}
verkleuring.
MINUTEN
LS
Scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
RE
KOOKINSPIRATIE
€)
VOOR ELKE DAG