Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.

Hier is pagina 34 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 34
Rasp de Zo ontpit je een avocado parmezaan 2 = E pas kort van tevoren Leg de avocado op een il Ce VO} stabiele ondergrond en << FO 4 eek met een scherp ME es in de pit (of wip eruit f et een lepel. PE à y ST = Fi Ex, = _ NOA iP 7 >= 4 2 0 Snijd de avocado langs de pit doormidden. VE :. se Q 5 2 N U D pe We ES Men Draai de twee helften Houd de avocado nooit in de van elkaar. hand tijdens het ontpitten! Za = VOOR BIJ DE BORREL { 2 Guacamole 5» x df a Maal met een keukenmachine of vijzel 1 kleine gesnipperde ui met 1 bosje gehakte koriander, : leetlepel olijfolie en peper tot een grove pasta. Voeg het vruchtvlees van 2 avocado’s toe e= en meng tot een niet te fijn mengsel. Schep in een kom. Schep 1 tomaat in kleine blokjes m erdoor en breng de guacamole verder op smaak met zout en eventueel wat rode peper. Serveer met limoen. Lekker met « ei tortillachips. ha me Tip KLAAR IN Bewaar de avocadopit in de 1 guacamole, dit vertraagt de 15 } verkleuring. MINUTEN LS Scan de QR-code om naar het recept te gaan RE KOOKINSPIRATIE €) VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 34