Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“>
Te ZES,
I
As
N
Br
ir
=
W
hs
A
5
$
&
À
Vega ‘kipwraps’ met
OD
perzik-limoensalsa
à
ss
5
\
al was of
niet verder
® ca. 20 MINUTEN
is echt
RER
Ö LUNCH- oF
inmiddels vind je
HOOFDGERECHT
e streetfood en
Æ VOOR 4 PERSONEN
etarisch. Van
kjes tot groente.
CP GEMIDDELD
n falafel tot de
ZONDER VLEES OF VIS
(bonen)keuken. Oo
5
dagje lekker makkeli 72
in je een vegeta
INGREDIENTEN
S331A UJANOZ UIMHIT
ima volhouden.
«1 eetl. olijfolie
recepten voor deze,
-leetl. kerriepoeder
A,
gerechten!
* 350 g vega ‘kipstukjes’
- 4 grote tortillawraps
he
2
«1 avocado, in plakken
«1 zakje rucola
f
voor de salsa:
+2 eetrijpe perziken,
n
geschild en in blokjes
id
«8 radijsjes, fijngesneden
hl
* handje munt, fijngehakt
«1 rode ui, gesnipperd
« rasp en sap van 1 limoen
er
BEREIDEN
1. Meng de ingrediënten voor
in
al
de salsa en breng op smaak
F
met zout en peper. 2. Verhit de
=
=
LA
olijfolie in een koekenpan, voeg
de kerrie toe en bak 1 minuut.
5
Voeg vervolgens de plantaardige
f
stukjes toe en bak in circa
5 minuten rondom goudbruin.
3. Verwarm intussen de
tortillawraps kort in een droge,
Sa
hete koekenpan. Serveer de
ww
tortilla's met de kerriestukjes,
avocado, rucola en perzik-
limoensalsa.
Tip
Geen plantaardige ‘kipstukjes’?
HET LIJKT NET KIP,
Vervang dan door een ander
soort vleesvervanger.
TOCH EET JE VANDAAG
voedingswaarde per persoon
500 kcal, vet 19 g (waarvan
NU GEEN VLEES
verzadigd 3 g), koolhydraten
50 g, eiwit 26 g, vezels 13 g,
zout 2,8 g
45 g groente p.p.
Brij) scan de qr-code
om naar het
recept te gaan
El
i
dre
x
82020 happen (2)
4.”