Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MAAK JE EIGEN
en
DUBBELDIKKE
Fer
nn RGER
>»
zZ
A
>
=
me
7
hi
%
wed
pe.
Ar
re
4
ink
7
TE
nad
EM
ES
Dr
en
7
Re
on
u
A,
/ 8
à
u
5
IN
‘€
Courgetteburger met
Le
A
geitenkaas en uienmarmelade
az
;
5
19
LE
© CA. 30 MINUTEN
BEREIDEN
u
UP LUNCH- OF
1. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een
ar
koekenpan en bak hierin voor de
.
HOOFDGERECHT
Æ VOOR 4 PERSONEN
marmelade de uien met de honing,
azijn, tijm, zout en peper en een
{P GEMIDDELD
scheutje water in circa 25 minuten
ZONDER VLEES OF VIS
zacht. Roer regelmatig door.
A
vr
2. Schep intussen de courgette
T2
in een zeef en bestrooi met zout.
INGREDIËNTEN
Laat 3 minuten staan en druk zo
2 eetl. olijfolie
veel mogelijk vocht eruit. Meng
2 kleine courgettes, grof geraspt
de courgette vervolgens met het
LA
-lei, losgeklopt
ei, de havermout, knoflook en de
CS
-100 g havermout
helft van de geitenkaas. Breng op
Er
HUE
HAUT
* 2 teentjes knoflook, fijngehakt
smaak met zout en peper. Maak
KLAAR IN
150 g zachte geitenkaas,
met vochtige handen burgers
verkruimeld
van het mengsel. 3. Verhit de rest
15
. 4 ciabattabroodjes,
van de olie in een koekenpan en
MINUTEN
opengesneden
bak hierin de courgetteburgers
“75 g rucola
in circa 10 minuten rondom
voor de marmelade:
gaar en goudbruin. Serveer op
* 3 rode uien, in dunne ringen
een ciabattabroodje met de
=-
-leetl. honing
rucola, overige geitenkaas en
2
=
«2 eetl. balsamicoazijn
uienmarmelade.
Du
«3 takjes tijm, gerist
F
voedingswaarde per persoon
3
Md
er
480 kcal, vet 17 g (waarvan
D
FSI
Scan de QR-code
verzadigd 8 g), koolhydraten 57 g,
om naar het
FPE
RE
recept te gaan
eiwit 21 g, vezels 6 g, zout 1,3 g
2
SERIE
=
4
195 g groente p.p.
az
RS
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG