Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MAAK JE EIGEN

en

DUBBELDIKKE

Fer

nn RGER



zZ

A

>

=

me

7

hi

%

wed

pe.

Ar

re

4

ink

7

TE

nad

EM

ES

Dr

en

7

Re

on

u

A,

/ 8

à

u

5

IN

‘€

Courgetteburger met

Le

A

geitenkaas en uienmarmelade

az

;

5

19

LE

© CA. 30 MINUTEN

BEREIDEN

u

UP LUNCH- OF

1. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een

ar

koekenpan en bak hierin voor de

.

HOOFDGERECHT

Æ VOOR 4 PERSONEN

marmelade de uien met de honing,

azijn, tijm, zout en peper en een

{P GEMIDDELD

scheutje water in circa 25 minuten

ZONDER VLEES OF VIS

zacht. Roer regelmatig door.

A

vr

2. Schep intussen de courgette

T2

in een zeef en bestrooi met zout.

INGREDIËNTEN

Laat 3 minuten staan en druk zo

2 eetl. olijfolie

veel mogelijk vocht eruit. Meng

2 kleine courgettes, grof geraspt

de courgette vervolgens met het

LA

-lei, losgeklopt

ei, de havermout, knoflook en de

CS

-100 g havermout

helft van de geitenkaas. Breng op

Er

HUE

HAUT

* 2 teentjes knoflook, fijngehakt

smaak met zout en peper. Maak

KLAAR IN

150 g zachte geitenkaas,

met vochtige handen burgers

verkruimeld

van het mengsel. 3. Verhit de rest

15

. 4 ciabattabroodjes,

van de olie in een koekenpan en

MINUTEN

opengesneden

bak hierin de courgetteburgers

“75 g rucola

in circa 10 minuten rondom

voor de marmelade:

gaar en goudbruin. Serveer op

* 3 rode uien, in dunne ringen

een ciabattabroodje met de

=-

-leetl. honing

rucola, overige geitenkaas en

2

=

«2 eetl. balsamicoazijn

uienmarmelade.

Du

«3 takjes tijm, gerist

F

voedingswaarde per persoon

3

Md

er

480 kcal, vet 17 g (waarvan

D

FSI

Scan de QR-code

verzadigd 8 g), koolhydraten 57 g,

om naar het

FPE

RE

recept te gaan

eiwit 21 g, vezels 6 g, zout 1,3 g

2

SERIE

=

4

195 g groente p.p.

az

RS

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG