Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Deen Folder 01.08.2020

Hier is pagina 28 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 28

MAAK JE EIGEN en DUBBELDIKKE Fer nn RGER >» zZ A > = me 7 hi % wed pe. Ar re 4 ink 7 TE nad EM ES Dr en 7 Re on u A, / 8 à u 5 IN ‘€ Courgetteburger met Le A geitenkaas en uienmarmelade az ; 5 19 LE © CA. 30 MINUTEN BEREIDEN u UP LUNCH- OF 1. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een ar koekenpan en bak hierin voor de . HOOFDGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN marmelade de uien met de honing, azijn, tijm, zout en peper en een {P GEMIDDELD scheutje water in circa 25 minuten ZONDER VLEES OF VIS zacht. Roer regelmatig door. A vr 2. Schep intussen de courgette T2 in een zeef en bestrooi met zout. INGREDIËNTEN Laat 3 minuten staan en druk zo 2 eetl. olijfolie veel mogelijk vocht eruit. Meng 2 kleine courgettes, grof geraspt de courgette vervolgens met het LA -lei, losgeklopt ei, de havermout, knoflook en de CS -100 g havermout helft van de geitenkaas. Breng op Er HUE HAUT * 2 teentjes knoflook, fijngehakt smaak met zout en peper. Maak KLAAR IN 150 g zachte geitenkaas, met vochtige handen burgers verkruimeld van het mengsel. 3. Verhit de rest 15 . 4 ciabattabroodjes, van de olie in een koekenpan en MINUTEN opengesneden bak hierin de courgetteburgers “75 g rucola in circa 10 minuten rondom voor de marmelade: gaar en goudbruin. Serveer op * 3 rode uien, in dunne ringen een ciabattabroodje met de =- -leetl. honing rucola, overige geitenkaas en 2 = «2 eetl. balsamicoazijn uienmarmelade. Du «3 takjes tijm, gerist F voedingswaarde per persoon 3 Md er 480 kcal, vet 17 g (waarvan D FSI Scan de QR-code verzadigd 8 g), koolhydraten 57 g, om naar het FPE RE recept te gaan eiwit 21 g, vezels 6 g, zout 1,3 g 2 SERIE = 4 195 g groente p.p. az RS KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 28