Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ee
Gegrilde
kipspiesjes met
salsa verde
a
® ca. 15 MINUTEN
D HAPJE
Æ voor 8 STUKS
© GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
« bosje platte peterselie
« bosje basilicum
«1 teentje knoflook
+ 3 ansjovisfilets
EEN GOED
«2 eetl. kappertjes
«6 eetl. olijfolie
GEKOELD GLAS
+300 g kipfilet, in blokjes
VERDEJO
«8 satéprikkers
- grillpan
PERFECT
SPIE
BEREIDEN
1. Pureer met een staafmixer
de peterselie, basilicum,
knoflook, ansjovis, kappertjes
_
en 5 eetlepels olijfolie tot een
salsa verde. Voeg eventueel
een scheutje water toe om
de saus wat vloeibaarder te
maken en breng op smaak
met zout en peper. 2. Rijg de
me
F
kipblokjes aan de satéprikkers.
Verhit de overige olie in de
grillpan en gril hierin de
F
“A
kipspiesjes in circa 8 minuten
rondom gaar en goudbruin.
Serveer met de salsa verde.
L dns
voedingswaarde per stuk
ka
TS kcal, vet 9 g (waarvan
verzadigd 1 g), koolhydraten
…
|
7
- g, eiwit 10 g, vezels - g,
>
zout 0,7 g
Ne
U
[] | scan de QR-code
N
15
sr
om naar het
#
fl
recept te gaan
MINUTEN
S
=
>
Fre
et
er
ee
ug
=
pas
u -
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG
u
-
u
En
I
ut