Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ee

Gegrilde

kipspiesjes met

salsa verde

a

® ca. 15 MINUTEN

D HAPJE

Æ voor 8 STUKS

© GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

« bosje platte peterselie

« bosje basilicum

«1 teentje knoflook

+ 3 ansjovisfilets

EEN GOED

«2 eetl. kappertjes

«6 eetl. olijfolie

GEKOELD GLAS

+300 g kipfilet, in blokjes

VERDEJO

«8 satéprikkers

- grillpan

PERFECT

SPIE

BEREIDEN

1. Pureer met een staafmixer

de peterselie, basilicum,

knoflook, ansjovis, kappertjes

_

en 5 eetlepels olijfolie tot een

salsa verde. Voeg eventueel

een scheutje water toe om

de saus wat vloeibaarder te

maken en breng op smaak

met zout en peper. 2. Rijg de

me

F

kipblokjes aan de satéprikkers.

Verhit de overige olie in de

grillpan en gril hierin de

F

“A

kipspiesjes in circa 8 minuten

rondom gaar en goudbruin.

Serveer met de salsa verde.

L dns

voedingswaarde per stuk

ka

TS kcal, vet 9 g (waarvan

verzadigd 1 g), koolhydraten



|

7

- g, eiwit 10 g, vezels - g,

>

zout 0,7 g

Ne

U

[] | scan de QR-code

N

15

sr

om naar het

#

fl

recept te gaan

MINUTEN

S

=

>

Fre

et

er

ee

ug

=

pas

u -

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG

u

-

u

En

I

ut