Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 102




Hier is pagina 102 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

h

es

A:

Ee

en

©)

a

2

We

+

Æ ;

le

E

ugs

\

Gegratineerde kip met pesto

Broccolisoep met makreel

hoofdgerecht - 25 mi

{

+10-15 min. oventijd) - 4 pers

50 g cashewnoten

1warmgerookte hele makreel (ca. 300 g)

1

\

1,

350g)

2 teentjes kn

7elolij

2el nr

coli

4 teentjes knoflook

800g

*

1zak spinazie (400 g

2 aantekende:

% — en mozzarella (à 150 g)

100 ml slagr

300g

2 el milde grove mosterd

x

1 ire tte (400 g)

1 zak minikrieltjes (600 g)

& aluminiumfolie

& ovenschaal (15 x 20 cm)

1 verwarm de oven voor tot 180 °C. Wikkel de makreel in

1

y

Il

L

N

\

|

Leodemakfee 10 Min, Ahdesven. Hakae

ih

kit

ole of boter en rooster

3 min

hudopeen

knoflook fijn

|

verhit

|

|



I

|

rondom aan.2 Doe ede

2 Haal de

Voeg 1

maar

M

Le



L

m

I. Verde:

ele

n bak 2 min. mee.

pan

se

k. Kook

de pesto over en bestrooi met de Mozzarella Sralineet de He

henker1%L watertk

10-15 min. in de

£

\

!

yd.

y

beetgaar.S

f Pite er

r

staafmixer.

\

L

I

min

5 min. Snijd de rest van de knoflook fijn. Halveer de rode

4 a ae vis uit 5 folie en n verwijder het vel. Verdeel daal

lak

fijn. Voeg de knoflook en rode peper na 5 min. toe aan de

peper

|

|

r

j

L

|

De

champignons en bak 3 min. mee. 4 Voeg na 7 min. de rest van

|

ppelerderestvan

m

de olie over

L

erveer er de rest van de

jee

+

L

Lekker

door.

k.5 Haal

voedingswaarde p.p. 468 kcal, vet 28 g, waarvan

verzadigd 9 g, koolhydraten 31 g, waarvan suikers 3 g

er de gegratineerde kip op.

vezels 10 g, eiwit 18 g, zout 2,9 g, groente 200

voedingswaarden p.p. 7/41 kcal, vet 39 g, waarvan

Gooi de steel van de broccoli nief

verzadigd 10 g, koolhydraten 59 g, waarvan suikers 2 g,

eg! Net zo lekker als de rest. En het

vezels 5 g, eiwit 36 g, zout 0,4 g, groente 150 g

Br

heeft een wat steviger structuur.

I

x

102 JUMBO