Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
\
x
En
TN,
RL
Ps
a
Eed
TD
Springrolls met bloemen
ru
|
LE
voorgerecht + 20 min. - 4 pers
3 bosuitjes
rode pepe
Er
1zakje vorteildifene (1509
1
[2
g sojaboontjes (bakje à 175 g,
Ze
koelin
1bakje kiemmix (6:
2 el sushi-azijn (Saitaku, flesje à 150 ml)
€
7
8 rijstvellen voor verse loempia's
(pak 100 g, 12 st
)
1bakje eetbare bloemen
(à 15 g, kerstassortim
75 ml ponzu (Kikkoman, flesje à 250 ml)
Carpaccio van gruis
1 Snijd de bosuitjes in zo dun mogelijke
voorgerecht « 10 mi
-4 pers.
reepjes, Snijd de / rode pe
r fijn
Meng de bosui en de peper met de
1v
ix en sushi-
wortel, sojaboont) iem
200g radijs
zijn
Bereid de rijstvellen volgens de
25 g pistachenoten
aanwijzingen op de verpakking. 3 Leg in
1 oui
elk rijstvel een paar bloemen omg
1tlm
erdeeld over het velen verdeel hier /s van
1el sois extra han
de groentemix over. Vouw de zijkanten naar
l
le
binnen en rol zo strak mogelijk op
eltenkanshrifstien (100 9)
4 Serveer met de ponzu om te dippen
& blokrasp met schaafkant
voedingswaarde p.p. 138 kcal, vet 2g
1 Snijd of schaaf de venkel en de radijs
waarvan verzadigd O g, koolhydraten 23 g,
in zo dun mogelijke plakjes. Verdeel
waarvan suikers 9 g, vezels 2 g, eiwit 6g
@ rechtstreeks
over 4 bor:
Hak
n grof.
uitde
zout 1,4 g, groente 93 g
a
Boen de sinaasappel schoon, rasp er
de helft van de oranje schil af en pers
Dankzij zijn frisse
Tip: gebruik koud water voor het weken van
de vrucht uit. Meng het sap en de rasp
de rijstvellen. Het duurt dan wat langer voor
met de mosterd en de olie. Breng op
ideale begeleider
ze zacht zijn (ca. 45 sec.), maar ze scheuren dan
minder snel
smaak. 3 Verdeel de dressing over de
van de groente
venkel en de radijs en bestrooi met de
in deze twee
geitenkaasbolletjes en noten
voorgerechte
Petit Villebois
voedingswaarde p.p. 166 kcal, vet 12 9,
sauvignon bl
waarvan verzadigd 5 g, koolhydraten 6 g
7
ml6,29
Fris, licht & crispy
waarvan suikers 5 g, vezels 3 g, eiwit 7 g
3 voor 15,00
zout 0,4 g, groente 113 g
“Verkrijgbaar vanaf 14 december
voorgerecht
30
JUMBO