Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

\

x

En

TN,

RL

Ps

a

Eed

TD

Springrolls met bloemen

ru

|

LE

voorgerecht + 20 min. - 4 pers

3 bosuitjes

rode pepe

Er

1zakje vorteildifene (1509

1

[2

g sojaboontjes (bakje à 175 g,

Ze

koelin

1bakje kiemmix (6:

2 el sushi-azijn (Saitaku, flesje à 150 ml)



7

8 rijstvellen voor verse loempia's

(pak 100 g, 12 st

)

1bakje eetbare bloemen

(à 15 g, kerstassortim

75 ml ponzu (Kikkoman, flesje à 250 ml)

Carpaccio van gruis

1 Snijd de bosuitjes in zo dun mogelijke

voorgerecht « 10 mi

-4 pers.

reepjes, Snijd de / rode pe

r fijn

Meng de bosui en de peper met de

1v

ix en sushi-

wortel, sojaboont) iem

200g radijs

zijn

Bereid de rijstvellen volgens de

25 g pistachenoten

aanwijzingen op de verpakking. 3 Leg in

1 oui

elk rijstvel een paar bloemen omg

1tlm

erdeeld over het velen verdeel hier /s van

1el sois extra han

de groentemix over. Vouw de zijkanten naar

l

le

binnen en rol zo strak mogelijk op

eltenkanshrifstien (100 9)

4 Serveer met de ponzu om te dippen

& blokrasp met schaafkant

voedingswaarde p.p. 138 kcal, vet 2g

1 Snijd of schaaf de venkel en de radijs

waarvan verzadigd O g, koolhydraten 23 g,

in zo dun mogelijke plakjes. Verdeel

waarvan suikers 9 g, vezels 2 g, eiwit 6g

@ rechtstreeks

over 4 bor:

Hak

n grof.

uitde

zout 1,4 g, groente 93 g

a

Boen de sinaasappel schoon, rasp er

de helft van de oranje schil af en pers

Dankzij zijn frisse

Tip: gebruik koud water voor het weken van

de vrucht uit. Meng het sap en de rasp

de rijstvellen. Het duurt dan wat langer voor

met de mosterd en de olie. Breng op

ideale begeleider

ze zacht zijn (ca. 45 sec.), maar ze scheuren dan

minder snel

smaak. 3 Verdeel de dressing over de

van de groente

venkel en de radijs en bestrooi met de

in deze twee

geitenkaasbolletjes en noten

voorgerechte

Petit Villebois

voedingswaarde p.p. 166 kcal, vet 12 9,

sauvignon bl

waarvan verzadigd 5 g, koolhydraten 6 g

7

ml6,29

Fris, licht & crispy

waarvan suikers 5 g, vezels 3 g, eiwit 7 g

3 voor 15,00

zout 0,4 g, groente 113 g

“Verkrijgbaar vanaf 14 december

voorgerecht

30

JUMBO