Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KERSTBRUNCH

La

B

in

=

6 ;

Scan de QR-code

ie

u

brunchgerecht.

vr x

#.

à

Se

Maak deze krans

samen met je

kinderen. Succes

verzekerd!

ir

Choco-dennenappels

gebak - 25 min. - 12 stuks

&

40 groomboter (op kamertemperatuur)

120 g pindakaas zonder stukjes

Ook deze krans

Se

70 ghazelnootpasta

is eetbaar!

125

poedersuike

ER

12 zoute sticks (pakje 2

100 9 choco chips (ontbijtgranen,

pak à

& theezeefje

1Meng ineen kom de pindakaas met de

hazelnootpasta, zachte boter en 100 g van

5

ed

uiker tot een glad, kneedbaar

oh

AE B

mengsel. 2 Verdeel in 12 porties. Vorm de

&

porties rondom de zoute sticks in de vorm

van een kegel, met het brede gedeelte

aan de onderkant. Zet ze neer. 3 Steek

a

rondom de chocochips in de kegels. Laat

2.

BR

de volgende rij choco chips telkens iets

verspringen met de vorige. Breek de zoute

ES

stick aan de bovenkant af, zodat hij niet

meer zichtbaar is. 4 Bestrooi met het zeefje

met de poedersuiker.

Kal

voedingswaarde per stuk 203 kcal,

vet 11 g, waarvan verzadi 5

koolhydraten 219, waarvan suikers 15 g,

vezels 2 g, eiwit 4g, zout O1 g

JUMBO

21