Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KERSTBRUNCH
La
B
in
=
6 ;
Scan de QR-code
ie
u
brunchgerecht.
vr x
#.
à
Se
Maak deze krans
samen met je
kinderen. Succes
verzekerd!
ir
Choco-dennenappels
gebak - 25 min. - 12 stuks
&
40 groomboter (op kamertemperatuur)
120 g pindakaas zonder stukjes
Ook deze krans
Se
70 ghazelnootpasta
is eetbaar!
125
poedersuike
ER
12 zoute sticks (pakje 2
100 9 choco chips (ontbijtgranen,
pak à
& theezeefje
1Meng ineen kom de pindakaas met de
hazelnootpasta, zachte boter en 100 g van
5
ed
uiker tot een glad, kneedbaar
oh
AE B
mengsel. 2 Verdeel in 12 porties. Vorm de
&
porties rondom de zoute sticks in de vorm
van een kegel, met het brede gedeelte
aan de onderkant. Zet ze neer. 3 Steek
a
rondom de chocochips in de kegels. Laat
2.
BR
de volgende rij choco chips telkens iets
verspringen met de vorige. Breek de zoute
ES
stick aan de bovenkant af, zodat hij niet
meer zichtbaar is. 4 Bestrooi met het zeefje
met de poedersuiker.
Kal
voedingswaarde per stuk 203 kcal,
vet 11 g, waarvan verzadi 5
koolhydraten 219, waarvan suikers 15 g,
vezels 2 g, eiwit 4g, zout O1 g
JUMBO
21