Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
st
Bad IAEqREARE met
parma
maha
nel
EE en min
en ND
(25 min. oventijd) - 4 pers
4
N
= À
4 plakjes bladerdeeg
A.
a
(pakje 10 stuks, N
La
Ys bakje tijm (à 1
30 g Pumananıe kaas
En
2
4 kwa eres
ke.
1 pakje parmaham (70 g)
10
tros cherrytomaten
Vs bakje basilicum (à 20
& bakpapier
ronde s
aal of springvorm (g 24 cm)
ronde schaal of bordje (2 12 cm)
Den
ik
N
ER
1Verwarm de oven voor tot 200°C.Leg
27
de plakjes bladerdeeg aansluitend in een
vierkant op de bakplaat. Druk de naden
tegen elkaar. Leg de grote schaal of
KS
springvorm Rn ophet ne
n snij
er me
|
cirkel uitte Sn Verwijder het De
Ki
buiten de cirkel; dit wordt niet gebruikt
#
2 Leg de kleinere schaal in het midden van de
dd
deegcirkel en druk deze in het bladerdeeg
-om de maat aan te geven. Druk niet door.
Maak in het midden van de deegcirkel met
een mes een kruis, tot aan de rand
kleine cirkel. Er ontstaan nu 4 punten
” 4
3 Ris de blaadjes van de takjes tijm. Rasp
de Parmezaanse kaas. Meng de tijm en de
Parmezaanse kaas met de ricotta. Verdeel
de ricotta over de buitenste ring van d:
krans. Vouw er de 4 punten overheen en
e buitenste rand iets naar binnen, over de
ap
#
vulling heen
t 25 min. in de oven. 4 Kook
ai
intussen de kwarteleitjes in 3 min. hard. Laat
8
schrikken onder koud stromend water e
el ze. Halveer de eitjes. 5 Maak roosjes van
Tip: in plaats van
de plakjes ham. Halveer de tomaten. Haal
bi
kwarteleitjes kun
Ge Seel vande ei lem Haalde
x |
| 5
de ham, het ei
eieren hard koken
de tomaten en het basilicum over.
en in parten op de
SI
krans leggen
voedingswaarde p.p. 335 kcal, vet 219
waarvan verzadigd 11 g, koolhydraten 18 g
waarvan suikers 4 g, vezels 1 g, eiwit 18 g;
zout 1,9 g, groente 25 g
JUMBO
19