Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

st

Bad IAEqREARE met

parma

maha

nel

EE en min

en ND

(25 min. oventijd) - 4 pers

4

N

= À

4 plakjes bladerdeeg

A.

a

(pakje 10 stuks, N

La

Ys bakje tijm (à 1

30 g Pumananıe kaas

En

2

4 kwa eres

ke.

1 pakje parmaham (70 g)

10

tros cherrytomaten

Vs bakje basilicum (à 20

& bakpapier

ronde s

aal of springvorm (g 24 cm)

ronde schaal of bordje (2 12 cm)

Den

ik

N

ER

1Verwarm de oven voor tot 200°C.Leg

27

de plakjes bladerdeeg aansluitend in een

vierkant op de bakplaat. Druk de naden

tegen elkaar. Leg de grote schaal of

KS

springvorm Rn ophet ne

n snij

er me

|

cirkel uitte Sn Verwijder het De

Ki

buiten de cirkel; dit wordt niet gebruikt

#

2 Leg de kleinere schaal in het midden van de

dd

deegcirkel en druk deze in het bladerdeeg

-om de maat aan te geven. Druk niet door.

Maak in het midden van de deegcirkel met

een mes een kruis, tot aan de rand

kleine cirkel. Er ontstaan nu 4 punten

” 4

3 Ris de blaadjes van de takjes tijm. Rasp

de Parmezaanse kaas. Meng de tijm en de

Parmezaanse kaas met de ricotta. Verdeel

de ricotta over de buitenste ring van d:

krans. Vouw er de 4 punten overheen en

e buitenste rand iets naar binnen, over de

ap

#

vulling heen

t 25 min. in de oven. 4 Kook

ai

intussen de kwarteleitjes in 3 min. hard. Laat

8

schrikken onder koud stromend water e

el ze. Halveer de eitjes. 5 Maak roosjes van

Tip: in plaats van

de plakjes ham. Halveer de tomaten. Haal

bi

kwarteleitjes kun

Ge Seel vande ei lem Haalde

x |

| 5

de ham, het ei

eieren hard koken

de tomaten en het basilicum over.

en in parten op de

SI

krans leggen

voedingswaarde p.p. 335 kcal, vet 219

waarvan verzadigd 11 g, koolhydraten 18 g

waarvan suikers 4 g, vezels 1 g, eiwit 18 g;

zout 1,9 g, groente 25 g

JUMBO

19