Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 103




Hier is pagina 103 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ES:

KA)

D

+

*

iR

|)

A

b

À

|

|

à

|

Á

4

Je

Captain's dinner

Indische sperziebonen me

hoofdgerecht - 25 min. «4 pers

haktballen en sambaljus

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers

2 teentjes knoflook

300 g witte rijst

re

2 prei

25 groom

125 ml ketjap manis

350 g)

L

L

N

1blik Kapuclinens (800g

1pakje biologisch ontbijtspek (ca. 100 g)

6 el zonnebloemol

ketjap en sambal

4el pic

li

1zak gebroken sperziebonen (600 g)

op smaak. Krijgt he

4 el zoetzure augurken en/of uitjes

2 tl sambal badja

ect een Indisch

& keukenpapier

3 el seroendeng

4

R

j

\

1 Snipper de uien. Hak de knoflook fijn. Was de preien

L

El

y

L

L

RIPPEE

y

L

kim

het gehakt

met

£

j

nan min. zen en gaar.3 Doe de kapuciinersi ineen

L

y

Il

L

at uitlekken

3elolie

aanalle kanten

bruin. Voeg 150 ml water toe en gaar ze in 10 min. Keer ze

Laat uitlekken

regelmatig. 2 Verhit in een koekenpan de rest van de olie. Fruit

\

y

i

pr

i

ensmoor ré min. 0 de kapucijners warm Zum Schep

bak1min.mee.

7

Verdel

\

L

4 börden Leger

f

de kook aan

moor

\

à

achtjes gaar.

Kit

Il

j

op. Schep er

pi

augurken en/of uit}

aan het bakvet. Bal

j

L

14

mee. Schenk150 ml

water bij de gehaktballen sn stoof ze nog 5 min. Neem het

voedingswaarde p.p. 302 kcal, vet 14 g, waarvan

verzadigd 6 g, koolhydraten 22 g, waarvan suikers 8 g

Il

zels 12 g, eiwit 16 g, zout 1,8 g, groente 138

chep er

de seroendeng en serveer met de rijst

Ieder z'n favoriete

voedingswaarde p.p. 7/42 kcal, vet 30 g, waarvan

verzadigd 12 g, koolhydraten 88 g, waarvan suikers 20 g

topping. Metdit %

ezels 8 g, eiwit 26 g, zout 3,2 g, groente 175

gerecht kun je

eindeloos variëren

JUMBO 103