Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 103
Hier is pagina 103 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ES:
KA)
D
+
*
iR
|)
A
b
À
|
|
à
|
Á
4
Je
Captain's dinner
Indische sperziebonen me
hoofdgerecht - 25 min. «4 pers
haktballen en sambaljus
hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers
2 teentjes knoflook
300 g witte rijst
re
2 prei
25 groom
125 ml ketjap manis
350 g)
L
L
N
1blik Kapuclinens (800g
1pakje biologisch ontbijtspek (ca. 100 g)
6 el zonnebloemol
ketjap en sambal
4el pic
li
1zak gebroken sperziebonen (600 g)
op smaak. Krijgt he
4 el zoetzure augurken en/of uitjes
2 tl sambal badja
ect een Indisch
& keukenpapier
3 el seroendeng
4
R
j
\
1 Snipper de uien. Hak de knoflook fijn. Was de preien
L
El
y
L
L
RIPPEE
y
L
kim
het gehakt
met
£
j
nan min. zen en gaar.3 Doe de kapuciinersi ineen
L
y
Il
L
at uitlekken
3elolie
aanalle kanten
bruin. Voeg 150 ml water toe en gaar ze in 10 min. Keer ze
Laat uitlekken
regelmatig. 2 Verhit in een koekenpan de rest van de olie. Fruit
\
y
i
pr
i
ensmoor ré min. 0 de kapucijners warm Zum Schep
bak1min.mee.
7
Verdel
\
L
4 börden Leger
f
de kook aan
moor
\
à
achtjes gaar.
Kit
Il
j
op. Schep er
pi
augurken en/of uit}
aan het bakvet. Bal
j
L
14
mee. Schenk150 ml
water bij de gehaktballen sn stoof ze nog 5 min. Neem het
voedingswaarde p.p. 302 kcal, vet 14 g, waarvan
verzadigd 6 g, koolhydraten 22 g, waarvan suikers 8 g
Il
zels 12 g, eiwit 16 g, zout 1,8 g, groente 138
chep er
de seroendeng en serveer met de rijst
Ieder z'n favoriete
voedingswaarde p.p. 7/42 kcal, vet 30 g, waarvan
verzadigd 12 g, koolhydraten 88 g, waarvan suikers 20 g
topping. Metdit %
ezels 8 g, eiwit 26 g, zout 3,2 g, groente 175
gerecht kun je
eindeloos variëren
JUMBO 103