Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

iS

5

ra

la

Ni

4

5

eN

|

A

\

/

CES

3

«

4

N

4]

N

Ns

<<

à

sec

=

R

Va

D

1

=

A

KR

Mesclunsalade met klassieke

Winterse ovengroenten (tian)

Tuttifrutti met specerijen

vinaigrette en stercroutons

bijgerecht - 20 min. (+ 1 uur oventijd)

bijgerecht - 10 min. (+ afkoelen)

bijgerecht + 20 min. - 4 pers

A pers

4 pers.

4

L

125

4

t

1

r

100 g gewelde abrikozen

1sjalot

% knolselderij

100 g gewelde pruimen

3 sneetjes wit casinobrood

2 rode uien

50 g gedroogde cranberry’s

(hb

215 al

2 el olijfolie

1el rodewijnazijn

3el olijfolie

2el lichtbruine basterdsuiker

1tl mosterd

& ovenschaal (2 24 cm)

2 stuks steranijs

1tl

2krı

3elolijfolie extra vierge

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C

1kaneelstokje

& uitsteker stervorm (@ 4 cm)

Schep met een lepel de zaden en

1sinaasappel

pitten uit de pompoen. Halveer de

1Strooi de mesclun op een schaal

pruimen en

ik 9 Schil

r

e

over

|

\

\

L

basterdsuiker, steranij

kruidnagel

|

sterren uit de sneetjes brood. Verhit

mm

hi

knolselderij

RB

de olijfolie in een koekenpan. Bak

r

il

de proocsteren in 1 min. per kant

repen van

kro,

h

|L Begin

hil

F

afte koelen

a

L

|

\

1. Verdeel de

fruit. 3 Breng aan dé kook en laat

L

L

azij

=:

n, mosterd. honind en olijfolie

in

uiker

ren

Id

is opgelost. Neem an tuttihrull

|

sm

|

|

anhet

tot

de salade vlak voor het serveren

smaak. 4 Rooster de groenten in de

kamertemperatuur.

met de vinaigrette en verdeel er de

voorverwarmde oven in 50-55 min

stercroutons over.

gaar.

voedingswaarde p.p. 220 kcal, vet Og

waarvan verzadigd O g, koolhydraten

nn p-p- 174 kcal,

voedingswaarde p.p. 114 kcal, vet 6 g,

51g, waarvan suikers 43 g, vezels

eti

, Waarvan verzadigd 2 9,

waarvan verzadigd 1g, koolhydraten

6g, eiwit 1g, zout Og

els

RSA 1

vezels 1 g, eiwit 3 g out 03 9

bo eiwit 3g, zout029, groente 225 g

Tip: lekker bij rollade en geroosterde

ar ook door ee

groente 3

salade, bij kaas en

Tip: lekker met een beetje houmous

als nagerecht met een bal roomijs pecan

Tip: vervang voor een veganistische

ras el hanout of tzatziki

arame,

vinaigrette de honing door 1tl suiker.

x

JUMBO 67