Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
iS
5
ra
la
Ni
4
5
eN
|
A
\
/
CES
3
«
4
N
4]
N
Ns
<<
à
sec
=
R
Va
D
1
=
A
KR
Mesclunsalade met klassieke
Winterse ovengroenten (tian)
Tuttifrutti met specerijen
vinaigrette en stercroutons
bijgerecht - 20 min. (+ 1 uur oventijd)
bijgerecht - 10 min. (+ afkoelen)
bijgerecht + 20 min. - 4 pers
A pers
4 pers.
4
L
125
4
t
1
r
100 g gewelde abrikozen
1sjalot
% knolselderij
100 g gewelde pruimen
3 sneetjes wit casinobrood
2 rode uien
50 g gedroogde cranberry’s
(hb
215 al
2 el olijfolie
1el rodewijnazijn
3el olijfolie
2el lichtbruine basterdsuiker
1tl mosterd
& ovenschaal (2 24 cm)
2 stuks steranijs
1tl
2krı
3elolijfolie extra vierge
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C
1kaneelstokje
& uitsteker stervorm (@ 4 cm)
Schep met een lepel de zaden en
1sinaasappel
pitten uit de pompoen. Halveer de
1Strooi de mesclun op een schaal
pruimen en
ik 9 Schil
r
e
over
|
\
\
L
basterdsuiker, steranij
kruidnagel
|
sterren uit de sneetjes brood. Verhit
mm
hi
knolselderij
RB
de olijfolie in een koekenpan. Bak
r
il
de proocsteren in 1 min. per kant
repen van
kro,
h
|L Begin
hil
F
afte koelen
a
L
|
\
1. Verdeel de
fruit. 3 Breng aan dé kook en laat
L
L
azij
=:
n, mosterd. honind en olijfolie
in
uiker
ren
Id
is opgelost. Neem an tuttihrull
|
sm
|
|
anhet
tot
de salade vlak voor het serveren
smaak. 4 Rooster de groenten in de
kamertemperatuur.
met de vinaigrette en verdeel er de
voorverwarmde oven in 50-55 min
stercroutons over.
gaar.
voedingswaarde p.p. 220 kcal, vet Og
waarvan verzadigd O g, koolhydraten
nn p-p- 174 kcal,
voedingswaarde p.p. 114 kcal, vet 6 g,
51g, waarvan suikers 43 g, vezels
eti
, Waarvan verzadigd 2 9,
waarvan verzadigd 1g, koolhydraten
6g, eiwit 1g, zout Og
els
RSA 1
vezels 1 g, eiwit 3 g out 03 9
bo eiwit 3g, zout029, groente 225 g
Tip: lekker bij rollade en geroosterde
ar ook door ee
groente 3
salade, bij kaas en
Tip: lekker met een beetje houmous
als nagerecht met een bal roomijs pecan
Tip: vervang voor een veganistische
ras el hanout of tzatziki
arame,
vinaigrette de honing door 1tl suiker.
x
JUMBO 67