Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 105
Hier is pagina 105 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7,
pr
&
fi
7
N,
Je ;
à
\
B
.
Gegratineerde visschotel
hoofdgerecht - 25 mi
. (+ 10-15 min. oventijd) - 4 pers
Vegawrap met paprikadip
hoofdgerecht - 30. min
(+ 5 min. oventijd)
Apers
1zakstamppotaardappelen (1 kg, koeling)
1schaal pangahaasje (260
ae olijfolie
IL
kl
2% el olijfoli
Veggie 100%
2 zakken Hollandse roerbakmix (à 400 g)
(17
)
1pakje houdbare slagroom (20
50 g ongebrande ongezouten walnoten
1bakje bieslook (
1pot gegrilde rode paprika (280 g)
1 zakje geraspte oude kaas (175 g)
1 bakje platte peterselie (15 g
& ovenschaal (20 x 30 cm)
2 teentjes knofloo
pureestamper
1el balsamic:
1za
bodjaanse wokgroente (400 g)
m
12 min
1 pak tortilla naturel (8 stuks)
gaar. 2
& bakpapier
13 min.rondom aan
mee
@
chenker
r
Il
enr lolijfol
3 min
% doorde slagroom
„aan. 2 Verhit
y
L
alnoten
3min. leide paprika’ safen doeineen höge beksr
kookvocht va van en aardappelen apart, Giet ze af doe oraal in
oeg
ia’
|
A
+
|
\
\
c
Ja HAE:
hep er
walnoten toe. Maal met een staafmixer fijn en breng op
peper. 5
y
|
j
F
j
|
van de kaas en gratineer de ovenschotel in 10-15 min. inde
in 6 min. b
ta
r.4Bekl
|
meer
pP
el paprikas: Schep er % van het
de bieslook.
|
binnen en rol
et de vouwkant naar beneden
in
ij
voedingswaarde p.p. 696 kcal, vet 38 g, waarvan
wen op.Leg de wraps: m
IL
ASE
ererder
tvand
vezels 11 g, eiwit 30 g, zout 1,2 g, groente 200 g
voedingswaarde p.p. 524 kcal, vet 24 g, waarvan
ober Ie
verzadigd 3 g, koolhydraten 54 g, waarvan suikers 11 g
#
vezels 8 g, eiwit 19 g, zout 1,8 g, groente 100 g
oe de puree in een spuitzak met kartelmondje. Spuit
$
daarmee toefjes van de puree voor een extra feestelijk
resul
x
JUMBO 105