Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ENA

a

{|

||

En

3

ES

an

CU

72

7

I

re

OJ

@ Pinot noir

alade met gerookte

uit het warme

Klassieke kippenragout

eendenborst en frambozen

Australië, dat zorgt

voorgerecht - 25 min. « 8 pers.

voorgerecht « 10 min. + 4 pers

voor fruitigheid en

specerijen inde

1kippenbouillonblokje

2 bakjes frambozen (à 125 g)

smaak. Heerlijk bij

4 takjes tijm (bakje à 15 g)

1el azij!

e

1schaal kipfilet (ca. 390 g)

3 el olij

li

n

t.

5O g roomboter

1tl dijonmosterd

Trentham Estate

60

1zak veldsla (85 g)

pinot noir

60 ml slagroom

x

akjes gerookte eendenborst in

750 m| 7,99

plakjes (à 90

4

RA

L

L

Il

L

|

L

j

ijm

en 600 ml water aan de kook in een

1 Doe 1 bakje frambozen in een hoge

klein pannetje. Zet het vuur laag en

maatbeker en voeg de azijn, olie

p

de kip in ca. 10 min. gaar. Het

en mosterd toe. Pureer met een

water moet tegen de kook aan blijven

staafmixer tot een dressing. Wrijf de

maar niet koken. 2 Smelt voor de rou,

ressing door een zeef om de pitjes uit

intussen de boter in een steelpannetje

de dressing te verwijderen. 2 Verdeel

oeg de bloem toe als de boter is

de veldsla over 4 borden. Leg erde

gesmolten. Laat ca. 4 min. garen op

plakjes eendenborst en de rest van

laag vuur. Let op dat het mengsel niet

e frambozen op. Besprenkel met de

bruin wordt. Roer regelmatig. Zet het

frambozendressing en servee

vuur uit. 3 Haal de kip uit de bouillon

laat even afkoelen en snijd in stukjes

voedingswaarde p.p. 208 kcal,

Verwijder de takjes tijm uit de bouillon

vet

„waarvan verzadigd 4 g,

BE,

JS

g

iddelhoog vuur al roeren

koolhydraten 4 g, waarvan suikers 3 g

met een garde de bouillon in delen toe

vezels 2 g, eiwit 11 g, zout 1,49

aan de roux. Zet het vuur laag en laat

groe

2 min. doorkoken. Voeg de kip to

@ soepele wijn

en breng op smaak. Roer er de

Tip: in plaats van verse frambozen kun je

uit de Beaujolais

slagroom door.

voor de dressing ook diepvriesframbozen

Een lekker fruitige

gebruiken

tegenhanger voor de

voedingswaarde p.p. 157 kcal, vet 9 g

\

boerenpate

koolhydraten 69, waarvan suikers1g,

Signe Beaujolais

vezels Og, eiwit 13 g, zout 0,6 g

xt

34

JUMBO