Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ENA
a
{|
||
En
3
ES
an
CU
72
7
I
re
OJ
@ Pinot noir
alade met gerookte
uit het warme
Klassieke kippenragout
eendenborst en frambozen
Australië, dat zorgt
voorgerecht - 25 min. « 8 pers.
voorgerecht « 10 min. + 4 pers
voor fruitigheid en
specerijen inde
1kippenbouillonblokje
2 bakjes frambozen (à 125 g)
smaak. Heerlijk bij
4 takjes tijm (bakje à 15 g)
1el azij!
e
1schaal kipfilet (ca. 390 g)
3 el olij
li
n
t.
5O g roomboter
1tl dijonmosterd
Trentham Estate
60
1zak veldsla (85 g)
pinot noir
60 ml slagroom
x
akjes gerookte eendenborst in
750 m| 7,99
plakjes (à 90
4
RA
L
L
Il
L
|
L
j
ijm
en 600 ml water aan de kook in een
1 Doe 1 bakje frambozen in een hoge
klein pannetje. Zet het vuur laag en
maatbeker en voeg de azijn, olie
p
de kip in ca. 10 min. gaar. Het
en mosterd toe. Pureer met een
water moet tegen de kook aan blijven
staafmixer tot een dressing. Wrijf de
maar niet koken. 2 Smelt voor de rou,
ressing door een zeef om de pitjes uit
intussen de boter in een steelpannetje
de dressing te verwijderen. 2 Verdeel
oeg de bloem toe als de boter is
de veldsla over 4 borden. Leg erde
gesmolten. Laat ca. 4 min. garen op
plakjes eendenborst en de rest van
laag vuur. Let op dat het mengsel niet
e frambozen op. Besprenkel met de
bruin wordt. Roer regelmatig. Zet het
frambozendressing en servee
vuur uit. 3 Haal de kip uit de bouillon
laat even afkoelen en snijd in stukjes
voedingswaarde p.p. 208 kcal,
Verwijder de takjes tijm uit de bouillon
vet
„waarvan verzadigd 4 g,
BE,
JS
g
iddelhoog vuur al roeren
koolhydraten 4 g, waarvan suikers 3 g
met een garde de bouillon in delen toe
vezels 2 g, eiwit 11 g, zout 1,49
aan de roux. Zet het vuur laag en laat
groe
2 min. doorkoken. Voeg de kip to
@ soepele wijn
en breng op smaak. Roer er de
Tip: in plaats van verse frambozen kun je
uit de Beaujolais
slagroom door.
voor de dressing ook diepvriesframbozen
Een lekker fruitige
gebruiken
tegenhanger voor de
voedingswaarde p.p. 157 kcal, vet 9 g
\
boerenpate
koolhydraten 69, waarvan suikers1g,
Signe Beaujolais
vezels Og, eiwit 13 g, zout 0,6 g
xt
34
JUMBO