Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 142




Hier is pagina 142 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

24

Jr

De truc van een

LI

AR

kaasplank: de

uiste mix van

ER

zachte en harde

kazen. En een

opbouwvan

mild naar pittig

Kerstboomstammetje

Kaasplankje met druivenchutne

M

nag

O min. (+ 4 uur wachten)

nagerecht - 20 min. (+2 uur afkoelen) - 8 pers

x

10 pers

Kaasplankje

bewaar in de koelkast.3 Serveer

1boerencake (800 g

g tomme noir

de kazen op een plankje met de

50 g nougatine dn (bakje à125 g)

100

chutney.

40 g gem

00 g parmigiano reggiano

1 bak malagar-ijs Ln g)

170 g bri

voedingswaarde p.p. 295 kcal,

400 al

ve

1

aarvan ve

& vershoudfolie

139, koolfiydtäten 14 g, waarvan

Chutney

suikers 13 g, vezels 1 g, eiwit 12 g

1Halveer de cakein de lengte. Snijd 1 helft

2 sjalotten

zout 0,9 g, groente 6 g

druiven

Tip: ineen afgesloten pot isde chutney

wordt niet gebruikt. Je hebt ns

3 dagen houdbaar in de koelkast

L

IL

y

hr

|

+

L

4

4

vershoudfolie van 50 cm. Bestrooi met

2 el olijfolie

de nougatine en 30 g kokos. Verdeel er

1tl mosterdzaad

het ijs in een gelijkmatige laag over. 3 Rol

2el

p

|

r

ri

+

h

1350 ml)

In

4 Bestrijk de cakerol rondom slordig met

de chocopasta. Bestrooi met de rest van

1 Snipper de sjalotten fijn

Halveer de

ruiven en rasp de

gemberwortel. Was de appel en

PORT

voedingswaarde p.p. 480 kcal, vet 26 g

snijd met de schil in kleine blokjes

vaneen %cm.2

olie i

waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten

55 g, waarvan suikers 42 g, vezels

een pan en bak de sjalotten ca

1g, eiwit 6 g, zout 0,5 g

2 min. Voeg het mosterdzaad

toe en bak samen met de ui nog

@ Een gerijpte port

Tip: decoreer de boomstam met trosjes

2 min. Doe er de appel, druiven

met tonen van vijgen en

rode bessen of aardbeien en takje

suiker en azijn bij en breng aan

hazelnoten, past bij veel

rozemarijn

e koo

aat 15 min. zachtjes

verschillende k.

koken. Doe de chutney over in

Quevedo tawny port

een schone pot en laat in 2 uur

3

142 JUMBO