Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 142

Hier is pagina 142 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
24
Jr
De truc van een
LI
AR
kaasplank: de
uiste mix van
ER
zachte en harde
kazen. En een
opbouwvan
mild naar pittig
Kerstboomstammetje
Kaasplankje met druivenchutne
M
nag
O min. (+ 4 uur wachten)
nagerecht - 20 min. (+2 uur afkoelen) - 8 pers
x
10 pers
Kaasplankje
bewaar in de koelkast.3 Serveer
1boerencake (800 g
g tomme noir
de kazen op een plankje met de
50 g nougatine dn (bakje à125 g)
100
chutney.
40 g gem
00 g parmigiano reggiano
1 bak malagar-ijs Ln g)
170 g bri
voedingswaarde p.p. 295 kcal,
400 al
ve
1
aarvan ve
& vershoudfolie
139, koolfiydtäten 14 g, waarvan
Chutney
suikers 13 g, vezels 1 g, eiwit 12 g
1Halveer de cakein de lengte. Snijd 1 helft
2 sjalotten
zout 0,9 g, groente 6 g
druiven
Tip: ineen afgesloten pot isde chutney
wordt niet gebruikt. Je hebt ns
3 dagen houdbaar in de koelkast
L
IL
y
hr
|
+
L
4
4
vershoudfolie van 50 cm. Bestrooi met
2 el olijfolie
de nougatine en 30 g kokos. Verdeel er
1tl mosterdzaad
het ijs in een gelijkmatige laag over. 3 Rol
2el
p
|
r
ri
+
h
1350 ml)
In
4 Bestrijk de cakerol rondom slordig met
de chocopasta. Bestrooi met de rest van
1 Snipper de sjalotten fijn
Halveer de
ruiven en rasp de
gemberwortel. Was de appel en
PORT
voedingswaarde p.p. 480 kcal, vet 26 g
snijd met de schil in kleine blokjes
vaneen %cm.2
olie i
waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten
55 g, waarvan suikers 42 g, vezels
een pan en bak de sjalotten ca
1g, eiwit 6 g, zout 0,5 g
2 min. Voeg het mosterdzaad
toe en bak samen met de ui nog
@ Een gerijpte port
Tip: decoreer de boomstam met trosjes
2 min. Doe er de appel, druiven
met tonen van vijgen en
rode bessen of aardbeien en takje
suiker en azijn bij en breng aan
hazelnoten, past bij veel
rozemarijn
e koo
aat 15 min. zachtjes
verschillende k.
koken. Doe de chutney over in
Quevedo tawny port
een schone pot en laat in 2 uur
3
142 JUMBO