Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 123




Hier is pagina 123 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SIM

lv

HARTIG, ZOET &

Pompoensoep met spekjes

ZOUT IN ÉÉN SOEP

hoofdgerecht - 25 min. (+ 30 min. wachten)

6 pers

100 ml en chilli sauce sweet 50%

minder

=

1kleine pompoen (ca.1kg)

En

kg

150 g winterwortel

1prei

GL

J

%rode rg

> Æ:

3 el olij

2tl een gehakte knoflook (flesje 200 g)

2tl kerrie

%tlko

jnzaad gema

B armerdtauiiesbleigbe

1 pakje kokosmelk (20

a

250 g gerookte spekreepjes (duopak

=

2

& keukenpapier

1Boen de pompoen schoon. Halveer de

poen, verwijder de pitten en snijd d

ongeschilde pompoen in stukken. Snijd de

=

Bnr

wortel in stukken en de prei in halve ringen en

ze

ns,

gas

doe in een zeef. Spoel er hetzand afonder de

EG

kraan. Snipper de ui. Verwijder de zaadlijsten

ES,

uit de % rode peper en snijd het vruchtvlees

GA

fijn. 2 Verhit in een soeppan de olie en fruit

de ui, rode peper en gehakte knoflook 1 min

Voeg de pompoen, wortel en prei toe en

bak 3 min. mee. Voeg de kerrie, komijn

chilisaus toe en roer door. 3 Voeg 1% L water,

de bouillonblokjes en 150 ml kokosmelk toe

eng aan de kook. Laat 30 min. zachtjes

koken. 4 Bak intussen in een koekenpan

de spekreepjes in ca. 6 min. krokant. Laat

he

ded

uitlekken op keukenpapier. 5 Pureer de soep

>

met een staafmixer. Schep de soep in

+

4 kommen of diepe borden. Schep

de rest van de kokosmelk op de

soep en verdeel er de krokante

spekjes over.

sauce

Chilli

voedingswaarde p.

287 kcal, vet 219g, w.

verzadigd 10 g, koolhydraten

Inproba chilli sauce

14 g, waarvan suikers 10 g,

sweet 50% minder suiker

à

vezels 3 g,eiwit 9 g,zout 3,39

350 ml 1,63

groente 203 g

JUMBO 123

\ #