Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 123
Hier is pagina 123 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SIM
lv
HARTIG, ZOET &
Pompoensoep met spekjes
ZOUT IN ÉÉN SOEP
hoofdgerecht - 25 min. (+ 30 min. wachten)
6 pers
100 ml en chilli sauce sweet 50%
minder
=
1kleine pompoen (ca.1kg)
En
kg
150 g winterwortel
1prei
GL
J
%rode rg
> Æ:
3 el olij
2tl een gehakte knoflook (flesje 200 g)
2tl kerrie
%tlko
jnzaad gema
B armerdtauiiesbleigbe
1 pakje kokosmelk (20
a
250 g gerookte spekreepjes (duopak
=
2
& keukenpapier
1Boen de pompoen schoon. Halveer de
poen, verwijder de pitten en snijd d
ongeschilde pompoen in stukken. Snijd de
=
Bnr
wortel in stukken en de prei in halve ringen en
ze
ns,
gas
doe in een zeef. Spoel er hetzand afonder de
EG
kraan. Snipper de ui. Verwijder de zaadlijsten
ES,
uit de % rode peper en snijd het vruchtvlees
GA
fijn. 2 Verhit in een soeppan de olie en fruit
de ui, rode peper en gehakte knoflook 1 min
Voeg de pompoen, wortel en prei toe en
bak 3 min. mee. Voeg de kerrie, komijn
chilisaus toe en roer door. 3 Voeg 1% L water,
de bouillonblokjes en 150 ml kokosmelk toe
eng aan de kook. Laat 30 min. zachtjes
koken. 4 Bak intussen in een koekenpan
de spekreepjes in ca. 6 min. krokant. Laat
he
ded
uitlekken op keukenpapier. 5 Pureer de soep
>
met een staafmixer. Schep de soep in
+
4 kommen of diepe borden. Schep
de rest van de kokosmelk op de
soep en verdeel er de krokante
spekjes over.
sauce
Chilli
voedingswaarde p.
287 kcal, vet 219g, w.
verzadigd 10 g, koolhydraten
Inproba chilli sauce
14 g, waarvan suikers 10 g,
sweet 50% minder suiker
à
vezels 3 g,eiwit 9 g,zout 3,39
350 ml 1,63
groente 203 g
JUMBO 123
\ #