Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 138




Hier is pagina 138 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

&,

TT

|

fj

S

a

ij

A]

IT,

f

Komt dit van

D

Jar.

een Parijse

banketbakker?

Nee! Gewoon uit

EN

%

gti |

©

jouw keuken

nan

sul ijstaart

zen en meringues

nagerecht + 45 min. (+ 20 min. oventijd + afkoelen) - 8 pers.

er 10 min.(+2uuren

10 min. wachttijd) - 12 pers

250 g eiwit (pakje 500 g, koeling)

Klop met de mixer de chocolademassa

50 gfijne kristalsuiker

ca.5 min. Voeg tijdens het kloppen de

1 bak aardbeienijs (1 L)

200g a

rest van de koude slagroom toe. 4 Snijd

1 bak vanille schepijs (1 L)

25gm

de randjes van de amandelbo

250 g frambozen (diepvries)

200g ou

recht af en snijd de bodem con

1

200 g pure chocolade

in4 gee vierkanten. ae 3 delen

& springvorm (s 20 cm)

250 ml

sla:

met?

usse

|

2 tlcacao

de beden op een schaal op alber en

1H

|

L

|

atinca

y

119

L

Poppies

leg de onbestreken bodem bovenop.

10 min. iets zachter worden. Verdeel

diepvries) ontdooid

Bestrijk de taart rondom met de rest

van de mousse. Bestrooi met een zeefje

het aardbeienijs over de bodem van de

& bakpapier

springvorm. Strijk glad. 2 Verkruimel de

met de cacao. Halveer de macarons

1

A

tot 170 °C.

Verdeel de macarons met de snijkant

klein mogelijke stukjes. Verkruimel de

Ds het Site en ude kristalsuiker in een

naar beneden over de hele bovenkant

F

iin een mixer. Voeg

van de taart

y

|

\

eenklo

m

+

p

14 k

Dek af

in ca. 5 min

|, stevig

F

lvet36g

ij

L

|

|. Laat in

eiwitschuim. Zeef er

\

r

Ag koolhydraten

minimaal 2 uur door en door bevriezen

en voeg het amandelmeel toe. Spatel

58 g, waarvan suikers 53 g, vezels 5 g

r

tig door het eiwitschuim

n

eiwit 12g, zout 0,2g

verdeel samen met de rest van de

egaal beslag. 2 Teken een vierkant van

frambozen over de taart

34x 34 cm op het vel bakpapier en leg

Tip: in plaats van eiwit uit de koeling kun

het vervolgens met de getekende zijde

je ook 5 eieren spitsen en alleen de eiwitten

3 kcal

or

y

r

y

et9g

L

|

|

L

r

17 g, koolhydraten

3

bak de amandelbodemin het midden

waarvan suikers 30 g, vezels 19,

eiwit 3 g, zout

2

an de oven in 20 mi

ar. Neem uit

de oven en laat afkoelen. 3 Doe 150 ml

Tip: je kunt de frambozen boven op

slagroom in een steelpan en verwarm

de taart ook vervangen door verse

op laag vuur. Breek de ch

frambo:

in stukjes en voeg toe. Roer tot een

egale chocolademassa. Doe in een

beslagkom en laat 10 min. afkoelen

138 JUMBO