Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 138
Hier is pagina 138 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
&,
TT
|
fj
S
a
ij
A]
IT,
f
Komt dit van
D
Jar.
een Parijse
banketbakker?
Nee! Gewoon uit
EN
%
gti |
©
jouw keuken
nan
sul ijstaart
zen en meringues
nagerecht + 45 min. (+ 20 min. oventijd + afkoelen) - 8 pers.
er 10 min.(+2uuren
10 min. wachttijd) - 12 pers
250 g eiwit (pakje 500 g, koeling)
Klop met de mixer de chocolademassa
50 gfijne kristalsuiker
ca.5 min. Voeg tijdens het kloppen de
1 bak aardbeienijs (1 L)
200g a
rest van de koude slagroom toe. 4 Snijd
1 bak vanille schepijs (1 L)
25gm
de randjes van de amandelbo
250 g frambozen (diepvries)
200g ou
recht af en snijd de bodem con
1
200 g pure chocolade
in4 gee vierkanten. ae 3 delen
& springvorm (s 20 cm)
250 ml
sla:
met?
usse
|
2 tlcacao
de beden op een schaal op alber en
1H
|
L
|
atinca
y
119
L
Poppies
leg de onbestreken bodem bovenop.
10 min. iets zachter worden. Verdeel
diepvries) ontdooid
Bestrijk de taart rondom met de rest
van de mousse. Bestrooi met een zeefje
het aardbeienijs over de bodem van de
& bakpapier
springvorm. Strijk glad. 2 Verkruimel de
met de cacao. Halveer de macarons
1
A
tot 170 °C.
Verdeel de macarons met de snijkant
klein mogelijke stukjes. Verkruimel de
Ds het Site en ude kristalsuiker in een
naar beneden over de hele bovenkant
F
iin een mixer. Voeg
van de taart
y
|
\
eenklo
m
+
p
14 k
Dek af
in ca. 5 min
|, stevig
F
lvet36g
ij
L
|
|. Laat in
eiwitschuim. Zeef er
\
r
Ag koolhydraten
minimaal 2 uur door en door bevriezen
en voeg het amandelmeel toe. Spatel
58 g, waarvan suikers 53 g, vezels 5 g
r
tig door het eiwitschuim
n
eiwit 12g, zout 0,2g
verdeel samen met de rest van de
egaal beslag. 2 Teken een vierkant van
frambozen over de taart
34x 34 cm op het vel bakpapier en leg
Tip: in plaats van eiwit uit de koeling kun
het vervolgens met de getekende zijde
je ook 5 eieren spitsen en alleen de eiwitten
3 kcal
or
y
r
y
et9g
L
|
|
L
r
17 g, koolhydraten
3
bak de amandelbodemin het midden
waarvan suikers 30 g, vezels 19,
eiwit 3 g, zout
2
an de oven in 20 mi
ar. Neem uit
de oven en laat afkoelen. 3 Doe 150 ml
Tip: je kunt de frambozen boven op
slagroom in een steelpan en verwarm
de taart ook vervangen door verse
op laag vuur. Breek de ch
frambo:
in stukjes en voeg toe. Roer tot een
egale chocolademassa. Doe in een
beslagkom en laat 10 min. afkoelen
138 JUMBO