Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 166
Hier is pagina 166 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
2
(4
à ra
>
€
PN
Ve
ij
e
||
LA
>
L
At
me)
Oesters met 3 din als,
Zoete aardappeltoast
Huzarensalade met beenham
Caraïbisch en Vietname
borrelhapje/voorgerecht - 10 min
borrelhapje/voorgerecht
borrelhapje - 20 min
(+1 uur wachten
8
15 min.-4p
(+30 min. afkoelen
)
8 pers
BOO g vastkokende aardappel:
1teentje knoflo:
400 g zoete aardappel
100 g tuinerwten (uit de diepvries)
1 bakje platte peterselie (15 g)
2 el olijfolie
75 g zoetzure augurken
I
1tlgedroogde oregano
100 g gerookte beenham
7 eetrijpe man
9
4196
76
1 ee (uit
M
icaans
snacktomaatjes
105 al
75 g zoetzure cocktailuitjes
1tl biologische mn psies
1 bosuitje
Ys bakje koriander (à 15 g)
3 cm verse gemberwortel
& bakkwastj
1Schilde aardappelen en snijdzein
1tlsesamoli
g
blokjes van 2 bij 1cm. Kook ze in 8 min
%limoen
gaar. 2 Spoel intussen de erwten in
incl
mes)
O stuks).
olie,
r
reepjes Hak ds m fiin.3 Giet
€
I
e 10 min
Rasp de schil van de citroen. Meng
en rooster de plakken zoete aardappel
afkoelen. 4 Sch
de mayonaise, augurk
c
min. Keer ze halverwege. 3 L
cocktailuitjes, ham, tuinerw
de knoflooken peterselie. 2 Snijd veorde
F
blokjes, snijd de peper
nijd de
k. Laat de salade
|
El
ra
30 min. in de koelkast om op smaak te
komen. 5 Leg de sla op 4 borden en
hi
garneer
hep er
het mes. Serveer met de toppings.
voedingswaarde p.p. 147 kcal, vet 9 g
voedingswaarde p.p. 143 kcal, vet 7 g
voedingswaarde p.p. 68 kcal, vet 29;
waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 12 g
waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 14 g
L
ezels 3 g, eiwit 3g
waarvan suikers 2 g, vezels 2 g, eiwit 5 g
waarvan suikers 5 g, vezels 1g, eiwit 49;
zout 0,3 g, groente 61g
zout 0,7 g, groente 16
zout 0,6g, groente 5g
166 JUMBO