Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 166




Hier is pagina 166 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

2

(4

à ra

>



PN

Ve

ij

e

||

LA

>

L

At

me)

Oesters met 3 din als,

Zoete aardappeltoast

Huzarensalade met beenham

Caraïbisch en Vietname

borrelhapje/voorgerecht - 10 min

borrelhapje/voorgerecht

borrelhapje - 20 min

(+1 uur wachten

8

15 min.-4p

(+30 min. afkoelen

)

8 pers

BOO g vastkokende aardappel:

1teentje knoflo:

400 g zoete aardappel

100 g tuinerwten (uit de diepvries)

1 bakje platte peterselie (15 g)

2 el olijfolie

75 g zoetzure augurken

I

1tlgedroogde oregano

100 g gerookte beenham

7 eetrijpe man

9

4196

76

1 ee (uit

M

icaans

snacktomaatjes

105 al

75 g zoetzure cocktailuitjes

1tl biologische mn psies

1 bosuitje

Ys bakje koriander (à 15 g)

3 cm verse gemberwortel

& bakkwastj

1Schilde aardappelen en snijdzein

1tlsesamoli

g

blokjes van 2 bij 1cm. Kook ze in 8 min

%limoen

gaar. 2 Spoel intussen de erwten in

incl

mes)

O stuks).

olie,

r

reepjes Hak ds m fiin.3 Giet



I

e 10 min

Rasp de schil van de citroen. Meng

en rooster de plakken zoete aardappel

afkoelen. 4 Sch

de mayonaise, augurk

c

min. Keer ze halverwege. 3 L

cocktailuitjes, ham, tuinerw

de knoflooken peterselie. 2 Snijd veorde

F

blokjes, snijd de peper

nijd de

k. Laat de salade

|

El

ra

30 min. in de koelkast om op smaak te

komen. 5 Leg de sla op 4 borden en

hi

garneer

hep er

het mes. Serveer met de toppings.

voedingswaarde p.p. 147 kcal, vet 9 g

voedingswaarde p.p. 143 kcal, vet 7 g

voedingswaarde p.p. 68 kcal, vet 29;

waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 12 g

waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 14 g

L

ezels 3 g, eiwit 3g

waarvan suikers 2 g, vezels 2 g, eiwit 5 g

waarvan suikers 5 g, vezels 1g, eiwit 49;

zout 0,3 g, groente 61g

zout 0,7 g, groente 16

zout 0,6g, groente 5g

166 JUMBO