Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
H
Za
u >>
{
ee
x
Pe
TS 2
=
@ Fiisse
bubbel met tonen
Hollandse garnalencocktail
Mozzarella met vijgen en
van citroen, past
daardoor goed bij
voorgerecht - 20 min. - 4 pers
voorgerecht « 10 min. - 4 pers.
|
Marsigny crémant
1rode grapefru
50 ghazelnoten
de Bourgogne
% bakje bieslook en 20 g)
4 verse vijgen (of 100 g rode druiven)
2 eetrijpe av
1zakje melange jonge bladsla & rucola
25% korting
1 bakje Hollandse ain (200 g)
x
1
2 tlcitroensap
2 bakjes buffelmozzarella (La Place,
100 ml mayonaise
1el ket
4 el crema di balsamico framboos
x
1el droge sherry
%tl cayennepeper
(La Place, flesje à 250 ml)
1 Rooster de hazelnoten in een droge
1 Snijd met een scherp mes de schil van de
koekenpan tot ze beginnen te geuren
grapefruit tot op het vruchtvlees. Snijd dan de
en iets te kleuren. Laat afko:
nop
EN
partjes tussen de vliesjes uit. Laat de partjes
een bord. 2 Snijd de vijgen in kwarten
uitlekken op een zeef en snijd ze elk in vieren
(of halveer de druiven). 3 Verdeel de
2 Snijd de bieslook fijn. Halveer de avocado
slamelange over 4 borden. Snijd elke
or)
in de lengte. Verwijder de pit en schep het
bol mozzarella in 6 parten en leg of
vruchtvlees met een lepel uit de schil. Bewaar
elk bord 3 parten. Verdeel de vijgen en
de lege helften. 3 Snijd de avocado in kleine
hazelnoten over de borden. Besprenkel
blokjes en doe in een kom. Meng er de
de salade met de crema di balsamico en
stukjes grapefruit, de helft van de bieslook
servee
nde
oor. Voeg citroensap toe
® Deze sauvignon
en breng op smaak. 4 Meng de mayonaise,
voedingswaarde p.p. 321 kcal, vet 23 g
lanc i
ris en
k
up en sherry in een kom. Br
d
waarvan verzadigd 11 g, koolhydraten 15
mineralig met tonen
cocktailsaus op smaak met cayennepeper.
g, waarvan suikers 15 g, vezels 3 g, eiwit
van groene appel
5 Leg in het midden van 4 borden de
12g, zout 0,4 g, groente 38 g
Top bij romige
avocadoschillen
ul ze met de salade. Schep
mozzarella en
salade een flinke lepel cocktailsaus.
zoete vijge
Bestrooi met de rest van de bieslook
Cri
Petit Villebois
sauvignon bl,
voedingswaarde p.p. 385 kcal, vet 33 9,
Scan de QR-code
750 ml 6,29
waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten 7 g,
5 nenne
3 voor 15,00
nde
waarvan suikers 7 g, vezels 4 g, eiwit 12 g,
lg ve he
wijnen,
zout1,2g
26 JUMBO