Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

H

Za

u >>

{

ee

x

Pe

TS 2

=

@ Fiisse

bubbel met tonen

Hollandse garnalencocktail

Mozzarella met vijgen en

van citroen, past

daardoor goed bij

voorgerecht - 20 min. - 4 pers

voorgerecht « 10 min. - 4 pers.

|

Marsigny crémant

1rode grapefru

50 ghazelnoten

de Bourgogne

% bakje bieslook en 20 g)

4 verse vijgen (of 100 g rode druiven)

2 eetrijpe av

1zakje melange jonge bladsla & rucola

25% korting

1 bakje Hollandse ain (200 g)

x

1

2 tlcitroensap

2 bakjes buffelmozzarella (La Place,

100 ml mayonaise

1el ket

4 el crema di balsamico framboos

x

1el droge sherry

%tl cayennepeper

(La Place, flesje à 250 ml)

1 Rooster de hazelnoten in een droge

1 Snijd met een scherp mes de schil van de

koekenpan tot ze beginnen te geuren

grapefruit tot op het vruchtvlees. Snijd dan de

en iets te kleuren. Laat afko:

nop

EN

partjes tussen de vliesjes uit. Laat de partjes

een bord. 2 Snijd de vijgen in kwarten

uitlekken op een zeef en snijd ze elk in vieren

(of halveer de druiven). 3 Verdeel de

2 Snijd de bieslook fijn. Halveer de avocado

slamelange over 4 borden. Snijd elke

or)

in de lengte. Verwijder de pit en schep het

bol mozzarella in 6 parten en leg of

vruchtvlees met een lepel uit de schil. Bewaar

elk bord 3 parten. Verdeel de vijgen en

de lege helften. 3 Snijd de avocado in kleine

hazelnoten over de borden. Besprenkel

blokjes en doe in een kom. Meng er de

de salade met de crema di balsamico en

stukjes grapefruit, de helft van de bieslook

servee

nde

oor. Voeg citroensap toe

® Deze sauvignon

en breng op smaak. 4 Meng de mayonaise,

voedingswaarde p.p. 321 kcal, vet 23 g

lanc i

ris en

k

up en sherry in een kom. Br

d

waarvan verzadigd 11 g, koolhydraten 15

mineralig met tonen

cocktailsaus op smaak met cayennepeper.

g, waarvan suikers 15 g, vezels 3 g, eiwit

van groene appel

5 Leg in het midden van 4 borden de

12g, zout 0,4 g, groente 38 g

Top bij romige

avocadoschillen

ul ze met de salade. Schep

mozzarella en

salade een flinke lepel cocktailsaus.

zoete vijge

Bestrooi met de rest van de bieslook

Cri

Petit Villebois

sauvignon bl,

voedingswaarde p.p. 385 kcal, vet 33 9,

Scan de QR-code

750 ml 6,29

waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten 7 g,

5 nenne

3 voor 15,00

nde

waarvan suikers 7 g, vezels 4 g, eiwit 12 g,

lg ve he

wijnen,

zout1,2g

26 JUMBO