Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ya

ER

A

Runder-paddenstoelenstoof

N

Br

W

hoofdgerecht - 25 mi

EN

+ 4 uur wachten)

d

4 pers

4

d

re

NN

1bakje gerookte spekreepjes

(c:

A

ei

1schaal riblappen (ca. 500 9)

Ps

50 groomboter

1soe

[=

ne one (325 g, koeling)

3 eu

lela

1el en

1zak pastinaken (5

1schaal paddenstoelenmix (200 g)

Rollade van bn

+55 min

1 Verhit een braadpan met dikke Poe

El

800 g)

uit de pompoenhelften zodat een

intussen de riblappen | in Elles van

3 el olijfolie

holte ontstaat die je kunt vullen

(25

2 bij

cm

boter t

Y bak

(à15 g)

door de spinazievulling. 6 Vul

\

50

m

beide helften met zo veel mogelijk

25

uit het padensoolensoeppaket

spinazievulling. Leg de helften in

toe en laat 3m

eg

2 teentjes knoflook



aast elkaar en druk d

oo Mi water toe samen mr de

200 g spinazie

snijkanten tegen elkaar aan. Bind ze

5

azij

vast met keukentouw. Bak nog 15 min

de bouillonblokjes uit het pakket. Laat

& bakpapier

inde oven om goed door te warmen

met het deksel schuin op de pan 3 uur

knoflookpers

Verwarm de rest van de vulling nog

stoven op het kleinste pitje

e. 2 Schilde

keukentouw



rveer de rollade op een plank

Bastnaken en snijd ze in stukken. Maak

en snijd er dikke plakken van. Serveer

tot 180 °C en

L

L

de rest van de vulling bij de rollade

h

y

Laat de kleine paddenstoelen Heen

2 Halveer

F

p. 209 kcal

3

a

r

r

j

et 15 g, waarvan verzadi

en paddenstoelen tan aan de stoof. Laat

Smeer de helften in met 1el olie en

a 10 g, waarvan suikars

nog 1- 1% uur stoven zonder deksel op

leg ze naast elen met de schil naar

8 g, vezels 5 g, eiwit 6 g, zout Og,

À

F

beklede

groente 273 g

y

de stoof mooi gebonden. 4 Verwijder

bakplaat Bal

i

de laurierblaadjes uit de stoof en doe

de oven Last, afkösleni 3 Snijd

de stoof in een schaal. Garneer met de

Fris maar ook

Intussen de champignons in kwarten

p

met diepgang door

de hazelnoten grof. 4 Verhit de rest

8 maanden rijping

voedingswaarde p.p. 556 kcal

van de olie in een ruime wok en bak

Mooi in harmo-

nie met de zoete

t 32g, waarvan verzadigd 16 g

de champignons 3 min. Voeg de tijm,

10g

hartigheid van de

vezels 8 g, eiwit 36 g, zout 3,5 g

de knoflook boven. Bak 1 min. mee.

pompoenrollade

groente 219

oeg de spinazie toe en schep om

tot deze is geslonken, in ca.2 min

pinot grigio riserva

,

Tip: lekker met aardappelpuree en

Voeg nootmuskaat toe en breng

stoof peertje

op smaak. 5 L:

x

x

44

JUMBO