Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ya
ER
A
Runder-paddenstoelenstoof
N
Br
W
hoofdgerecht - 25 mi
EN
+ 4 uur wachten)
d
4 pers
4
d
re
NN
1bakje gerookte spekreepjes
(c:
A
ei
1schaal riblappen (ca. 500 9)
Ps
50 groomboter
1soe
[=
ne one (325 g, koeling)
3 eu
lela
1el en
1zak pastinaken (5
1schaal paddenstoelenmix (200 g)
Rollade van bn
+55 min
1 Verhit een braadpan met dikke Poe
El
800 g)
uit de pompoenhelften zodat een
intussen de riblappen | in Elles van
3 el olijfolie
holte ontstaat die je kunt vullen
(25
2 bij
cm
boter t
Y bak
(à15 g)
door de spinazievulling. 6 Vul
\
50
m
beide helften met zo veel mogelijk
25
uit het padensoolensoeppaket
spinazievulling. Leg de helften in
toe en laat 3m
eg
2 teentjes knoflook
—
aast elkaar en druk d
oo Mi water toe samen mr de
200 g spinazie
snijkanten tegen elkaar aan. Bind ze
5
azij
vast met keukentouw. Bak nog 15 min
de bouillonblokjes uit het pakket. Laat
& bakpapier
inde oven om goed door te warmen
met het deksel schuin op de pan 3 uur
knoflookpers
Verwarm de rest van de vulling nog
stoven op het kleinste pitje
e. 2 Schilde
keukentouw
Vé
rveer de rollade op een plank
Bastnaken en snijd ze in stukken. Maak
en snijd er dikke plakken van. Serveer
tot 180 °C en
L
L
de rest van de vulling bij de rollade
h
y
Laat de kleine paddenstoelen Heen
2 Halveer
F
p. 209 kcal
3
a
r
r
j
et 15 g, waarvan verzadi
en paddenstoelen tan aan de stoof. Laat
Smeer de helften in met 1el olie en
a 10 g, waarvan suikars
nog 1- 1% uur stoven zonder deksel op
leg ze naast elen met de schil naar
8 g, vezels 5 g, eiwit 6 g, zout Og,
À
F
beklede
groente 273 g
y
de stoof mooi gebonden. 4 Verwijder
bakplaat Bal
i
de laurierblaadjes uit de stoof en doe
de oven Last, afkösleni 3 Snijd
de stoof in een schaal. Garneer met de
Fris maar ook
Intussen de champignons in kwarten
p
met diepgang door
de hazelnoten grof. 4 Verhit de rest
8 maanden rijping
voedingswaarde p.p. 556 kcal
van de olie in een ruime wok en bak
Mooi in harmo-
nie met de zoete
t 32g, waarvan verzadigd 16 g
de champignons 3 min. Voeg de tijm,
10g
hartigheid van de
vezels 8 g, eiwit 36 g, zout 3,5 g
de knoflook boven. Bak 1 min. mee.
pompoenrollade
groente 219
oeg de spinazie toe en schep om
tot deze is geslonken, in ca.2 min
pinot grigio riserva
,
Tip: lekker met aardappelpuree en
Voeg nootmuskaat toe en breng
stoof peertje
op smaak. 5 L:
x
x
44
JUMBO