Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 167
Hier is pagina 167 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
L
1
:
|
ret
EE
a
Beenham met honing-
Breekbroodjes met
EE hartige
mosterdmarinade
osterd en
mini-bollet|
borrelhapje/hoofdgerecht - 5 min
borrelhapje - 10 min
borrelhapje m min
55
d + 2 uur wachten
)
(+30 min. oventijd) - 8 pers
(+ 40 min. wachten) - 8 pers
12 pers. (borrelhapje)
koeling)
m
4pe
(hoofdgerecht)
g
1 pak mix
3 el grove mosterd
1500 9. Kerstassortiment)
1elzonnebloemolie
g)
2 el dijonmos
d
(200
75 g Parmezaanse kaas
1el vloeibare honing
& springvorm (@ 24 cm)
1el gedroogde rozemarijn
€
enham naturel
bakpapier
& ovenschaal (20 x 20 cm)
& kleine ijsbolletjestang
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C
+
y
keukenpapi
18
A
1
m
|
y
de mosterd met de honing.2 Dep de
mosterd.B
Laat
y
\
Il
=.
em vrij
aanwijzingen op de el Snijd de
een lepel. L
\
r
2 Schep ham, |
ij
Il
Ral da |
|
€
j
L
rhetb
lac
koelkast. 3 Verwarm de oven voor tot
onder naar baven op. Snijd in in 16 gelijke
een vochtige doek 40 min. rijzen op
220°C. Zet de ham 10 min. in het midden
plakken
van de
|
|
L
L
+
\
|
|
180°C
aries à en test in nog 450 min. gaar
de bodem, 4 Bak in 30 min. gaar in de
Als een stukje brood dat je in de hete olie
oven. Serveer warm, lauw of koud
worden. Keer de ham halverwege met
gooit meteen begint te bruisen, is de olie
een tang
eg
m op een mooie
op de juiste temperatuur. 4 Schep met
plank of schaal en snijd aan tafel in
y
\
ze
236 kcal, vet 10 g
r
+
t
|
|
+
el
r
+
|
dunne plakken
koolhydraten
g, waarvan suikers 2 g, vezels 1 g,
glijden. Bak de bolletjes in 2-3 min. gaar.
voedingswaarde p.p. o.b.v. 12 pers.
eiwit 11 g, zout 1
Laat uitlekken op keukenpapier en leg
62 kcal, vet 2 g, waarvan verzadigd 1g
op een schaal. Serveer warm
koolhydraten 2 g, waarvan suikers 19
Tip: verkreukel eerst het vel bakpapier, dan
zels O g, eiwit 9 g, zout
krijg je het makkelijker in de springvorm
voedingswaarde p.p. 423 kcal, vet 17 g
waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten
53 g, waarvan suikers 3 g, vezel
eiwit 14g, zout 2g
x *
JUMBO 167