Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 167




Hier is pagina 167 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

L

1

:

|

ret

EE

a

Beenham met honing-

Breekbroodjes met

EE hartige

mosterdmarinade

osterd en

mini-bollet|

borrelhapje/hoofdgerecht - 5 min

borrelhapje - 10 min

borrelhapje m min

55

d + 2 uur wachten

)

(+30 min. oventijd) - 8 pers

(+ 40 min. wachten) - 8 pers

12 pers. (borrelhapje)

koeling)

m

4pe

(hoofdgerecht)

g

1 pak mix

3 el grove mosterd

1500 9. Kerstassortiment)

1elzonnebloemolie

g)

2 el dijonmos

d

(200

75 g Parmezaanse kaas

1el vloeibare honing

& springvorm (@ 24 cm)

1el gedroogde rozemarijn



enham naturel

bakpapier

& ovenschaal (20 x 20 cm)

& kleine ijsbolletjestang

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C

+

y

keukenpapi

18

A

1

m

|

y

de mosterd met de honing.2 Dep de

mosterd.B

Laat

y

\

Il

=.

em vrij

aanwijzingen op de el Snijd de

een lepel. L

\

r

2 Schep ham, |

ij

Il

Ral da |

|



j

L

rhetb

lac

koelkast. 3 Verwarm de oven voor tot

onder naar baven op. Snijd in in 16 gelijke

een vochtige doek 40 min. rijzen op

220°C. Zet de ham 10 min. in het midden

plakken

van de

|

|

L

L

+

\

|

|

180°C

aries à en test in nog 450 min. gaar

de bodem, 4 Bak in 30 min. gaar in de

Als een stukje brood dat je in de hete olie

oven. Serveer warm, lauw of koud

worden. Keer de ham halverwege met

gooit meteen begint te bruisen, is de olie

een tang

eg

m op een mooie

op de juiste temperatuur. 4 Schep met

plank of schaal en snijd aan tafel in

y

\

ze

236 kcal, vet 10 g

r

+

t

|

|

+

el

r

+

|

dunne plakken

koolhydraten

g, waarvan suikers 2 g, vezels 1 g,

glijden. Bak de bolletjes in 2-3 min. gaar.

voedingswaarde p.p. o.b.v. 12 pers.

eiwit 11 g, zout 1

Laat uitlekken op keukenpapier en leg

62 kcal, vet 2 g, waarvan verzadigd 1g

op een schaal. Serveer warm

koolhydraten 2 g, waarvan suikers 19

Tip: verkreukel eerst het vel bakpapier, dan

zels O g, eiwit 9 g, zout

krijg je het makkelijker in de springvorm

voedingswaarde p.p. 423 kcal, vet 17 g

waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten

53 g, waarvan suikers 3 g, vezel

eiwit 14g, zout 2g

x *

JUMBO 167