Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 139
Hier is pagina 139 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
-
NAGERECHTEN
LE
&
=
Br
Lee
ke
=;
%
an crème br:
ee
er
min: un
in.wachten
FE
5O-ml kok:
=
elmelk
60 g biologische rietsu
-2zakjes (Bourbon) len
(Dr. Oetker, 88.9)
1zakje-bio tartenguss klar
EEL 's mix voor en
“2
2x159)
& creme brülee-brander
4 vuurvaste schaaltjes
(inhoud 150 ml)
1 Breng de kokosmelk, amandel-
melk, de helft van de suiker,
vanillesuiker en en
ineensteelpa
naandeko
goeden laat | min. koken. 2 gn
het mengsel over de schaaltjes en
laat 15 min. afkoelen. op kamer-
temperatuur. 3 Zet de schaaltjes in
OTN KOE INEEN nog mini
|
RE
1uuropstijven. 4 Bestrooi de
2
a puddinkjesmet de rest
A5
esuiker en laat de'suiker met
SE
brander. karamelliseren.
Serveer direct.
voedingswaarde p.p. 208 kcal
f
x
7
vet 12 g, waarvan verzadigd 10
me”:
®
di
koolhydraten 24 g, waarvan suikers
Ks
>)
23 g, vezels O g, eiwit 1g, zout 0,2 g
à
et
v
à
139
#2
PR
)