Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TT
u
ON
Gevulde kip met appel, salie en
\{
D
hoofdgerecht - 20 min. (+1uuren15 min
oventijd) + 4 pers
et
2 sneetjes wit casinobrood
g Nieuwe Standaard Kip kipgehakt
7
a
1rode ui
2 takjes salie nn ae Italiaanse
kruidenmix, ba
25 groomboter
1kleine appel, bijv. elstar
50 g wal
1 hele scharrelkip
Kalkoenschnitzel m an
(à ca.1,4k
hoofdgerecht « 20 m
& staafmixer met hakmolen
braadslede (20 x 30 cm)
1ro:
oekenpannen elk3 elolie en bak
7 elzonnebloemolie
de schnitzels afhankelijk van de dikte
1 Verwarm de oven voor tot
nn
in 5-6 min. gaar en krokant. Keer
180 °C.M
lin de hakmolen van de
g pan
halverwege. 4 Verdeel de schnitzels
staafmixer het brood fijn. Doe het
1potje re sauce original
er 4 borden en schep
broodkruim met het kipgehakt in een kom
(250 9)
schnitzel een beetje saus. Serveer de
At Kaneel
2 Snipper de ui fijn. Snijd de blaadjes salie
h
L
rest van de saus er apart bij
à15 g)
de ui met de salie 1 min. 3 Schil intussen de
2eieren
nn p.p. 547 kcal,
25 gbloem
g, waarvan verzadigd 4 g,
appel, verwijder Le klokhuis en snijd het
en 40 g, waarvan
2-3 min. mee met de ui. Hak de walnoten
(à 2 stuks)
suikers 25 g, vezels 2 g, eiwit 44 g
grof en schep door het appelmengsel
zout 0,5 g, groente 25 g
4 Meng het appelmengsel en de walnoten
1Snipper de ui zeen bek in
door het kipgehakt en broodkruim
een steelpan 1
7
1
4
Verwijder het elastiek van de kip
de ui 3 min. 2 Boen intussen de
van tevoren en bewaar afgedekt in de
koelkas
(bewaar dit!). Vul de kip stevig met het
sinaasappel een enrasper =
fj
gehaktmengsel. Vouw de poten weer terug
oranje schil a
x
n bind ze vast met het elastiek. 5 Roost:
er
ganssnmeslin ineen diep bord. Pers
de kip in de VOSSrNarmde, oven in N uuren
de sinaasappel uit en voeg het sap
y
L
15 mi
n
@ Fris fruitig,
—
+
y
L
L
LRi
maar ook lek!
rusten en en opeen schaal.
de blaadjes van de takjes tijm boven
vol van smaak, dát
voedingswaarde p.p. 572 kcal, vet 36 g,
is grüner
Itliner
a
L
|
1
F
rf
waarvan verzadigd 12 g, koolhydraten 16 g
t bij d
waarvan suikers 6 g, vezels 2 g, eiwit 45 g,
EEn En eieren los met een verk.
krokante schnitzel
\
ï
1
zout1g, groente 25 g
bord. Haal de schnitzels eerst er
Winzer Krems
Gy
vegen
er
Tip: gebruik de rest van de kruid.
de bloem, vervolgens door het ei en
grüner veltliner
|
pastasaus of laat meetrekken in zelfgemaakte
tot slot door het paneermeel met de
bouillon
sinaasappelrasp. Verhit in
M
JUMBO 53