Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TT

u

ON

Gevulde kip met appel, salie en

\{

D

hoofdgerecht - 20 min. (+1uuren15 min

oventijd) + 4 pers

et

2 sneetjes wit casinobrood

g Nieuwe Standaard Kip kipgehakt

7

a

1rode ui

2 takjes salie nn ae Italiaanse

kruidenmix, ba

25 groomboter

1kleine appel, bijv. elstar

50 g wal

1 hele scharrelkip

Kalkoenschnitzel m an

(à ca.1,4k

hoofdgerecht « 20 m

& staafmixer met hakmolen

braadslede (20 x 30 cm)

1ro:

oekenpannen elk3 elolie en bak

7 elzonnebloemolie

de schnitzels afhankelijk van de dikte

1 Verwarm de oven voor tot

nn

in 5-6 min. gaar en krokant. Keer

180 °C.M

lin de hakmolen van de

g pan

halverwege. 4 Verdeel de schnitzels

staafmixer het brood fijn. Doe het

1potje re sauce original

er 4 borden en schep

broodkruim met het kipgehakt in een kom

(250 9)

schnitzel een beetje saus. Serveer de

At Kaneel

2 Snipper de ui fijn. Snijd de blaadjes salie

h

L

rest van de saus er apart bij

à15 g)

de ui met de salie 1 min. 3 Schil intussen de

2eieren

nn p.p. 547 kcal,

25 gbloem

g, waarvan verzadigd 4 g,

appel, verwijder Le klokhuis en snijd het

en 40 g, waarvan

2-3 min. mee met de ui. Hak de walnoten

(à 2 stuks)

suikers 25 g, vezels 2 g, eiwit 44 g

grof en schep door het appelmengsel

zout 0,5 g, groente 25 g

4 Meng het appelmengsel en de walnoten

1Snipper de ui zeen bek in

door het kipgehakt en broodkruim

een steelpan 1

7

1

4

Verwijder het elastiek van de kip

de ui 3 min. 2 Boen intussen de

van tevoren en bewaar afgedekt in de

koelkas

(bewaar dit!). Vul de kip stevig met het

sinaasappel een enrasper =

fj

gehaktmengsel. Vouw de poten weer terug

oranje schil a

x

n bind ze vast met het elastiek. 5 Roost:

er

ganssnmeslin ineen diep bord. Pers

de kip in de VOSSrNarmde, oven in N uuren

de sinaasappel uit en voeg het sap

y

L

15 mi

n

@ Fris fruitig,



+

y

L

L

LRi

maar ook lek!

rusten en en opeen schaal.

de blaadjes van de takjes tijm boven

vol van smaak, dát

voedingswaarde p.p. 572 kcal, vet 36 g,

is grüner

Itliner

a

L

|

1

F

rf

waarvan verzadigd 12 g, koolhydraten 16 g

t bij d

waarvan suikers 6 g, vezels 2 g, eiwit 45 g,

EEn En eieren los met een verk.

krokante schnitzel

\

ï

1

zout1g, groente 25 g

bord. Haal de schnitzels eerst er

Winzer Krems

Gy

vegen

er

Tip: gebruik de rest van de kruid.

de bloem, vervolgens door het ei en

grüner veltliner

|

pastasaus of laat meetrekken in zelfgemaakte

tot slot door het paneermeel met de

bouillon

sinaasappelrasp. Verhit in

M

JUMBO 53