Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
0
je
Be
y
7
rés
GE
g
{
Ó%
R
Les
4%
D
F.
ed
A
Bour«
@ Een fruitige
Bloemkool in Blaue]
&
Zalmin bladerdeeg
wijn, maar Oo:
hoofdgerecht -
hoofdgerecht - 10 min. + 35 min
aards. Daardoor
G1uuren 15 min m 4pers
oventijd) - 6 pers.
heel lekker bij deze
filetrollade met
1bloemkool
1rol bladerdeeg (270 g, koeling)
kruidig korstje.
1el olijfoli
1 bakje biesloo!
Signé Bourgogne
1 potje gegrilde rode paprika (340 g)
1 bakje platte peterselie (15 g)
1zakje se amandelen met
4x170 g zalm of 600 g zalm aan 1stuk
750 ml 8,29
rooks
% el al andalus (Jonnie Boer, blikje
rol tes B g, koeling)
1 zakje rucola (85)
lei
& ovenschaal (20 x 30 cm)
& bakkwastje
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Haal de
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Rol
bladeren van de bloemkool, leg de kool in de
het bladerdeeg met het bakpapier uit
Es
ovenschaal en Besprenkel met tds olie. Rooster
p de bakplaat. 2 Hak de bieslook en
ut
45 min. in de ovel
10-15 min afkoelen Pureer intussen de hele
Breng de zalm aan beide kanten op
€
inhoud van het potje gegrilde paprikaen de
smaak en bestrooi met de alandalus.
amandelen HSE een Istaafnertöt een dikke
3 Leg de zalm op de rente HER het
|
j
alve
bladerdeeg
1
y
L
If
L
j
L
y
w
oi
A0 TAR
e zijkanten
saus. 4 Rol het enden met I bakpapier
De deeg over de en a d
lo
i
de Hand van het deeg. Klap het deeg over de
losen bestrijk het bladerdeeg met het
koole
e rand rondom dicht. Bak de
bakkwastje 2 keer met het ei. 6 Bak in
9
subtiele hints van
min. gaar in het midden van de oven.
Kloemkodl in aflatende nog 30 min. in het
lak
perzik, meloen en
een platte schaal. Neem de bloemkool uit de
citroen. Net als de
ter- en vanille-
oven en leg op de rucola. Serveer er de rest van
voedingswaarde p.p. 448 kcal, vet 30 g
&
de paprikapuree bij
waarvan verzadigd
1
O g, koolhydraten
tonen. Perfect bij
17 g, waarvan suikers 1 g, vezels 1g
deze zalm in een jasje.
voedingswaarde p.p. 611 kcal, vet 39 g, waarvan
eiwit 27 g, zo
Chateau Tanunda
verzadigd 11 g, koolhydraten 43 g, waarvan
chardonnay
750 ml 1498 8,99
suikers 12 g, vezels 10 g, eiwit 17 g, zout 1,2 g,
groente 200 g
x
48 JUMBO