Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

0

je

Be

y

7

rés

GE

g

{

Ó%

R

Les

4%

D

F.

ed

A

Bour«

@ Een fruitige

Bloemkool in Blaue]

&

Zalmin bladerdeeg

wijn, maar Oo:

hoofdgerecht -

hoofdgerecht - 10 min. + 35 min

aards. Daardoor

G1uuren 15 min m 4pers

oventijd) - 6 pers.

heel lekker bij deze

filetrollade met

1bloemkool

1rol bladerdeeg (270 g, koeling)

kruidig korstje.

1el olijfoli

1 bakje biesloo!

Signé Bourgogne

1 potje gegrilde rode paprika (340 g)

1 bakje platte peterselie (15 g)

1zakje se amandelen met

4x170 g zalm of 600 g zalm aan 1stuk

750 ml 8,29

rooks

% el al andalus (Jonnie Boer, blikje

rol tes B g, koeling)

1 zakje rucola (85)

lei

& ovenschaal (20 x 30 cm)

& bakkwastje

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Haal de

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Rol

bladeren van de bloemkool, leg de kool in de

het bladerdeeg met het bakpapier uit

Es

ovenschaal en Besprenkel met tds olie. Rooster

p de bakplaat. 2 Hak de bieslook en

ut

45 min. in de ovel

10-15 min afkoelen Pureer intussen de hele

Breng de zalm aan beide kanten op



inhoud van het potje gegrilde paprikaen de

smaak en bestrooi met de alandalus.

amandelen HSE een Istaafnertöt een dikke

3 Leg de zalm op de rente HER het

|

j

alve

bladerdeeg

1

y

L

If

L

j

L

y

w

oi

A0 TAR

e zijkanten

saus. 4 Rol het enden met I bakpapier

De deeg over de en a d

lo

i

de Hand van het deeg. Klap het deeg over de

losen bestrijk het bladerdeeg met het

koole

e rand rondom dicht. Bak de

bakkwastje 2 keer met het ei. 6 Bak in

9

subtiele hints van

min. gaar in het midden van de oven.

Kloemkodl in aflatende nog 30 min. in het

lak

perzik, meloen en

een platte schaal. Neem de bloemkool uit de

citroen. Net als de

ter- en vanille-

oven en leg op de rucola. Serveer er de rest van

voedingswaarde p.p. 448 kcal, vet 30 g

&

de paprikapuree bij

waarvan verzadigd

1

O g, koolhydraten

tonen. Perfect bij

17 g, waarvan suikers 1 g, vezels 1g

deze zalm in een jasje.

voedingswaarde p.p. 611 kcal, vet 39 g, waarvan

eiwit 27 g, zo

Chateau Tanunda

verzadigd 11 g, koolhydraten 43 g, waarvan

chardonnay

750 ml 1498 8,99

suikers 12 g, vezels 10 g, eiwit 17 g, zout 1,2 g,

groente 200 g

x

48 JUMBO