Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 134
Hier is pagina 134 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pn
®
£
N
EN
7
(x.
E
À
A
N
À
hj
Met deze
2
id
FE
à
kerstklassieker
PS
22
maak je jong én
u
oud blij
Krans van meringues
hipolatapuddin
en exotisch fruit
nagerecht « 25 min
En
+ 6 uur wachten) - 10 pers
nagerecht «15 min. - 4 pers.
5 eieren
ineen kom. Spatel 6 el eiercreme door
1papa
75 g suiker
de slagroom tot een gelijkmatig mengsel
2 pitahaya’s u
6 blaadjes gelatin
is ontstaan. Spatel er dan de rest van de
kerstassortim
2 elrum-aroma (Dr. Oetker,
eiercrème door. 6 Snijd de bigarreaux in
4 el lemon cur
flesje à 38 ml)
stukjes en spatel samen met de rozijnen
1z
door he
ak mini- RAS (130 g)
500 ml slagroom
uddingmengsel. 7 Spoel de
4 passievr
20 ijsbl.
tulband- of puddingvorm om met koud
Atakjes Emir
1 bakje bigarreaux (100 g)
water, maar droog niet af. Schep het
& meloenbolletjessteker
1904 g blanke rozijnen
puddingmengsel in de vorm (de vorm
puddingvorm
1
r
|
y
L
tde
|
r
1%
zijn). Zet afgedekt minimaal 6 uur in de
melberielle sssteker zo veel mogelij
oelkast om op te stijven. 8 pou de
b
L
|
L
hele bolletjes uit. Steek ook bolletjes
1Breek 1
Split
or
r
or h
uit de ongeschilde pitahaya's. Doe de
de overige 4 eieren en voeg de dooiers
een paar sec. in heet water. zet een
|
21
Ah
dj
Il
met 1
SI 5 mering Hes ineen nikel. Leger
toe.2
F
(au bain-marie)
n
R
L
|
\
£
fruitkran
itl
n
\
L
ina 5 min.tot
voedingswaarde p.p. 304 kcal, vet 20 g,
1
met de Heure lemon curd. 3 ee
eenluchtige
|
ht
|
3Zeteen
koolhydraten
L
|
24 g, waarvan suikers 24 g, vezels Og
uit de vruchten over de HSE Pluk
en plaats de beslagkom in de bak met
eiwit 5 g, zout 0,2g
de blaadjes van de takjes basilicum en
ijswater. Klop verder tot de eiercrème
decoreer er de kransen m
rtemperatuur is. 4 Week intussen
Tip: je kunt de pudding vlak voor het
de gelatineblaadjes ca. 5 min. in een kom
serveren nog versieren met slagroom vers
Voedingswaarde 5 Ee za kcal vet 2 9,
ruim water. Breng 50 ml water aan de
rood fruit of bigarreaux
“Letop: dit gerecht bevat rauw ei
waarvan suikers Er 9, ale 3g,eiwit3g,
weer van het vuur. Voeg het rum-aroma
zout
toe. Knijp de gelatineblaadjes uit en
los op in het hete rumwater.
op het
Tip: je kunt voor dit toetje alle soorten
latinemengsel al kloppend met een
r
eiercrème.5
|
(exotisch) fruit gebruiken die je lekker vindt
ga
slagroom met de rest van de suiker stijf
x
134 JUMBO