Jumbo - Folder van 04.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 134




Hier is pagina 134 van 172 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 04.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pn

®

£

N

EN

7

(x.

E

À

A

N

À

hj

Met deze

2

id

FE

à

kerstklassieker

PS

22

maak je jong én

u

oud blij

Krans van meringues

hipolatapuddin

en exotisch fruit

nagerecht « 25 min

En

+ 6 uur wachten) - 10 pers

nagerecht «15 min. - 4 pers.

5 eieren

ineen kom. Spatel 6 el eiercreme door

1papa

75 g suiker

de slagroom tot een gelijkmatig mengsel

2 pitahaya’s u

6 blaadjes gelatin

is ontstaan. Spatel er dan de rest van de

kerstassortim

2 elrum-aroma (Dr. Oetker,

eiercrème door. 6 Snijd de bigarreaux in

4 el lemon cur

flesje à 38 ml)

stukjes en spatel samen met de rozijnen

1z

door he

ak mini- RAS (130 g)

500 ml slagroom

uddingmengsel. 7 Spoel de

4 passievr

20 ijsbl.

tulband- of puddingvorm om met koud

Atakjes Emir

1 bakje bigarreaux (100 g)

water, maar droog niet af. Schep het

& meloenbolletjessteker

1904 g blanke rozijnen

puddingmengsel in de vorm (de vorm

puddingvorm

1

r

|

y

L

tde

|

r

1%

zijn). Zet afgedekt minimaal 6 uur in de

melberielle sssteker zo veel mogelij

oelkast om op te stijven. 8 pou de

b

L

|

L

hele bolletjes uit. Steek ook bolletjes

1Breek 1

Split

or

r

or h

uit de ongeschilde pitahaya's. Doe de

de overige 4 eieren en voeg de dooiers

een paar sec. in heet water. zet een

|

21

Ah

dj

Il

met 1

SI 5 mering Hes ineen nikel. Leger

toe.2

F

(au bain-marie)

n

R

L

|

\

£

fruitkran

itl

n

\

L

ina 5 min.tot

voedingswaarde p.p. 304 kcal, vet 20 g,

1

met de Heure lemon curd. 3 ee

eenluchtige

|

ht

|

3Zeteen

koolhydraten

L

|

24 g, waarvan suikers 24 g, vezels Og

uit de vruchten over de HSE Pluk

en plaats de beslagkom in de bak met

eiwit 5 g, zout 0,2g

de blaadjes van de takjes basilicum en

ijswater. Klop verder tot de eiercrème

decoreer er de kransen m

rtemperatuur is. 4 Week intussen

Tip: je kunt de pudding vlak voor het

de gelatineblaadjes ca. 5 min. in een kom

serveren nog versieren met slagroom vers

Voedingswaarde 5 Ee za kcal vet 2 9,

ruim water. Breng 50 ml water aan de

rood fruit of bigarreaux

“Letop: dit gerecht bevat rauw ei

waarvan suikers Er 9, ale 3g,eiwit3g,

weer van het vuur. Voeg het rum-aroma

zout

toe. Knijp de gelatineblaadjes uit en

los op in het hete rumwater.

op het

Tip: je kunt voor dit toetje alle soorten

latinemengsel al kloppend met een

r

eiercrème.5

|

(exotisch) fruit gebruiken die je lekker vindt

ga

slagroom met de rest van de suiker stijf

x

134 JUMBO