Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 29

Hier is pagina 29 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALLES OVER
Als warme broodjes
Altijd al willen weten wat Liefde & Passiebrood
nou zo lekker maakt?
NATUURLIJKE
INGREDIENTEN
Voor Liefde 8 Passiebrood worden alleen
natuurlijke ingrediënten gebruikt. Van elk
ingrediënt wordt bovendien gekeken hoe het
het best tot z'n recht komt. Zo worden
sommige zaden eerst geroosterd voor ze de
broden ingaan, om met hun nootachtige
SPECIALE MEEL
EN BLOEM
aroma extra smaak te geven aan het brood
Liefde & Passiebrood wordt
di
)
gemaakt met speciaal geselecteerde,
DESEM
kwalitatieve bloem en meel. Deze
Alhet Liefde & Passiebrood wordt
bloem en volkorenmeel worden in
bereid met desem. Voor de meeste
Frankrijk ook veel gebruikt door
broden hebben de bakkers gekozen
À
Franse bakkers en zijn speciaal
voor een combinatie van desem en
geselecteerd om brood te maken
gist. Desem is een natuurlijk rijsmiddel
met veel smaak, een ruig uiterlijk
bestaande uit bloem en water. En tijd …
;,
en een zachte binnenkant.
De desem die wordt gebruikt in de meeste
Liefde & Passiebroden komt minimaal
24 uur op smaak. Voor de desembroden
is dit minimaal 72 uur. Door fermentatie
geeft desem een uniek en bijzonder
Ì
STENEN OVEN VLOER
karakter aan het brood.
Veel broden hebben de bekende
boterhamvorm, ook wel bus- of
NS
boerenvorm genoemd. Deze vorm
ontstaat door een speciaal broodblik
waarin het wordt gebakken.
Liefde 8& Passiebrood wordt op een
Fi
stenen ovenvloer gebakken, zönde
broodblik. Het los bakken op stı
zorgt ervoor dat er sneller e
warmte aan het deeg wo
=
afgegeven. De broden k den
*
hierdoor hun unieke vorm
ed
en
>
5
extra smakelijke korst.
ER,
allerhande
EN