Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ALLES OVER

Als warme broodjes

Altijd al willen weten wat Liefde & Passiebrood

nou zo lekker maakt?

NATUURLIJKE

INGREDIENTEN

Voor Liefde 8 Passiebrood worden alleen

natuurlijke ingrediënten gebruikt. Van elk

ingrediënt wordt bovendien gekeken hoe het

het best tot z'n recht komt. Zo worden

sommige zaden eerst geroosterd voor ze de

broden ingaan, om met hun nootachtige

SPECIALE MEEL

EN BLOEM

aroma extra smaak te geven aan het brood

Liefde & Passiebrood wordt

di

)

gemaakt met speciaal geselecteerde,

DESEM

kwalitatieve bloem en meel. Deze

Alhet Liefde & Passiebrood wordt

bloem en volkorenmeel worden in

bereid met desem. Voor de meeste

Frankrijk ook veel gebruikt door

broden hebben de bakkers gekozen

À

Franse bakkers en zijn speciaal

voor een combinatie van desem en

geselecteerd om brood te maken

gist. Desem is een natuurlijk rijsmiddel

met veel smaak, een ruig uiterlijk

bestaande uit bloem en water. En tijd …

;,

en een zachte binnenkant.

De desem die wordt gebruikt in de meeste

Liefde & Passiebroden komt minimaal

24 uur op smaak. Voor de desembroden

is dit minimaal 72 uur. Door fermentatie

geeft desem een uniek en bijzonder

Ì

STENEN OVEN VLOER

karakter aan het brood.

Veel broden hebben de bekende

boterhamvorm, ook wel bus- of

NS

boerenvorm genoemd. Deze vorm

ontstaat door een speciaal broodblik

waarin het wordt gebakken.

Liefde 8& Passiebrood wordt op een

Fi

stenen ovenvloer gebakken, zönde

broodblik. Het los bakken op stı

zorgt ervoor dat er sneller e

warmte aan het deeg wo

=

afgegeven. De broden k den

*

hierdoor hun unieke vorm

ed

en

>

5

extra smakelijke korst.

ER,

allerhande

EN