Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

east

ri

HEHE

LE RR

7.

3

2

En

5

En

He

te

A

HE

En

E44

BE

GE

Bi

Be

fe

TE

et

#

Fa

4

ez

fe

Fe

2

\

HE

af

is

Ge

EER

Ek

EE

HEE

Bee

HAPJE }{ 8 PER:

15 MIN.

+20 MIN. OVENTIJD

fe

HE

HE

SE

H

v

Ar

tk

a

JP.

a

2

ongesneden)

<

=

teen knoflook

u

+ 2/s bakje bieslook (15:

Jen

bakje basilicum (15.9) :

j

Je

sw,

5.g oude kaas (stukje)

6,



+ 200 groomkaas

ai

À

<

3

+30 groomboter (koud)

ze

N

+ spuitzak

N

x

+

4.

dj

=

1 Verwarm de oven voor op 180 °C: Snijd

Ÿ

p

&

het brood aan de bovenkant om de:3 em:

er

u

diagonaal in, maar niet helemaal:door.

Snijd het brood haaks hierop nogmaals aan

A

ge a

de bovenkant in, zodat er een ruitpatroon

5

ontstaat.

s ke

wei

©

'2.Snijd de knoflook, bieslook en’ het:

basilicum inclusief de stengels fijn.

Rasp de kaas.

à

3 Doe de knoflook, kruiden, geraspte aas

A

ÿ

en roomkaas in een kom en roer los. Breng

À

op smaak met versgemalen peper. Schep

#,

in de spuitzak.

4 Spuit het roomkaasmengsel tussen de

za

inkepingen in het brood. Rasp de boter

A

boven het brood.

za,

5 Leg het brood op een stuk aluminiumfolie

en bak ca. 20 min. in de oven. Neem uit de

Hate)

oven;en leg op een serveerplank. Zo kan

HS

LE

iedereen er zelf stukjes Van scheuren.

5

we

BEVAT p.p. 350 kcal: 13 g eiwit « 20 gvet

waarvan lO g verz.- 27.gkoolhydraten.

waarvan 19 suikers :1.1 9 zout :5 g vez

Be p.p.E100

006

Bakgema

hoe je

borrel

od bak:

de

mal

ialkanalé

Fotografie Sigurd Kranendonk. foodstyling Martine Steenstra, styling Marjolein Vonk