Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 30

Hier is pagina 30 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
east
ri
HEHE
LE RR
7.
3
2
En
5
En
He
te
A
HE
En
E44
BE
GE
Bi
Be
fe
TE
et
#
Fa
4
ez
fe
Fe
2
\
HE
af
is
Ge
EER
Ek
EE
HEE
Bee
HAPJE }{ 8 PER:
15 MIN.
+20 MIN. OVENTIJD
fe
HE
HE
SE
H
v
Ar
tk
a
JP.
a
2
ongesneden)
<
=
teen knoflook
u
+ 2/s bakje bieslook (15:
Jen
bakje basilicum (15.9) :
j
Je
sw,
5.g oude kaas (stukje)
6,
”
+ 200 groomkaas
ai
À
<
3
+30 groomboter (koud)
ze
N
+ spuitzak
N
x
+
4.
dj
=
1 Verwarm de oven voor op 180 °C: Snijd
Ÿ
p
&
het brood aan de bovenkant om de:3 em:
er
u
diagonaal in, maar niet helemaal:door.
Snijd het brood haaks hierop nogmaals aan
A
ge a
de bovenkant in, zodat er een ruitpatroon
5
ontstaat.
s ke
wei
©
'2.Snijd de knoflook, bieslook en’ het:
basilicum inclusief de stengels fijn.
Rasp de kaas.
à
3 Doe de knoflook, kruiden, geraspte aas
A
ÿ
en roomkaas in een kom en roer los. Breng
À
op smaak met versgemalen peper. Schep
#,
in de spuitzak.
4 Spuit het roomkaasmengsel tussen de
za
inkepingen in het brood. Rasp de boter
A
boven het brood.
za,
5 Leg het brood op een stuk aluminiumfolie
en bak ca. 20 min. in de oven. Neem uit de
Hate)
oven;en leg op een serveerplank. Zo kan
HS
LE
iedereen er zelf stukjes Van scheuren.
5
we
BEVAT p.p. 350 kcal: 13 g eiwit « 20 gvet
waarvan lO g verz.- 27.gkoolhydraten.
waarvan 19 suikers :1.1 9 zout :5 g vez
Be p.p.E100
006
Bakgema
hoe je
borrel
od bak:
de
mal
ialkanalé
Fotografie Sigurd Kranendonk. foodstyling Martine Steenstra, styling Marjolein Vonk