Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

& ADVERTORIAL

7

a’

A

\

re

MINI-SUSHISANDWICHES

MET ZALM OF KIP

Zin in sushi

we

#

Altijd al eens zelf sushi willen maken?

De norivellen van Saitaku geven de

« 125 g sushirijst

« 25 g slamelange

« We el rijstazijn

kleine gerechtjes hun karakteristieke

rode biet (zak 150 g)

« Hil (zee)zout

« 100 g groene

Japanse:uitstraling:én smaak.

/

a

« Htl kristalsuiker

aspergetips

« 4 norivellen (pak

- 100 g gerookte zalm

en

5 stuks, Saitaku)

« 4 plakjes bio-

+ 2 eetrijpe avocados

logische gerookte

« 5elmayonaise

kipfilet (vleeswaren)

\

R

1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op

2

de verpakking. Verwarm ondertussen de

azijn met het zout en de suiker in een

GE

4

De

steelpan. Roer tot het zout en de suiker zijn

D

opgelost. Schep de rijst voorzichtig in een

ruime, lage schaal en sprenkel de dressing

(7

erover. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.

2 Knip ondertussen elk norivel in 4 vierkant-

os

fr

4

jes. Snijd de avocadoss in de lengte door-

JAPANS

midden. Verwijder de pit en schep het vrucht-

KUNSTWERKJE

An

Saitaku Sushi Nori

vlees met een lepel uit de schil.Prak fijn.

pe

Da

ans,

zijn gedroogde

Rx

5:

3 Beleg 8 norivel-vierkant jes met de rijst,

Ne

at

zeewierbladen

besmeer met 4 elmayonaise en verdeel de

voor het maken van

avocado erover. Verdeel de sla over 4 van

N

{

sushi. Nori is, samen

(en

2

deze vierkantjes enbeleg de 4andere

> à

met rijst en rijstazijn,

à

4

een belangrijk

vierkantjes met de aspergetips. Verdeel de

I

Kr

onderdeel van de

zalm over de sla en de kip over de asperge-

kleine Japanse

tips. Besmeer de kip met de rest van de

e)

kunstwerkjes. Het

mayonaise. Dek af met de rest van de nori-

rollen van sushi met

2

een bamboematje

velvierkantjes en druk licht aan. Snijd schuin

doormidden en snijd nogmaals schuin

vergt een beetje

oefening. maar deze

doormidden. Verdeel over een serveerschaal.

sandwiches heb je

zo klaar. Je kunt ze

Lekker met sojasaus en wasabi voor extra pit.

TIP Nog nooit sushi gemaakt? Deze video

net als sushi

5

bovendien naar

legt je stap voor stap uit hoehet werkt.

eigen smaak be-

Ganaar ah.nl/allerhande/video/

|

ik



leggen met bijvoor-

sushi-maken.

Gy B

beeld avocado,

tonijn of zalm,

1

er NORI

Serveer met wasabi.

ij

BEVAT psst. 7O kcal - 2 g eiwit - 5 g vet,

é

sushigember en

He

waarvan 1 g verz. « 4 g koolhydraten,

sojasaus en eet

ti

waarvan | g suikers - 0.2 g zout : lg vezels

ee

A

a

smakelijk!

|

1

“Prijs psst. € 0.45

Saitaku Sushi nori

pakje 5 vellen 14 g

fl

€215

O/T

2

RE?

Meer info?

{

saitaku-food.com/nl.