Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 88

Hier is pagina 88 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Re
24
ES
en
=
m
cl
2
Ss
En.
>
rn
Lie
be
EN
Æ
F
E
a
à
5
Pi
a
|OOFD GERECHT) (4 PERS.) (45 MI
ENTIJ
BEI 30 MIN. OVE
=
|( LACTOSEVRUI
LA
À
Le
F3
LR
et
18
À
3
bd
1 Verwarm de oven voor op 130 °C.Pelde
uien, snijd ze in 8 parten, verdeel over de met
Ee
D
%
I!
?
=
%
bakpapier beklede bakplaten. Mengin een
id
kom de boerenkool met de chilivlokken, five
spice, het zout en de olie. Verdeel over de ui
À
en rooster ca. 30 min. net boven en net onder
het midden van de oven tot de boerenkool
knapperig is. Schep halverwege om en
>
wissel de bakplaten van plek.
2 Schilondertussen de zoete aardappelen,
snijd in gelijke stukken en kook in ruim water
SEN
met zout in 20 min gaar.
SE
=
3 Snijd de knoflook fijn. Bak de speklapjes
AZ
5 500 g middelgrote
in een droge pan zonder olie of boter in
ji
‚>
rode uien (net 300 g,
10-12 min. op middelhoog vuur bijna gaar
AH Biolögisch)
en goudbruin. Keer halverwege. Voeg de
Be
« 400 g boerenkool{zak)
knoflook toe en bak Imin. mee. Voeg alle
‚BE
®
«Vail chilivlokken
ketjap toe toe en laat 1min. inkoken. Keer de
%
= Wetlfivespice
speklapjes om en zorg dat de saus zo inkookt,
(Euroma by Jonnie Boer)
dat het aan het vlees blijft plakken,maar niet
« Ma tl zout
verbrandt. Zet het vuur uit.
+ 3 élolifolie
4 Giet de zoete aardappelen af.en stamp
+ 1kilo zoete
fijn met de pureestamper. Schep de
aardappel (zak)
boerenkool en de uien erdoor, maar houd
« 3tenen knoflook
een handje van de boerenkool achter: Strooi
« 4 speklapjes
dit over de stamp en serveer met de sticky
* 2elketjap asin
speklapjes.
à
« 2elketjap manis
« bakpapier
BEVAT en » 30 g eiwit: 48 gvet,
+ 2bakplaten (of 1 bakplaaten
waarvan 15 g verz.-73 gkoolhydraten,
1 rooster)
waatvar 21 g suikers 3.19 zout: 129 vezels
+ pureestamper
© +Prifs p‚p. €2,70