Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.

Hier is pagina 88 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 88
Re 24 ES en = m cl 2 Ss En. > rn Lie be EN Æ F E a à 5 Pi a |OOFD GERECHT) (4 PERS.) (45 MI ENTIJ BEI 30 MIN. OVE = |( LACTOSEVRUI LA À Le F3 LR et 18 À 3 bd 1 Verwarm de oven voor op 130 °C.Pelde uien, snijd ze in 8 parten, verdeel over de met Ee D % I! ? = % bakpapier beklede bakplaten. Mengin een id kom de boerenkool met de chilivlokken, five spice, het zout en de olie. Verdeel over de ui À en rooster ca. 30 min. net boven en net onder het midden van de oven tot de boerenkool knapperig is. Schep halverwege om en > wissel de bakplaten van plek. 2 Schilondertussen de zoete aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in ruim water SEN met zout in 20 min gaar. SE = 3 Snijd de knoflook fijn. Bak de speklapjes AZ 5 500 g middelgrote in een droge pan zonder olie of boter in ji ‚> rode uien (net 300 g, 10-12 min. op middelhoog vuur bijna gaar AH Biolögisch) en goudbruin. Keer halverwege. Voeg de Be « 400 g boerenkool{zak) knoflook toe en bak Imin. mee. Voeg alle ‚BE ® «Vail chilivlokken ketjap toe toe en laat 1min. inkoken. Keer de % = Wetlfivespice speklapjes om en zorg dat de saus zo inkookt, (Euroma by Jonnie Boer) dat het aan het vlees blijft plakken,maar niet « Ma tl zout verbrandt. Zet het vuur uit. + 3 élolifolie 4 Giet de zoete aardappelen af.en stamp + 1kilo zoete fijn met de pureestamper. Schep de aardappel (zak) boerenkool en de uien erdoor, maar houd « 3tenen knoflook een handje van de boerenkool achter: Strooi « 4 speklapjes dit over de stamp en serveer met de sticky * 2elketjap asin speklapjes. à « 2elketjap manis « bakpapier BEVAT en » 30 g eiwit: 48 gvet, + 2bakplaten (of 1 bakplaaten waarvan 15 g verz.-73 gkoolhydraten, 1 rooster) waatvar 21 g suikers 3.19 zout: 129 vezels + pureestamper © +Prifs p‚p. €2,70
Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 88