Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Re

24

ES

en

=

m

cl

2

Ss

En.

>

rn

Lie

be

EN

Æ

F

E

a

à

5

Pi

a

|OOFD GERECHT) (4 PERS.) (45 MI

ENTIJ

BEI 30 MIN. OVE

=

|( LACTOSEVRUI

LA

À

Le

F3

LR

et

18

À

3

bd

1 Verwarm de oven voor op 130 °C.Pelde

uien, snijd ze in 8 parten, verdeel over de met

Ee

D

%

I!

?

=

%

bakpapier beklede bakplaten. Mengin een

id

kom de boerenkool met de chilivlokken, five

spice, het zout en de olie. Verdeel over de ui

À

en rooster ca. 30 min. net boven en net onder

het midden van de oven tot de boerenkool

knapperig is. Schep halverwege om en

>

wissel de bakplaten van plek.

2 Schilondertussen de zoete aardappelen,

snijd in gelijke stukken en kook in ruim water

SEN

met zout in 20 min gaar.

SE

=

3 Snijd de knoflook fijn. Bak de speklapjes

AZ

5 500 g middelgrote

in een droge pan zonder olie of boter in

ji

‚>

rode uien (net 300 g,

10-12 min. op middelhoog vuur bijna gaar

AH Biolögisch)

en goudbruin. Keer halverwege. Voeg de

Be

« 400 g boerenkool{zak)

knoflook toe en bak Imin. mee. Voeg alle

‚BE

®

«Vail chilivlokken

ketjap toe toe en laat 1min. inkoken. Keer de

%

= Wetlfivespice

speklapjes om en zorg dat de saus zo inkookt,

(Euroma by Jonnie Boer)

dat het aan het vlees blijft plakken,maar niet

« Ma tl zout

verbrandt. Zet het vuur uit.

+ 3 élolifolie

4 Giet de zoete aardappelen af.en stamp

+ 1kilo zoete

fijn met de pureestamper. Schep de

aardappel (zak)

boerenkool en de uien erdoor, maar houd

« 3tenen knoflook

een handje van de boerenkool achter: Strooi

« 4 speklapjes

dit over de stamp en serveer met de sticky

* 2elketjap asin

speklapjes.

à

« 2elketjap manis

« bakpapier

BEVAT en » 30 g eiwit: 48 gvet,

+ 2bakplaten (of 1 bakplaaten

waarvan 15 g verz.-73 gkoolhydraten,

1 rooster)

waatvar 21 g suikers 3.19 zout: 129 vezels

+ pureestamper

© +Prifs p‚p. €2,70