Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 52

Hier is pagina 52 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
I
Rijstschotel
met kipgehakt-
n Hpomsaus
ae:
PEI
a
B
ES
+250: zilvervliesrijst
Wk
« 350 gboêrensoepgroente (zak). ©
fd
$
« 3el kruidenboterkruiden (potje 15 g
sz
de
s
©”
a
ER
“859g rücola
» 300g kipgehakt naturel (schaal)
il:
u
« lel (arachide)olie
&
dj
„5009 gebroken sperziebonen ek? 750.9,
diepvries)
x
i
&
« 200 g zuivelspread bieslook light
2
100 ml magere melk
=
as
£
\*
2
%
Kook de rijst in ruim water volgens de
ee
nwijzingen op de verpakking. Kook de
Ws,
jepgroente de laatste 2min.meeen
&
jet af.Doe terugin de panen meng
2 elkruidenboterkruiden erdoor. Laat met
els
Ke
de deksel op de pan staan tot gebruik
2 Snijd ondertussen de rucola fijn en meng:
Ie
e helft met de rest vari de kruidenboter
kruiden en wat peper dóor het gehakt.
Vorm er met vochtige-handen 8 balletjes
ie
N
vs
ik
x
van en druk-eén beetje plattot kleine
burgers-Verhit de.olie in een koekenpan en
bak de burgersin.JO min; op middelhoog
Jas
vüür goudbruin en gaar: Keer halverwege.
3 Kook onderfussen de sperziebonen in
we
5. min.beetgaar. Giet.af enlaat:goed
uitlekken.Doe de Zuivelspread en melk in
an
een kleine-pan en breng al roerend‘aan.de
kook, Houd warm op laag.vuur:
a Sy
4 ‘Meng’ de bonenen de fest van de
rucola door’ ‘de
jst en brengop smaak met
peper‘ en eventueel zout. Serveer. met de
er.
De en de roörfsaus,
ae
&
2x.
VAT p.P: 605 KG. 279 eiwit 26.9 vet,
+ ©
|
nóg
60'g koolhydraten,
waarvan’5.gsülke
g zout +10 g vezels
sp.p.€2.30