Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

I

Rijstschotel

met kipgehakt-

n Hpomsaus

ae:

PEI

a

B

ES

+250: zilvervliesrijst

Wk

« 350 gboêrensoepgroente (zak). ©

fd

$

« 3el kruidenboterkruiden (potje 15 g

sz


de

s

©”

a

ER

“859g rücola

» 300g kipgehakt naturel (schaal)

il:

u

« lel (arachide)olie

&

dj

„5009 gebroken sperziebonen ek? 750.9,

diepvries)

x

i

&

« 200 g zuivelspread bieslook light

2

100 ml magere melk

=

as

£

\*

2

%

Kook de rijst in ruim water volgens de

ee

nwijzingen op de verpakking. Kook de

Ws,

jepgroente de laatste 2min.meeen

&

jet af.Doe terugin de panen meng

2 elkruidenboterkruiden erdoor. Laat met

els

Ke

de deksel op de pan staan tot gebruik

2 Snijd ondertussen de rucola fijn en meng:

Ie

e helft met de rest vari de kruidenboter

kruiden en wat peper dóor het gehakt.

Vorm er met vochtige-handen 8 balletjes

ie

N

vs

ik

x

van en druk-eén beetje plattot kleine

burgers-Verhit de.olie in een koekenpan en

bak de burgersin.JO min; op middelhoog

Jas

vüür goudbruin en gaar: Keer halverwege.

3 Kook onderfussen de sperziebonen in

we

5. min.beetgaar. Giet.af enlaat:goed

uitlekken.Doe de Zuivelspread en melk in

an

een kleine-pan en breng al roerend‘aan.de

kook, Houd warm op laag.vuur:

a Sy

4 ‘Meng’ de bonenen de fest van de

rucola door’ ‘de

jst en brengop smaak met

peper‘ en eventueel zout. Serveer. met de

er.

De en de roörfsaus,

ae

&

2x.

VAT p.P: 605 KG. 279 eiwit 26.9 vet,

+ ©

|

nóg

60'g koolhydraten,

waarvan’5.gsülke

g zout +10 g vezels

sp.p.€2.30