Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 90

Hier is pagina 90 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fi
GEKARAMELLISEERDE-
2
WORTELHUTSPOT
u
ä
dh
* 500 g rundergehakt
+ 12 kilo kruimige
« 2elketjap manis
aardappelen
ANDIJVIESTAMPPOT
STAMPPOT VAN SLA,
» 2eieren
« 2elolijfolie
MET ZALM
PAPRIKAEN FALAFEL
« 2elgrove mosterd
+ V2tlkarwijzaad
« 75g paneermeel
+ 1kilo hutspotgroente
« lt zout
(zak 500 9)
«50 groomboter
« 200 mi melk
« 1.2 kilo iets kruimige
+ 600 gzalmfilet
+ pureestamper
aardappelen
+3 elkappertjes
- 12 kilo stamppotaardappelen
«lui
« 250 ml halfvolle
(zak 600 g, koelvers)
« 2tenen knoflook
melk
« 2rode puntpaprika's
1 Meng het gehakt met de ketjap, eieren,
mosterd, het paneermeel en het zout.
« 3 ansjovisfilets in
« 20 groomboter
+ 2el(olijf)olie
Kneed met de hand door tot alle ingre-
olijfolie
* hapjespan
« 400 g falafel (schaal 200 g)
diënten goed zijn gemengd. Verdeel in
« Htl chilivlokken
+ pureestamper
« 200 g pikante hummus
4 porties en draai er met vochtige handen
« 750 g fijngesneden
« 400 g gesneden ijsbergsla
4 ballen van.
andijvie (zak 500 g)
+ pureestamper
2 Smelt 30 g boter in de koekenpan en laat
uitbruisen. Bak de ballen op middelhoog
1 Schilde aardappelen, snijd in gelijke
1 Kook de aardappelen in 16 min. gaar.
vuur rondom goudbruin. Keer voorzichtig.
stukken en kook in 20 min. gaar.
Verwijder ondertussen de steelaanzet en
Draai het vuur lager. Laat de gehaktballen in
2 Snipper ondertussen de ui en snijd de
zaadlijsten van de paprika's en snijd het
ca. 25 min. gaar worden. Keer regelmatig.
knoflook fijn. Verhit 2 ansjovisfilets en lel
vruchtvlees in dunne ringen. Verhit de olie in
3 Schil ondertussen de aardappelen, snijd
ansjovisolie in de pan, tot de vis uit elkaar
een koekenpan en bak de falafel 5 min. op
in gelijke stukken en kook in een ruime pan
valt. Voeg de ui, knoflook en chilivlokken toe
laag vuur. Keer regelmatig.
met water in 20 min. gaar.
en bak 5 min. op laag vuur. Roer regelmatig.
2 Giet de aardappelen af, maar vang een
Voeg de andijvie in delen toe en laat in 5 min.
kopje kookvocht op. Stamp met wat
4 Verhit ondertussen de olie in een grote
hapjespan op middelhoog vuur en bak het
iets slinken. Neem de pan van het vuur.
kookvocht en hummus tot een grove puree.
karwijzaad met de hutspotgroente onder
3 Verhit de rest van de ansjovis met een
Meng de paprika erdoor.
regelmatig omscheppen 20 min. tot de ui
Ya el ansjovisolie in een koekenpan en laat de
3 Verwarm de stamppot op laag vuur.
en wortel gaan karamelliseren. Breng op
ansjovis uit elkaar vallen in de olie. Bestrooi
Schep de sla in delen erdoor. Breng op
smaak met peper en eventueel zout.
de zalm rondom met peper en eventueel
smaak met peper en zout.
5 Verwarm ondertussen de melk op laag
zout en bak 6 min. op middelhoog vuur in de
4 Verdeel de stamppot over diepe borden
vuur, maar laat niet koken. Giet de aard-
ansjovisolie. Keer halverwege. Voeg de
en serveer met de falafel.
appelen af en stamp ze met de puree-
kappertjes met 2 el kappertjesvocht toe en
roer door het bakvet.
stamper met de rest van de boter en de
BEVAT pp. 675 kcal - 18 g eiwit - 24 g vet,
warme melk tot puree.
4 Giet de aardappelen af en stamp met de
waarvan 3 g verz. 89 g koolhydraten,
6 Schep de gekaramelliseerde ui en wortel
melk en de boter tot een puree. Meng de
waarvan 15 g suikers - 2.2 g zout
door de aardappelpuree. Proef en breng
andijvie erdoor en breng op smaak met
-15 g vezels «Prijs p.p. € 265
eventueel verder op smaak met peper en
peper en zout. Verdeel de stamppot over
eventueel zout. Verdeel over 4 borden en
diepe borden, breek de zalm in stukken en
leg op elk bord een gehaktbal.
verdeel met de kappertjesjus erover.
TIP Maak de volgende dag een salade
BEVAT p.p. 880 kcal 40 g eiwit -41g vet,
met 250 g andijvie, plakjes appel, druiven,
waarvan 18 g verz. - 81g koolhydraten,
geraspte oude kaas, olijfolie en citroensap.
waarvan 21 g suikers - 2.4 g zout
-12g vezels - Prijs pp. € 2.30
BEVAT pp. 710 kcal -40 g eiwit - 36 g vet,
waarvan 8 g verz. 53 g koolhydraten,
waarvan 9 g suikers - 1.8 g zout - 8 g vezels
- Prijs p.p. € 5.30
Fotografie Alan Jensen. foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus