Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 82

Hier is pagina 82 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
& ADVERTORIAL
Verrassende ervaring
Lekker voedzaam eten en
BLOEMKOOL-
nieuwe smaakervaringen met
LINZENSTOOF MET
vleesvervangers. Deze stoof is
VEGETARISCHE STUKJES
daar een goed voorbeeld van!
«lui
* 2el milde harissa
+ potje gegrilde
(potje 230 g)
rode paprika
« 350 g vegetarische
(295 9)
stukjes (schaal
af
« 400 gbloemkool-
175 g. Quorn)
LS
roosjes (zak)
* lbakje platte
« 4 el (arachide)olie
peterselie (15 g)
« 2 blikken linzen
\
+ 2blikken gepelde
Ki
tomaten (à 400 g)
(à400 g)
x
Pr
1 Snijd de ui in halve ringen. Laat de paprika
a
N
QUORN VLEES-
uitlekken en snijd in reepjes. Snijd de
knoflook uit het potje van de paprika fijn.
VERVANGERS
De wereld voorzien
Snijd de bloemkoolroosjes in kwarten.
oh
van eiwit-
2 Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit
alternatieven voor
67
hd
vlees en vis die
de ui, knoflook en bloemkool 5 min. op
middelhoog vuur.
duurzamer zijn. Dat
is de missie van
3 Voeg 250 ml water. de paprika, tomaten
Quorn. Zo zijnde
enharissa toe. Breng aan de kook, doe de
Fm
vegetarische Quorn-
deksel op de pan en laat 15 min. op laag
#
}
X
stukjes in deze stoof
vuur stoven. Druk de tomaten stuk met een
{
hét alternatief
houten lepel en roer af en toe.
|
voor kipstukjes.
Ze bevatten
4 Verhit ondertussen de rest van de olie in
een grote koekenpan en bak de vegetari-
Lan
mycoproteïne, een
voedzame bron van
sche stukjes 5 min. op middelhoog vuur.
eiwitten die rijk
à
Zu
is aan vezels.
5 Snijd ondertussen de peterselie fijn.
Daarnaast zijn ze
Doe de linzen in een vergiet en spoel af
onder koud stromend water. Meng de linzen
ie
100% glutenvrij.
IAE
ende helft van de peterselie door de stoof.
CE
Breng op smaak met peper en zout. Verdeel
d
7 %
&
de vegetarische stukjes erover en bestrooi
met de rest van de peterselie. Lekker om te
4
|
5
Ë
B
Es
se
besprenkelen met Turkse yoghurt.
N
BEVAT pp. 440 kcal 26 g eiwit 19 g vet,
waarvan 3 g verz. 33 g koolhydraten,
Quorn
Vegetarische
waarvan l4 g suikers : 1.6 g zout - l6 g vezels
stukjes
- Prijs p.p. € 3.60
schaal175 g
€239
Meer weten?
0)
y
Ganaar quorn.nl