Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

& ADVERTORIAL

Verrassende ervaring

Lekker voedzaam eten en

BLOEMKOOL-

nieuwe smaakervaringen met

LINZENSTOOF MET

vleesvervangers. Deze stoof is

VEGETARISCHE STUKJES

daar een goed voorbeeld van!

«lui

* 2el milde harissa

+ potje gegrilde

(potje 230 g)

rode paprika

« 350 g vegetarische

(295 9)

stukjes (schaal

af

« 400 gbloemkool-

175 g. Quorn)

LS

roosjes (zak)

* lbakje platte

« 4 el (arachide)olie

peterselie (15 g)

« 2 blikken linzen

\

+ 2blikken gepelde

Ki

tomaten (à 400 g)

(à400 g)

x

Pr

1 Snijd de ui in halve ringen. Laat de paprika

a

N

QUORN VLEES-

uitlekken en snijd in reepjes. Snijd de

knoflook uit het potje van de paprika fijn.

VERVANGERS

De wereld voorzien

Snijd de bloemkoolroosjes in kwarten.

oh

van eiwit-

2 Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit

alternatieven voor

67

hd

vlees en vis die

de ui, knoflook en bloemkool 5 min. op

middelhoog vuur.

duurzamer zijn. Dat

is de missie van

3 Voeg 250 ml water. de paprika, tomaten

Quorn. Zo zijnde

enharissa toe. Breng aan de kook, doe de

Fm

vegetarische Quorn-

deksel op de pan en laat 15 min. op laag

#

}

X

stukjes in deze stoof

vuur stoven. Druk de tomaten stuk met een

{

hét alternatief

houten lepel en roer af en toe.

|

voor kipstukjes.

Ze bevatten

4 Verhit ondertussen de rest van de olie in

een grote koekenpan en bak de vegetari-

Lan

mycoproteïne, een

voedzame bron van

sche stukjes 5 min. op middelhoog vuur.

eiwitten die rijk

à

Zu

is aan vezels.

5 Snijd ondertussen de peterselie fijn.

Daarnaast zijn ze

Doe de linzen in een vergiet en spoel af

onder koud stromend water. Meng de linzen

ie

100% glutenvrij.

IAE

ende helft van de peterselie door de stoof.

CE

Breng op smaak met peper en zout. Verdeel

d

7 %

&

de vegetarische stukjes erover en bestrooi

met de rest van de peterselie. Lekker om te

4

|

5

Ë

B

Es

se

besprenkelen met Turkse yoghurt.

N

BEVAT pp. 440 kcal 26 g eiwit 19 g vet,

waarvan 3 g verz. 33 g koolhydraten,

Quorn

Vegetarische

waarvan l4 g suikers : 1.6 g zout - l6 g vezels

stukjes

- Prijs p.p. € 3.60

schaal175 g

€239

Meer weten?

0)

y

Ganaar quorn.nl