Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL À

s

2

Dubbel lekker

Dit zijn pas koeken. Dubbeldekkers die ook dubbel

zo lekker smaken. Logisch als je weet wat een van

de onweerstaanbaar lekkere ingrediënten is …

EN

li

SANDWICHKOEKEN

MET HAZELNOOT

TWEE SMAKEN,

25

ÉÉN POTTI

De hazelnootpasta

van Duo Penotti is al

dik 40 jaar dubbel

+ 60 g ongezouten

« 175 g Hazelnoot &

lekker. Je kunt er

roomboter (op

Vanille (hazelnoot

geen genoeg van

kamertemperatuur)

pasta, pot 615 9.

krijgen. De bruin-

witte hazelnoot

* 75g lichte

Duo Penotti)

VE

Ex

pasta is bereid

basterdsuiker

« 75 g hazelnoten

À

&

met de beste

« 50 g fijne kristal-

* bakpapier

jl

ingrediënten, zoals

suiker

« 2bakplaten (of

gp

cacao van Rainbow

Alliance gecer-

«lei

lbakplaat en

tificeerde farms.

« 125 g zelfrijzend

het rooster met

al

el

Romige melk. En

bakmeel

bakpapier

natuurlijk vanille.

À

ds

Dat maakt Duo

« 15 g cacaopoeder

bekleed)

À

a

nr

)

Penotti dubbel

lekker. Bijvoorbeeld

1 Meng de boter. basterd- en kristalsuiker

op een boterham.

met een handmixer. Voeg het ei toe en klop

Of in deze

CA

tot een glad mengsel. Zeef het bakmeel en

Ve

Er

A

sandwichkoeken.

spatel met een snufje zout door het mengsel

à

ad

ie

*

Mmm, smullen!

df

8

2 Verdeel het deeg over 2 kommen. Spatel

.

&

de cacaopoeder en 2 el hazelnootpasta

door één helft. Dek al het deeg af met vers-

à

houdfolie. Zet minimaal luur in de koelkast.

+

258

2

&

3 Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak de

hazelnoten fijn en verdeel over een bord.

4 Verdeel elke helft deeg in 10 balletjes, rol

Ÿ

deze door de hazelnoot en verdeel over de

met bakpapier beklede bakplaten. Druk

de donkere balletjes iets platter. Bak net

onder en boven het midden van de oven

2<

(y

in ca. 15 min. gaar. Wissel de bakplaten

Pd

5



halverwege. Laat ca. 30 min. afkoelen.

£

d

Dues

5 Bestrijk de donkere koekjes met hazel-

nootpasta. Duw er een licht koekje op.

Pen

ms

DPI

Wi

é

Rd

Ds

x

BEVAT p.p. 300 kcal - 4 g eiwit - 17 g vet,

waarvan óé g verz. : 32 g koolhydraten,

waarvan 23 g suikers - 0.3 g zout

Duo Penotti

Ei

-2gvezels- Prijs p.p. € 0.55

Hazelnoot & vanille

\ 4

pot 615 g € 299

ë

omiemate

a

e

Meer weten?

*

Peno

ot

+ | —

ti canaor penotti.com

allerhande