Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.

Hier is pagina 45 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 45
ADVERTORIAL À s 2 Dubbel lekker Dit zijn pas koeken. Dubbeldekkers die ook dubbel zo lekker smaken. Logisch als je weet wat een van de onweerstaanbaar lekkere ingrediënten is … EN li SANDWICHKOEKEN MET HAZELNOOT TWEE SMAKEN, 25 ÉÉN POTTI De hazelnootpasta van Duo Penotti is al dik 40 jaar dubbel + 60 g ongezouten « 175 g Hazelnoot & lekker. Je kunt er roomboter (op Vanille (hazelnoot geen genoeg van kamertemperatuur) pasta, pot 615 9. krijgen. De bruin- witte hazelnoot * 75g lichte Duo Penotti) VE Ex pasta is bereid basterdsuiker « 75 g hazelnoten À & met de beste « 50 g fijne kristal- * bakpapier jl ingrediënten, zoals suiker « 2bakplaten (of gp cacao van Rainbow Alliance gecer- «lei lbakplaat en tificeerde farms. « 125 g zelfrijzend het rooster met al el Romige melk. En bakmeel bakpapier natuurlijk vanille. À ds Dat maakt Duo « 15 g cacaopoeder bekleed) À a nr ) Penotti dubbel lekker. Bijvoorbeeld 1 Meng de boter. basterd- en kristalsuiker op een boterham. met een handmixer. Voeg het ei toe en klop Of in deze CA tot een glad mengsel. Zeef het bakmeel en Ve Er A sandwichkoeken. spatel met een snufje zout door het mengsel à ad ie * Mmm, smullen! df 8 2 Verdeel het deeg over 2 kommen. Spatel . & de cacaopoeder en 2 el hazelnootpasta door één helft. Dek al het deeg af met vers- à houdfolie. Zet minimaal luur in de koelkast. + 258 2 & 3 Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak de hazelnoten fijn en verdeel over een bord. 4 Verdeel elke helft deeg in 10 balletjes, rol Ÿ deze door de hazelnoot en verdeel over de met bakpapier beklede bakplaten. Druk de donkere balletjes iets platter. Bak net onder en boven het midden van de oven 2< (y in ca. 15 min. gaar. Wissel de bakplaten Pd 5 € halverwege. Laat ca. 30 min. afkoelen. £ d Dues 5 Bestrijk de donkere koekjes met hazel- nootpasta. Duw er een licht koekje op. Pen ms DPI Wi é Rd Ds x BEVAT p.p. 300 kcal - 4 g eiwit - 17 g vet, waarvan óé g verz. : 32 g koolhydraten, waarvan 23 g suikers - 0.3 g zout Duo Penotti Ei -2gvezels- Prijs p.p. € 0.55 Hazelnoot & vanille \ 4 pot 615 g € 299 ë omiemate a e Meer weten? * Peno ot + | — ti canaor penotti.com allerhande
Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 45