Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 45

Hier is pagina 45 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL À
s
2
Dubbel lekker
Dit zijn pas koeken. Dubbeldekkers die ook dubbel
zo lekker smaken. Logisch als je weet wat een van
de onweerstaanbaar lekkere ingrediënten is …
EN
li
SANDWICHKOEKEN
MET HAZELNOOT
TWEE SMAKEN,
25
ÉÉN POTTI
De hazelnootpasta
van Duo Penotti is al
dik 40 jaar dubbel
+ 60 g ongezouten
« 175 g Hazelnoot &
lekker. Je kunt er
roomboter (op
Vanille (hazelnoot
geen genoeg van
kamertemperatuur)
pasta, pot 615 9.
krijgen. De bruin-
witte hazelnoot
* 75g lichte
Duo Penotti)
VE
Ex
pasta is bereid
basterdsuiker
« 75 g hazelnoten
À
&
met de beste
« 50 g fijne kristal-
* bakpapier
jl
ingrediënten, zoals
suiker
« 2bakplaten (of
gp
cacao van Rainbow
Alliance gecer-
«lei
lbakplaat en
tificeerde farms.
« 125 g zelfrijzend
het rooster met
al
el
Romige melk. En
bakmeel
bakpapier
natuurlijk vanille.
À
ds
Dat maakt Duo
« 15 g cacaopoeder
bekleed)
À
a
nr
)
Penotti dubbel
lekker. Bijvoorbeeld
1 Meng de boter. basterd- en kristalsuiker
op een boterham.
met een handmixer. Voeg het ei toe en klop
Of in deze
CA
tot een glad mengsel. Zeef het bakmeel en
Ve
Er
A
sandwichkoeken.
spatel met een snufje zout door het mengsel
à
ad
ie
*
Mmm, smullen!
df
8
2 Verdeel het deeg over 2 kommen. Spatel
.
&
de cacaopoeder en 2 el hazelnootpasta
door één helft. Dek al het deeg af met vers-
à
houdfolie. Zet minimaal luur in de koelkast.
+
258
2
&
3 Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak de
hazelnoten fijn en verdeel over een bord.
4 Verdeel elke helft deeg in 10 balletjes, rol
Ÿ
deze door de hazelnoot en verdeel over de
met bakpapier beklede bakplaten. Druk
de donkere balletjes iets platter. Bak net
onder en boven het midden van de oven
2<
(y
in ca. 15 min. gaar. Wissel de bakplaten
Pd
5
€
halverwege. Laat ca. 30 min. afkoelen.
£
d
Dues
5 Bestrijk de donkere koekjes met hazel-
nootpasta. Duw er een licht koekje op.
Pen
ms
DPI
Wi
é
Rd
Ds
x
BEVAT p.p. 300 kcal - 4 g eiwit - 17 g vet,
waarvan óé g verz. : 32 g koolhydraten,
waarvan 23 g suikers - 0.3 g zout
Duo Penotti
Ei
-2gvezels- Prijs p.p. € 0.55
Hazelnoot & vanille
\ 4
pot 615 g € 299
ë
omiemate
a
e
Meer weten?
*
Peno
ot
+ | —
ti canaor penotti.com
allerhande