Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+ |

Er

ya

pe

LA

ke

4

VE

\

L Pre

A

7

LS

a



LH

N

EN

EN

De

a

EN

rd

C

ijf in

N

A

De

f 4

(1

+

a

3 BES CPAS Re koekenpa

ks

A

zonderolie of boteps; Cure 96

Vuur. Laat iets afköelen en hakärof.

Les

jy

4 Verhit onder, B de grillpañ:6ph66@

=

=”

dE

A Grilin del

de plakken’venkel

nm

r

mooi geschroeidzij

Houd

A4

Gb kant #ot

arm op eên bord'ondér

ir,

EN

iumfolie.

4

rd

=

Fa de vegä worsten en Be de

se

À

rest van de olie:Grilze 6 rnin in de el len

zodat er mooie grillstrepen.ontstaan.Keer

8

halverwege.

6 Snijd ondertussen de selderij grof.

RE

Pureér 4 van de knolselderijblokjes met

de selderij, creme fraîche, noofmuskaat

en het- opgevangen kookvocht metde.

staafmixer tot‘een romige puree. Schep

#:1,7.kilo: Hide

derest van de knolselderijblokjes erdoor.

{ca.1,4.kilo schoon gewicht,

Breng op: smaak met peper en eventueel

2knollén)}

STE SUR ET alte lagel (ed She

zout.

Literhalfvollemelk

van ca..1Va cm. Breng.met:.de melk’aande

7-Serveer de stamppot met.de gegrilde

*500 gvenkel

kooken kook in 25 mini- helemaal gaar:

venkel bestrooi met hazelnoten en venkel-

*2elolijfolie

Pas:op dat de pan niet overkookt.Giet af,

groenen leg ereen vega worst bij.

“50 g hazelnoten

maar vang een kopje kookvocht op.

TIP Afsnijdsels van de groenten, zoals van

» 4 vega bratwursten

de venkel. kunje invriezen in een ziplock-

2 Maak ondertüssen de venkel schoon.

(schaal 2'stuks,

Shijd-de onderkant, de stelen enhet

zak of diepvriesbak. Zodra je een zak vol

Vegetarische Slager)

groen eraf. Snijd het venkelgroen fijn en

hebt,kun je er bouillon mee maken!

+1/2 zakje selderij (à 40 g)

bewaar voor garnering. Snijd de

«200 g.erème fraîche

venkelknol inde lengte'in plakken ‘van

BEVAT p;p:595 kcal - 25 g eiwit - 38 g vet,

»atlnootmuskaat

ca.een Vacm.Schep de venkel ineen

waarvan 13:g verz.» 28 g koolhydraten,

«grillpan

ruime kom om metl el olie. Breng op

waarvan 7.g suikers + 2.4 g zout

» staafmixer

smaakmet peper en zout.

«22 g vezels» Prijs p.p: € 3:50