Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 86

Hier is pagina 86 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+ |
Er
ya
pe
LA
ke
4
VE
\
L Pre
A
7
LS
a
€
LH
N
EN
EN
De
a
EN
rd
C
ijf in
N
A
De
f 4
(1
+
a
3 BES CPAS Re koekenpa
ks
A
zonderolie of boteps; Cure 96
Vuur. Laat iets afköelen en hakärof.
Les
jy
4 Verhit onder, B de grillpañ:6ph66@
=
=”
dE
A Grilin del
de plakken’venkel
nm
r
mooi geschroeidzij
Houd
A4
Gb kant #ot
arm op eên bord'ondér
ir,
EN
iumfolie.
4
rd
=
Fa de vegä worsten en Be de
se
À
rest van de olie:Grilze 6 rnin in de el len
zodat er mooie grillstrepen.ontstaan.Keer
8
halverwege.
6 Snijd ondertussen de selderij grof.
RE
Pureér 4 van de knolselderijblokjes met
de selderij, creme fraîche, noofmuskaat
en het- opgevangen kookvocht metde.
staafmixer tot‘een romige puree. Schep
#:1,7.kilo: Hide
derest van de knolselderijblokjes erdoor.
{ca.1,4.kilo schoon gewicht,
Breng op: smaak met peper en eventueel
2knollén)}
STE SUR ET alte lagel (ed She
zout.
Literhalfvollemelk
van ca..1Va cm. Breng.met:.de melk’aande
7-Serveer de stamppot met.de gegrilde
*500 gvenkel
kooken kook in 25 mini- helemaal gaar:
venkel bestrooi met hazelnoten en venkel-
*2elolijfolie
Pas:op dat de pan niet overkookt.Giet af,
groenen leg ereen vega worst bij.
“50 g hazelnoten
maar vang een kopje kookvocht op.
TIP Afsnijdsels van de groenten, zoals van
» 4 vega bratwursten
de venkel. kunje invriezen in een ziplock-
2 Maak ondertüssen de venkel schoon.
(schaal 2'stuks,
Shijd-de onderkant, de stelen enhet
zak of diepvriesbak. Zodra je een zak vol
Vegetarische Slager)
groen eraf. Snijd het venkelgroen fijn en
hebt,kun je er bouillon mee maken!
+1/2 zakje selderij (à 40 g)
bewaar voor garnering. Snijd de
«200 g.erème fraîche
venkelknol inde lengte'in plakken ‘van
BEVAT p;p:595 kcal - 25 g eiwit - 38 g vet,
»atlnootmuskaat
ca.een Vacm.Schep de venkel ineen
waarvan 13:g verz.» 28 g koolhydraten,
«grillpan
ruime kom om metl el olie. Breng op
waarvan 7.g suikers + 2.4 g zout
» staafmixer
smaakmet peper en zout.
«22 g vezels» Prijs p.p: € 3:50