Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 53

Hier is pagina 53 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
"
=
=
Pa
AG,
N» WATETEN WE VAND
3%
Ro
5
405
_
ns
à
ES
s
Pe)
à
DIE
Thaise noede
oep
nons
met kastanjecham
(HOOFDGERECHT) (4 pens) Go MIN.) (VEGETARISCH) (Gactosevan)
à
+ 4eieren :
2
+400g EE champignons (ba)
2
TEN
+ 1teen knoflook
+ 2el (arachide}olie
«2el Thai green curry (kruidenmik,
=
blikje” 70 g, Euroma by: Jönnie- Boer) -
. 400 g Thaise wokgroente (zak)
« 4 el100% pindakaas naturel (pot: 350 9;
AH Biologisch) :
se
+ 200 g volkorennoedels (pak, Go- Ten)
+ 1limoen
1 Kook de eierenin 6 min;halfzacht.
Laat schrikken onder koud Some water :
pelen halveer ze:
2 Snijd ondertussen.de Shärnpianeneh in
A
#
plakjes ende knoflook fijn. Verhit de: olie:
à
in een pan met dikke bodemen.bak
At
Ex
Ë
de champignons, knoflook, Thaise
Li
N
®
eurrykrüiden’e en eventueel zout 5:
a
Ea
€
al. omscheppend op hoog vi
;
3 Voeg de wokgroente, binders. en:
iter heet water 108. Voeg de noedels toe
5
(A
72
en breng op hoóg vuur. ‘aan dé: ‘kook. Laat
BEER
de soep 4 min. op matig vuur koken: Roer a
&
ce
en toe en maak de noedels los met een
vork.Breng op smaak met peper’en zou:
JA
?
#
„Snijd ondertussen de limoen in partjes
4 Verdeel de soep over diepe kommen
en verdeel de eihelften erover. Serveer
>
gt
met de limoenpartjes.
\
BEVAT p:p. 495 kcal. ‚23 geiwit-23 g\ ve
A
‘Waarvan 5 g verz.- 44 g' koolhydraten,
5
waarvan 7 g suikers - 0.3 gzout-1lg vezels …
AA
: PES Pb: €245
13