Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fl

Gebraden kipdij met peen,

kikkererwten en koriander

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.) (GLUTENVRIJ ) (LACTOSEVRIJ )

=

et

Fe

Deze braadpan is van

geëmailleerd gietijzer,

dat zorgt voor een

optimaal warmte-

behoud. De perfecte

EA

pan voor deze stoof

dus! Met een volle

re}

F

spaarkaart en

CEE



bi

ijbetaling van € 39.99

an

N

AN

is-ie van jou.

Kikker-

|

erwten

PS

@

=

Kd

FAN

ER

IV.

Se

fi

Winterpeen

Ex



Doe 2 potten kikkererwten

: (à 350 g, AH Biologisch) in een vergiet, spoel

er

goed af onder koud stromend water en laat

eN

uitlekken. Schil ondertussen 750 g winter-

7

En

we

SL

our

a)

peen (zak 1 kilo, AH Biologisch) en snijd de

rt

{

gk

peen in plakjes van ca. een /2 cm. Wrijf

il

if

7

385 g kipdijfilet in met de helft van

u

Kipdijfilet

Dd

i

1pakje Marokkaanse groente couscous-

kruidenpasta (70 g, Fairtrade Original).

Verhit 4 el (olijf)olie in een grote (braad)-

AB

pan. Braad de kip op middelhoog vuur

|

il

|

in 5 min.rondom goudbruin. Voeg de

se

Dn

„Winterpeen toe en bak 5 min. mee. Voeg de

COUSCOUS,

ge

1 F1

kikkererwten, 150 ml water en de rest van

pe

de kruidenpasta toe en eventueel zout naar

smaak: Stoof 10 min. met de deksel opde

Couscous-

pasta

pan tot de kip en wortel gaar zijn. De

: kikkererwten mogen een beetje uit elkaar

vallen. Roer halverwege door. Snijd

\

1bakje koriander (15 g) fijn. Meng de

steeltjes door de stoof en verdeel de

ip

blaadjes erover.

u

| BEVAT p.p. 520 kcal-27 geiwit-30g

Vet, waarvan 6 g verz. : 28 gkool-

hydraten, waarvan 6 gsuikers -1.4 g

Koriander

WL |

zout - 15 g vezels « Prijs p.p. € 2.30

dl

'

WE

118

ii