Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 56

Hier is pagina 56 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fl
Gebraden kipdij met peen,
kikkererwten en koriander
(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.) (GLUTENVRIJ ) (LACTOSEVRIJ )
=
et
Fe
Deze braadpan is van
geëmailleerd gietijzer,
dat zorgt voor een
optimaal warmte-
behoud. De perfecte
EA
pan voor deze stoof
dus! Met een volle
re}
F
spaarkaart en
CEE
“
bi
ijbetaling van € 39.99
an
N
AN
is-ie van jou.
Kikker-
|
erwten
PS
@
=
Kd
FAN
ER
IV.
Se
fi
Winterpeen
Ex
“
Doe 2 potten kikkererwten
: (à 350 g, AH Biologisch) in een vergiet, spoel
er
goed af onder koud stromend water en laat
eN
uitlekken. Schil ondertussen 750 g winter-
7
En
we
SL
our
a)
peen (zak 1 kilo, AH Biologisch) en snijd de
rt
{
gk
peen in plakjes van ca. een /2 cm. Wrijf
il
if
7
385 g kipdijfilet in met de helft van
u
Kipdijfilet
Dd
i
1pakje Marokkaanse groente couscous-
kruidenpasta (70 g, Fairtrade Original).
Verhit 4 el (olijf)olie in een grote (braad)-
AB
pan. Braad de kip op middelhoog vuur
|
il
|
in 5 min.rondom goudbruin. Voeg de
se
Dn
„Winterpeen toe en bak 5 min. mee. Voeg de
COUSCOUS,
ge
1 F1
kikkererwten, 150 ml water en de rest van
pe
de kruidenpasta toe en eventueel zout naar
smaak: Stoof 10 min. met de deksel opde
Couscous-
pasta
pan tot de kip en wortel gaar zijn. De
: kikkererwten mogen een beetje uit elkaar
vallen. Roer halverwege door. Snijd
\
1bakje koriander (15 g) fijn. Meng de
steeltjes door de stoof en verdeel de
ip
blaadjes erover.
u
| BEVAT p.p. 520 kcal-27 geiwit-30g
Vet, waarvan 6 g verz. : 28 gkool-
hydraten, waarvan 6 gsuikers -1.4 g
Koriander
WL |
zout - 15 g vezels « Prijs p.p. € 2.30
dl
'
WE
118
ii