Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 48

Hier is pagina 48 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
3
5
“>
jie
te
Ri
=
>
Er
he
eilasagne met spek
ts
"5h
@® 300 g gerookte spekreepjes
|
(zakje, Meester & Zn.)
eN
N
« Ya bakje tijm (415 9)
|
« 800 g gesneden prei (zak 400 g)
@® 100 g roomboter (pakje 250 g,
De Zaanse Hoeve)
x
st
@® 100 g tarwebloem (zak 1 kilo)
@® 1liter halfvolle melk (De Zaanse Hoeve)
e Y2 tl gemalen nootmuskaat
© 250 glasagnebladen (pak 500 g,
AH BASIC)
|
@ 125 g mozzarella (zakje, Bellezza)
« ovenschaal (20 x 34 cm, ingevet)
à
#
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit een
RÉ
hapjespan zonder olie of boter en bak de
ba}
spekreepjes op middelhoog vuur in IO min.
goudbruin en krokant. Ris ondertussen de
ë
#
B,
“
blaadjes van de takjes tijm.
Fu
2 Neem het spek met een schuimspaan uit de
pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de
#
prei en tijm 8 min. in het achtergebleven bakvet
tot de prei zacht en zoet is. Roer regelmatig en
breng op smaak met peper en eventueel zout.
3 Verhit ondertussen de boter in een pan met
dikke bodem. Voeg de bloem toe en laat op
laag vuur in 3 min. garen (roux). Voeg de melk in
sé
delen al roerend met een garde toe en breng
it
aan de kook. Laat op laag vuur 4 min. koken tot
Ë
ù
bechamelsaus. Voeg de nootmuskaat toe en
breng op Smaak met peper en zout.
4 Neem de bechamelsaus van het vuur en meng
=
or
r
de prei en tijm erdoor. Verdeel een opscheplepel
er
saus over de bodem van de ovenschaal. Bedek
achtereenvolgens met }4 van de lasagnebladen,
U
Va van de rest van de saus en V4 van de spekjes.
Maak zo nog 3 lagen. Scheur de mozzarella in
Be
stukjes en verdeel erover.
Mn
5 Bak de lasagne in ca. 45 min. in het midden
sk
ik
2
van deoven goudbruin en gaar.
=S
1...
WEJ
BEVAT p.p.980 kcal 40 g eiwit 52 g vet,
waarvan 29 g verz. 84 g koolhydraten,
waarvan 22 g suikers “2.9 g zout - 9 g vezels
AR
Erle p.p.€ 2.35 5
ms