Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 48


Hier is pagina 48 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Albert Heijn Folder 16.11.2020

Hier is pagina 48 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 48

3 5 “> jie te Ri = > Er he eilasagne met spek ts "5h @® 300 g gerookte spekreepjes | (zakje, Meester & Zn.) eN N « Ya bakje tijm (415 9) | « 800 g gesneden prei (zak 400 g) @® 100 g roomboter (pakje 250 g, De Zaanse Hoeve) x st @® 100 g tarwebloem (zak 1 kilo) @® 1liter halfvolle melk (De Zaanse Hoeve) e Y2 tl gemalen nootmuskaat © 250 glasagnebladen (pak 500 g, AH BASIC) | @ 125 g mozzarella (zakje, Bellezza) « ovenschaal (20 x 34 cm, ingevet) à # 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit een RÉ hapjespan zonder olie of boter en bak de ba} spekreepjes op middelhoog vuur in IO min. goudbruin en krokant. Ris ondertussen de ë # B, “ blaadjes van de takjes tijm. Fu 2 Neem het spek met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de # prei en tijm 8 min. in het achtergebleven bakvet tot de prei zacht en zoet is. Roer regelmatig en breng op smaak met peper en eventueel zout. 3 Verhit ondertussen de boter in een pan met dikke bodem. Voeg de bloem toe en laat op laag vuur in 3 min. garen (roux). Voeg de melk in sé delen al roerend met een garde toe en breng it aan de kook. Laat op laag vuur 4 min. koken tot Ë ù bechamelsaus. Voeg de nootmuskaat toe en breng op Smaak met peper en zout. 4 Neem de bechamelsaus van het vuur en meng = or r de prei en tijm erdoor. Verdeel een opscheplepel er saus over de bodem van de ovenschaal. Bedek achtereenvolgens met }4 van de lasagnebladen, U Va van de rest van de saus en V4 van de spekjes. Maak zo nog 3 lagen. Scheur de mozzarella in Be stukjes en verdeel erover. Mn 5 Bak de lasagne in ca. 45 min. in het midden sk ik 2 van deoven goudbruin en gaar. =S 1... WEJ BEVAT p.p.980 kcal 40 g eiwit 52 g vet, waarvan 29 g verz. 84 g koolhydraten, waarvan 22 g suikers “2.9 g zout - 9 g vezels AR Erle p.p.€ 2.35 5 ms

Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 48