Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

3

5

“>

jie

te

Ri

=

>

Er

he

eilasagne met spek

ts

"5h

@® 300 g gerookte spekreepjes

|

(zakje, Meester & Zn.)

eN

N

« Ya bakje tijm (415 9)

|

« 800 g gesneden prei (zak 400 g)

@® 100 g roomboter (pakje 250 g,

De Zaanse Hoeve)

x

st

@® 100 g tarwebloem (zak 1 kilo)

@® 1liter halfvolle melk (De Zaanse Hoeve)

e Y2 tl gemalen nootmuskaat

© 250 glasagnebladen (pak 500 g,

AH BASIC)

|

@ 125 g mozzarella (zakje, Bellezza)

« ovenschaal (20 x 34 cm, ingevet)

à

#

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit een



hapjespan zonder olie of boter en bak de

ba}

spekreepjes op middelhoog vuur in IO min.

goudbruin en krokant. Ris ondertussen de

ë

#

B,



blaadjes van de takjes tijm.

Fu

2 Neem het spek met een schuimspaan uit de

pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de

#

prei en tijm 8 min. in het achtergebleven bakvet

tot de prei zacht en zoet is. Roer regelmatig en

breng op smaak met peper en eventueel zout.

3 Verhit ondertussen de boter in een pan met

dikke bodem. Voeg de bloem toe en laat op

laag vuur in 3 min. garen (roux). Voeg de melk in



delen al roerend met een garde toe en breng

it

aan de kook. Laat op laag vuur 4 min. koken tot

Ë

ù

bechamelsaus. Voeg de nootmuskaat toe en

breng op Smaak met peper en zout.

4 Neem de bechamelsaus van het vuur en meng

=

or

r

de prei en tijm erdoor. Verdeel een opscheplepel

er

saus over de bodem van de ovenschaal. Bedek

achtereenvolgens met }4 van de lasagnebladen,

U

Va van de rest van de saus en V4 van de spekjes.

Maak zo nog 3 lagen. Scheur de mozzarella in

Be

stukjes en verdeel erover.

Mn

5 Bak de lasagne in ca. 45 min. in het midden

sk

ik

2

van deoven goudbruin en gaar.

=S

1...

WEJ

BEVAT p.p.980 kcal 40 g eiwit 52 g vet,

waarvan 29 g verz. 84 g koolhydraten,

waarvan 22 g suikers “2.9 g zout - 9 g vezels

AR

Erle p.p.€ 2.35 5

ms