Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ETE

DAAG

ni

Pasta met pompoen

walnoten FTP?

ki

Fi

7

"us EN

u

fi

F.

;

FG

Fe

.

|

C%

hs

Me

F #

%

y

x

N

Ne

PA

wi <

u

7”

a]

> A

>

7

Var

-

+=

ai

Mezzi rigatoni

hi

nt

=

7

nj

a

im

er

&

-

Ri

Pompoen-

stukjes

Kook 300 g mezzi rigatoni (pasta

pak 500 g) in 12 min. beetgaar in ruim

water met zout. Voeg de laatste 6 min.

van de kooktijd 800 g pompoenstukjes

A

(zak 400 g) toe. Hak ondertussen

£

75 g ongezouten walnoten zeer fijn

Fa

Ongezouten

(gebruik eventueel het hakmolentje van

walnoten

de staafmixer). Snijd 5 tenen knoflook en

>

een !/2 bakje salie (à 15 9) fijn. Verhit

=

3 el (olijf )olie in een grote koekenpan. Voeg

de walnoten en knoflook toe. Bak 3 min. op

a

Ur

Sn

middelhoog vuur, roer regelmatig. Breng op

Le

smaak met peper en zout. Schep de salie

erdoor en neem van het vuur. Giet de pasta

en pompoen af, maar vang 2 el kookvocht

&

op. Doe de pasta en pompoen terug in de

Knoflook

pan. Meng op laag vuur de helft van het

walnotenkruim erdoor. Roer het achter

gehouden pastawater en 1el olijfolie

erdoor. Roer tot de pompoen een beetje uit

elkaar valt en aan de pasta plakt als een

Zi

IR

saus. Verdeel over de borden en bestrooi

met de rest van het'walnotenkruim.

N

And

=

je

BEVAT p.p. 565 kcal +15 geiwit : 29 g vet,

Wir

N

\

waarvan 4g verz. 58 g koolhydraten,

Salie

waarvan ó g suikers - 0.3 g zout: 6 9 vezels

un

Foodfotografie René Mesman. foodstyling Victor de Launay, styling Hanna van den Bos

«Prijs p.p. € 2.25

ii;

\]

1

ul

NE: