Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZN

DP A

En

7

#7)

ETJESE

en

PT:

LOVEN

a |

"

ER

>

Mr

WER,

je

EV

AM

ij il Nt

a)

\

ts

|

Il

PPEL-SP

>

a

7

TRO

PANNEN

w

Nt

N.

£

®

La

oke

KT

SH

U

RL

de.

\

:

À

EC CT TAN


4

GS Mael!

jen op de verpakki

aal

tafel. Snijd 4 plakke:

se

CC

ijjdeen V2 Jazz-

OMELETJE MET

%

Jarten en verwijder het klokh:

laan

interdunne plakj

BOSUIEEN SESAM»:

de appel,

100 g geraspte

Inneaen Jı sms om. Beinen

jase

stroop apart in scha:

LIEK

130 g roomboter over

urmetpannetjes, smelt en bak de

erhit een koekenpan zonder olies boter en

reepjes 1-2min. Verdeel de appel

goudbruin.

nnenkoekenmix erover, bestrooi met

rooster 2 el ban CC in3

d2bos

ren los

jes in ringe:

en bak 7 min. Besprenkel met de

CENT

EL

tueel

Ook lekkermet gerookte zalm.

n de helft van

imza

PO:

li

A

U

,

1509 kruidenroomkaas door het pan

selen de rest van het s;

koekenbeslag en meng 100 g gerool

ALI

schaaltjes op tafel. Verdeel,



À

zalm erdoor. Bestrooi nahet bakke

roomboter over de gouf!

pa

ijngesneden bieslook.

(ur

‚de omeletjes naar wen:

vl

TIP Lekker alstoetje met blauwe be:

oi met de rest van het se

ne

gerc

terd amandelschaafsel

til

en pee

Vervang de bosui en het 5

ss

honing

ep 75 g blauwe bes:

50 g geraspte U TE

en

u

hetpannei

ekenbeslag en verd:

=

hefbakken n

kuffelmayonaise.

75 gblauwe bess

Eh

e kunt de bosui en het sesa Éaad ook

NS

Feel CO ue EC

angendoor lel kerriepoeder en

4 elhoning en 2 el

andelsel

jes gesneden rode peper.

FE

hi

(BEC

ii

le

Zu EEE 125

ij

p. portie 135 kcal - 8 g eiwit - 11 g vet,

Waarvan 3 g verz. « 15 g\kool

n5 gverz. : 1g koolhydraten,

En

1” Wwaarvan 5 g ECS (one Pie)

IN)

Gal CSS -0.2g

out-lgvezels *,

ol

VAAT LEA AO)

qi

or

0.60

End

il

N

N

{

Pr

IN

nl

NN

+

(il

/

N)

ji

1

pu

he

M

La

l

I

|

ti

Sr

|’

D

u

|

Ei

N

ae

4

\

|

Ä

[

Be;

D

aller

In

id