Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 77

Hier is pagina 77 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ZN
DP A
En
7
#7)
ETJESE
en
PT:
LOVEN
a |
"
ER
>
Mr
WER,
je
EV
AM
ij il Nt
a)
\
ts
|
Il
PPEL-SP
>
a
7
TRO
PANNEN
w
Nt
N.
£
®
La
oke
KT
SH
U
RL
de.
\
:
À
EC CT TAN
4
GS Mael!
jen op de verpakki
aal
tafel. Snijd 4 plakke:
se
CC
ijjdeen V2 Jazz-
OMELETJE MET
%
Jarten en verwijder het klokh:
laan
interdunne plakj
BOSUIEEN SESAM»:
de appel,
100 g geraspte
Inneaen Jı sms om. Beinen
jase
stroop apart in scha:
LIEK
130 g roomboter over
urmetpannetjes, smelt en bak de
erhit een koekenpan zonder olies boter en
reepjes 1-2min. Verdeel de appel
goudbruin.
nnenkoekenmix erover, bestrooi met
rooster 2 el ban CC in3
d2bos
ren los
jes in ringe:
en bak 7 min. Besprenkel met de
CENT
EL
tueel
Ook lekkermet gerookte zalm.
n de helft van
imza
PO:
li
A
U
,
1509 kruidenroomkaas door het pan
selen de rest van het s;
koekenbeslag en meng 100 g gerool
ALI
schaaltjes op tafel. Verdeel,
Tí
À
zalm erdoor. Bestrooi nahet bakke
roomboter over de gouf!
pa
ijngesneden bieslook.
(ur
‚de omeletjes naar wen:
vl
TIP Lekker alstoetje met blauwe be:
oi met de rest van het se
ne
gerc
terd amandelschaafsel
til
en pee
Vervang de bosui en het 5
ss
honing
ep 75 g blauwe bes:
50 g geraspte U TE
en
u
hetpannei
ekenbeslag en verd:
=
hefbakken n
kuffelmayonaise.
75 gblauwe bess
Eh
e kunt de bosui en het sesa Éaad ook
NS
Feel CO ue EC
angendoor lel kerriepoeder en
4 elhoning en 2 el
andelsel
jes gesneden rode peper.
FE
hi
(BEC
ii
le
Zu EEE 125
ij
p. portie 135 kcal - 8 g eiwit - 11 g vet,
Waarvan 3 g verz. « 15 g\kool
n5 gverz. : 1g koolhydraten,
En
1” Wwaarvan 5 g ECS (one Pie)
IN)
Gal CSS -0.2g
out-lgvezels *,
ol
VAAT LEA AO)
qi
or
0.60
End
il
N
N
{
Pr
IN
nl
NN
+
(il
/
N)
ji
1
pu
he
M
La
l
I
|
ti
Sr
|’
D
u
|
Ei
N
ae
4
\
|
Ä
[
Be;
D
aller
In
id