Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 51

Hier is pagina 51 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
_—
TEN WE V,
NDAAG
es
=
nd
#
Boerenkool-spinazietaart
?
met ricotta en tonijn
&
(HOOFDGERECHT) (4 PERS) (60 MIN.) (+40 MIN. OVENTIJD) GEzom)
Ny
;
RR
en
« 250 gFriesroggebrood
« \tl gedroogde rozemarijn
=
à.
oe
« lteen knoflook
=
cr
« Irode ui
BT
« \blikje skipjack tonijn in olijfolie
2
Se
Ka
à
A
(142 g, Fish Tales)
4
er
+
+ 300 g boerenkool (zak)
(3
« Vatlchilivlokken
« 400 g spinazie (zak)
+ 4eieren
x
+250 gricotta
|
AT À
« springvorm (D 24 cm)
EZ
jee
« bakpapier
7
u
7
1 Verwarm de oven voor op 180.°C.
4
Ls
2,
Bekleed de bodem van de springvorm met
>
r
®
vg
bakpapier. Verkruimel het roggebrood
17
meng met derozemarijn en verdeel over de
x
bodem van de vorm. Druk met de achter=
x
kant van een lepel goed aan. Bak 10 min. in
Fi
het midden van de oven. Neem de bodem
ix
uit de oven en laat de oven aan staan.
a
PS
3
e À
2 Snijd ondertussen de knoflook fijn en de:
+
=®
En
N
ui in halve ringen. Laat de tonijn uitlekken,
yr
maar vang de olie op. Verhit 2 el tonijnolie in
dé
"sd
en grote koekenpan en bak de knoflook,
ui, boerenkool, chilivlokken, peper en
SJ
7
eventueel zout 7 min. op) middelhoog vuur.
N
Schep regelmatig om.
3 Verhit een koekenpan zonder olie of
=“
mt
boteren laat de spinazie in delen slinken en
AS
à
het vocht verdampen. Meng de spinazie
Hs
ge
4
door de boerenkool en neem de pan van”
À)
hef vuur.
+
ie
ie
4 Klop de eieren losmet dericotta, peper '
en eventueelzout. ‘Meng de gro enten met :
Er
het eimengselen'schep de tonijn’erdoor.
ei
Verdeel de vulling over de springvorm.
de
FN
Bakde taart in ca, 30 min. ‘inhet midden) van
Br,
Nd
À
ue,
de oven goudbruin en gaar,
BEVAT p.p. 490 kcal 26 geiwit- 27.gvet,
Us
Er Pe ©
waarvan10 g verz. -31g koolhydraten,
Waarvan 10 g suikers“ 1.6.9 zout
er
‘10g vezels: ik P: p: €2. 60
Bern
aller