Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.

Hier is pagina 51 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 51
_— TEN WE V, NDAAG es = nd # Boerenkool-spinazietaart ? met ricotta en tonijn & (HOOFDGERECHT) (4 PERS) (60 MIN.) (+40 MIN. OVENTIJD) GEzom) Ny ; RR en « 250 gFriesroggebrood « \tl gedroogde rozemarijn = à. oe « lteen knoflook = cr « Irode ui BT « \blikje skipjack tonijn in olijfolie 2 Se Ka à A (142 g, Fish Tales) 4 er + + 300 g boerenkool (zak) (3 « Vatlchilivlokken « 400 g spinazie (zak) + 4eieren x +250 gricotta | AT À « springvorm (D 24 cm) EZ jee « bakpapier 7 u 7 1 Verwarm de oven voor op 180.°C. 4 Ls 2, Bekleed de bodem van de springvorm met > r ® vg bakpapier. Verkruimel het roggebrood 17 meng met derozemarijn en verdeel over de x bodem van de vorm. Druk met de achter= x kant van een lepel goed aan. Bak 10 min. in Fi het midden van de oven. Neem de bodem ix uit de oven en laat de oven aan staan. a PS 3 e À 2 Snijd ondertussen de knoflook fijn en de: + =® En N ui in halve ringen. Laat de tonijn uitlekken, yr maar vang de olie op. Verhit 2 el tonijnolie in dé "sd en grote koekenpan en bak de knoflook, ui, boerenkool, chilivlokken, peper en SJ 7 eventueel zout 7 min. op) middelhoog vuur. N Schep regelmatig om. 3 Verhit een koekenpan zonder olie of =“ mt boteren laat de spinazie in delen slinken en AS à het vocht verdampen. Meng de spinazie Hs ge 4 door de boerenkool en neem de pan van” À) hef vuur. + ie ie 4 Klop de eieren losmet dericotta, peper ' en eventueelzout. ‘Meng de gro enten met : Er het eimengselen'schep de tonijn’erdoor. ei Verdeel de vulling over de springvorm. de FN Bakde taart in ca, 30 min. ‘inhet midden) van Br, Nd À ue, de oven goudbruin en gaar, BEVAT p.p. 490 kcal 26 geiwit- 27.gvet, Us Er Pe © waarvan10 g verz. -31g koolhydraten, Waarvan 10 g suikers“ 1.6.9 zout er ‘10g vezels: ik P: p: €2. 60 Bern aller
Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 51