Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

_—

TEN WE V,

NDAAG

es

=

nd

#

Boerenkool-spinazietaart

?

met ricotta en tonijn

&

(HOOFDGERECHT) (4 PERS) (60 MIN.) (+40 MIN. OVENTIJD) GEzom)

Ny

;

RR

en

« 250 gFriesroggebrood

« \tl gedroogde rozemarijn

=

à.

oe

« lteen knoflook

=

cr

« Irode ui

BT

« \blikje skipjack tonijn in olijfolie

2

Se

Ka

à

A

(142 g, Fish Tales)

4

er

+

+ 300 g boerenkool (zak)

(3

« Vatlchilivlokken

« 400 g spinazie (zak)

+ 4eieren

x

+250 gricotta

|

AT À

« springvorm (D 24 cm)

EZ

jee

« bakpapier

7

u

7

1 Verwarm de oven voor op 180.°C.

4

Ls

2,

Bekleed de bodem van de springvorm met

>

r

®

vg

bakpapier. Verkruimel het roggebrood

17

meng met derozemarijn en verdeel over de

x

bodem van de vorm. Druk met de achter=

x

kant van een lepel goed aan. Bak 10 min. in

Fi

het midden van de oven. Neem de bodem

ix

uit de oven en laat de oven aan staan.

a

PS

3

e À

2 Snijd ondertussen de knoflook fijn en de:

+



En

N

ui in halve ringen. Laat de tonijn uitlekken,

yr

maar vang de olie op. Verhit 2 el tonijnolie in



"sd

en grote koekenpan en bak de knoflook,

ui, boerenkool, chilivlokken, peper en

SJ

7

eventueel zout 7 min. op) middelhoog vuur.

N

Schep regelmatig om.

3 Verhit een koekenpan zonder olie of

=“

mt

boteren laat de spinazie in delen slinken en

AS

à

het vocht verdampen. Meng de spinazie

Hs

ge

4

door de boerenkool en neem de pan van”

À)

hef vuur.

+

ie

ie

4 Klop de eieren losmet dericotta, peper '

en eventueelzout. ‘Meng de gro enten met :

Er

het eimengselen'schep de tonijn’erdoor.

ei

Verdeel de vulling over de springvorm.

de

FN

Bakde taart in ca, 30 min. ‘inhet midden) van

Br,

Nd

À

ue,

de oven goudbruin en gaar,

BEVAT p.p. 490 kcal 26 geiwit- 27.gvet,

Us

Er Pe ©

waarvan10 g verz. -31g koolhydraten,

Waarvan 10 g suikers“ 1.6.9 zout

er

‘10g vezels: ik P: p: €2. 60

Bern

aller