Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ALLES OVER

7

Bread and butterpudding

4

met amandelspijs

3 Klop ondertussen in een kom ik eieren

SNE TREE amandelspijs erboven

en klop dit samen met de slagr/

om door

de eieren. Neem de ovenschaal

j

uit de oven

+ ILiefde & Passie

en laat de oven aan. Schenk het ei-room-

Emmer (ongesneden)

mengsel over het brood in.de ovenschaal

« 100 g roomboter (op

1 Verwarm de oven voor op 180:°C.

en bak nog ca. 50 min in de ove!

kna

ca, 20 min. af, zodat de amandel

iet

kamertemperatuur)

Halveer het brood. Snijd de halve broden

+ 150 g marmelade

in plakken van 1/2 cm. Besmeer de

verbrandt.

(pot 450 g, AH)

plakken aan één kant royaal met de bo

Cet

en marmelade.

BEVAT p.p. 610 kcal 14 g eiwi

349 vet,

« 150 g amandelspijs

2 Zet de plakken rechtop en ie ha

waarvan 189 verz.

olhydraten,

(pak 300 9, Dr. Oetker)

aan in de ovenschaal (zoveel mogelijk in.

ue

an 25 gsuikers

zou

7

+ 250 mislagroom

de vorm van het oorspronkeli

zels- Prijs p.p.€ 0,

#

+ ronde ovenschaal

Bak in het midden van de oven in

(D23 cm)

ca, 15 min. goudbruin en krokant.

N

CR

=

A

57

>

RE

A

et.

=

7

Le

a)

À

U

a

a

Er

En

5

ET

7

VAE

%

Be

à

he

A

VE

(he

de

ie

/

JE

mu

Dr

Le

nd

fi

ie

DES

id

{

W

Hi

+

DE

5

Dr

ad

5,

Je

ef

ER

|

||

N

u

1

ns

f

x:

ER

id

|

si

sa

=

a

NS

=

1

|

se

Ni,

N

3

|

u

IN

Ee

En

k

A

A

Le

BEN

gelsch! iS Pe

2

5?

NN

N

_omje oude brood.

ZE

RN

LES

À

‚ep te maken!

Le

W

he

RS

allerhande)