Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

300 g volkoren-

spuitzak met een rond

tarwemeel

spuitmondje van ca. een V2

ES

em doorsnede (of een

hersluitbaar zakje waar je

W

we

het puntje afknipt)

>

2 sjalotten

250 gricotta

A

4

A



Ml venkelzaad

\

600 g spinazie

Sw

D

3eieren

3 tenen knoflook

250 gromaatjes

3 el olijfolie

(tomaatjes, schaal)

=

>

zeef

{

bakpapier

vw

© Haal de pan van het vuur en schep twee

derde van de ricotta door de spinazie. Pureer met

staafmixer

de staafmixer tot een grove saus. Als je niet van

al

stukjes houdt, kun je het nog fijner mixen.

N

Ÿ

p

SPÄTZLE MET

@



SPINAZIE-RICOTTA EN

À

OVENTOMAATJES

gr

2"

>

u

IR

Be;

U

3

Verwarm de oven voor op 200 °C. © Snijd onder-

tussen de tomaatjes doormidden en leg ze metde

Û

bolle kant naar onder op een met bakpapier beklede

bakplaat. CP Snijd de knoflook heel fijn. Besprenkel

$. ie

BEVAT pp. 585 kcal - 25 g eiwit - 26.9 vet,

de tomaatjes met 1 el olijfolie en bestrooimet een

derde van de knoflook, peper en het venkelzaad.

Y

waarvan 9 g verzadigd. - 57 g koolhydraten,

(ET

waarvan 8 g suikers - 0.7 g zout : 11 g vezels

Rooster de tomaatjes 20 minuten in de oven.

id

+ Prijs pp. € 2.00

mn

)

n=

KOOK WEKKER-ALERT CPeven HULP VRAGEN?

:

Oo.

oe

"+

+

cd

f

ee

&

à

Ne

x

F

»

Ep Snijd de sjalotten fijn. Verhit de rest van de

olijfolie in een grote pan en bak de sjalot en de rest

van de knoflook op laag vuur 2 minuten (dit heet

fruiten). Voeg de spinazie in delen toe tot de

Breng een grote pan water met eventueel

groente geslonken is.

zout aan de kook. Doe het beslag in de spuitzak en

spuit een derde van het beslag in slangetjes inde

a

pan met kokend water. (©) Kook de spätzle een

(OP Meng het meelmet de eieren, 200 ml water

2 minuut. Ze zijn gaar als ze boven komen drijven.

en een snufje zout met een staafmixer tot een

Schep de spätzle met een zeef of schuimspaan uit

Foodfotografie Arjaan Hamel, foodstyling Martine Steenstra, styling Nicole de Werk. visagie Carlijn van Vliet

beslag zonder klontjes.

de pan. Herhaal nog 2 keer tot al het beslag op is.