Albert Heijn - Folder van 16.11.2020 tot 06.12.2020 - Pagina 36

Hier is pagina 36 van 107 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.11.2020 tot 06.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
300 g volkoren-
spuitzak met een rond
tarwemeel
spuitmondje van ca. een V2
ES
em doorsnede (of een
hersluitbaar zakje waar je
W
we
het puntje afknipt)
>
2 sjalotten
250 gricotta
A
4
A
sé
Ml venkelzaad
\
600 g spinazie
Sw
D
3eieren
3 tenen knoflook
250 gromaatjes
3 el olijfolie
(tomaatjes, schaal)
=
>
zeef
{
bakpapier
vw
© Haal de pan van het vuur en schep twee
derde van de ricotta door de spinazie. Pureer met
staafmixer
de staafmixer tot een grove saus. Als je niet van
al
stukjes houdt, kun je het nog fijner mixen.
N
Ÿ
p
SPÄTZLE MET
@
où
SPINAZIE-RICOTTA EN
À
OVENTOMAATJES
gr
2"
>
u
IR
Be;
U
3
Verwarm de oven voor op 200 °C. © Snijd onder-
tussen de tomaatjes doormidden en leg ze metde
Û
bolle kant naar onder op een met bakpapier beklede
bakplaat. CP Snijd de knoflook heel fijn. Besprenkel
$. ie
BEVAT pp. 585 kcal - 25 g eiwit - 26.9 vet,
de tomaatjes met 1 el olijfolie en bestrooimet een
derde van de knoflook, peper en het venkelzaad.
Y
waarvan 9 g verzadigd. - 57 g koolhydraten,
(ET
waarvan 8 g suikers - 0.7 g zout : 11 g vezels
Rooster de tomaatjes 20 minuten in de oven.
id
+ Prijs pp. € 2.00
mn
)
n=
KOOK WEKKER-ALERT CPeven HULP VRAGEN?
:
Oo.
oe
"+
+
cd
f
ee
&
à
Ne
x
F
»
Ep Snijd de sjalotten fijn. Verhit de rest van de
olijfolie in een grote pan en bak de sjalot en de rest
van de knoflook op laag vuur 2 minuten (dit heet
fruiten). Voeg de spinazie in delen toe tot de
Breng een grote pan water met eventueel
groente geslonken is.
zout aan de kook. Doe het beslag in de spuitzak en
spuit een derde van het beslag in slangetjes inde
a
pan met kokend water. (©) Kook de spätzle een
(OP Meng het meelmet de eieren, 200 ml water
2 minuut. Ze zijn gaar als ze boven komen drijven.
en een snufje zout met een staafmixer tot een
Schep de spätzle met een zeef of schuimspaan uit
Foodfotografie Arjaan Hamel, foodstyling Martine Steenstra, styling Nicole de Werk. visagie Carlijn van Vliet
beslag zonder klontjes.
de pan. Herhaal nog 2 keer tot al het beslag op is.