Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.

Hier is pagina 20 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 20
4 OP DE ë + GR La E EK VERANTWOORD GEVANGEN, 0 2 #, N 1 Ei 10 u N ie gr = q F4 waal à s Zum] «x £ af 2 7 1 re & | ss % u ir hf 9 5 KABEL: et BBQ % oe = AD 3 A Al a à 4 “a o DIEPVRIES VOL SMAAK GEKOOKT GRAATVRIJ SNEL KLAAR Zo'n kabeljauwfilet maak Deze garnalenspies is al Alvast gepeld en gekookt, Stevige, graatvrije zalm Tonijn hoeft maar heel je nog lekkerder met een lekker gemarineerd met je hoeft ze alleen nog uit de Noorse fjorden. kort op de barbecue, kruidenrub. Kijk op pag. knoflook, dus je legt 'm even op te warmen. Ze Serveer 'm eens met dan blijft hij lekker mals. 40 voor inspiratie. Ook zo op de grill. zijn trouwens ook lekker tzatziki. Serveer met een schijfje lekker: vis aan een spies AH BBQ Garnalenspies in een salade. AH Zalm staartstuk, citroen of een salsa. (pag. 12). knoflook, 165 g AH Rode Argentijnse ca. 225 g AH Tonijnsteak, AH Kabeljauwfilet garnalen, 100 g ca. 150 g 45 5IJ 3 3m & 2
Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 20