Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

le!

LR

PE

Le

Ei

"

KE

D

ge

Les

a

KHALITEIT SVLEES VAN DE BB

ER

VER

HA

sx.

En

za N

©

Le

IT

3

‚4

se

en

APE

he

a

E

br

=

Fi

Hi

AE

4

=

N

Zok

|

7

FE

An

7

|

=

u

En

Le

À

1

hd

e;

2

*

2

Ce

ii

4

N

„4

if

Fi

«>

5

=

Pi

x

£

ke

nk

fr

en

Äh

5

>

u

;

|

Te

ee

Burg rg

1

|

anal

At,

de

best ©

a

De

u OR

Me

mim

Ba

ij

I

IA

it

a

|

Ë

en

Ki

ae

3%

PRIMERIB

VOOR 2 PERS

2 IN

VOL SMAAK

SMAAKVOL

T-bone is technisch

Rundvlees met een

Mooi groot, stoer stuk

Mooi, stoer stuk

Het randje vet geeft dit

vlees met veel smaak van

runderribstuk met het

gezien entrecote en

duidelijke vetmarmering

populaire stukje

bot er nog aan. Bereid

ossenhaas in één, met

dat zorgt voor een mals

rundvlees extra smaak.

grasgevoerde runderen

uit lerland. Laat minimaal

indirect op de barbecue.

het T-vormige bot in

stuk vlees vol smaak. Gril

Gril de entrecote in een

5 minuten rusten voordat

Rare of medium-rare

het midden. Heerlijk

de ribeye kort en direct

paar minuten per kant

je hem aansnijdt en snijd

het lekkerst.

doorregen met vet, dat

op het rooster voor het

op direct vuur goud-

tegen de draad in voor

BBQ Star Côte de

smelt en daardoor zorgt

beste resultaat.

bruin, zodat-ie rare of

extra malsheid.

voor extra veel smaak.

medium rare vanbinnen is.

boeuf, 400 g

AH Excellent Ribeye

AH Côte de

BBQ Star T-bone

ca. 300 g

AH Excellent Entrecote

boeuf, 1 kilo

ge

steak, 400 g

2 stuks, ca. 300 g



per 300 g

29%

1258

95°

R