Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 36

Hier is pagina 36 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
le!
LR
PE
Le
Ei
"
KE
D
ge
Les
a
KHALITEIT SVLEES VAN DE BB
ER
VER
HA
sx.
En
za N
©
Le
IT
3
‚4
se
en
APE
he
a
E
br
=
Fi
Hi
AE
4
=
N
Zok
|
7
FE
An
7
|
=
u
En
Le
À
1
hd
e;
2
*
2
Ce
ii
4
N
„4
if
Fi
«>
5
=
Pi
x
£
ke
nk
fr
en
Äh
5
>
u
;
|
Te
ee
Burg rg
1
|
anal
At,
de
best ©
a
De
u OR
Me
mim
Ba
ij
I
IA
it
a
|
Ë
en
Ki
ae
3%
PRIMERIB
VOOR 2 PERS
2 IN
VOL SMAAK
SMAAKVOL
T-bone is technisch
Rundvlees met een
Mooi groot, stoer stuk
Mooi, stoer stuk
Het randje vet geeft dit
vlees met veel smaak van
runderribstuk met het
gezien entrecote en
duidelijke vetmarmering
populaire stukje
bot er nog aan. Bereid
ossenhaas in één, met
dat zorgt voor een mals
rundvlees extra smaak.
grasgevoerde runderen
uit lerland. Laat minimaal
indirect op de barbecue.
het T-vormige bot in
stuk vlees vol smaak. Gril
Gril de entrecote in een
5 minuten rusten voordat
Rare of medium-rare
het midden. Heerlijk
de ribeye kort en direct
paar minuten per kant
je hem aansnijdt en snijd
het lekkerst.
doorregen met vet, dat
op het rooster voor het
op direct vuur goud-
tegen de draad in voor
BBQ Star Côte de
smelt en daardoor zorgt
beste resultaat.
bruin, zodat-ie rare of
extra malsheid.
voor extra veel smaak.
medium rare vanbinnen is.
boeuf, 400 g
AH Excellent Ribeye
AH Côte de
BBQ Star T-bone
ca. 300 g
AH Excellent Entrecote
boeuf, 1 kilo
ge
steak, 400 g
2 stuks, ca. 300 g
9»
per 300 g
29%
1258
95°
R