Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 31

Hier is pagina 31 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BBQ-SAU
PINDASAUS
12% LEKKER
KISS
MANNELUR
a
Snipper.(
1 Se (netje 400 g). Snijd
teen knoflook (net
e:250 gl'heel fijn.
Romige sauzen,
Schil 50 ggember en snijd fijn. Verhit
100% plantaardig.
Mister Kitchen’s
el zonnebloemolie {fies 1 liter) in een pan
EXCLUSIEF BIJ
11
en fruit de sjalot, knoflook en gember
Vegan truffelmayo
ALBERT HEIJN
giet
(240 ml), knoflooksaus,
2 min. op laag vuur. Voeg 1 tl gedroogde
whiskycocktailsaus,
hilivlokken, 200 ml kokosmelk en
hi
ISK!
mosterddressing of
) 5 el ketjap manis (fles 500 mi) toe en laat
2
|
QC!
caesardressing (250 ml)
| à
ä
vanaf
2 min. zachtjes doorkoken. Doe ® 250 g
5
A
ongezouten pinda's (zak) in een hoge beker.
él
=
de
=
ame,
re
Br
n maal met een staafmixer tot een
ee
pasta. Pers de helft van 1 limoen uit. Roer de
sn
DC)
VEGAN
17 ©
pindapasta, het limoensap en 200 ml water
EE
—
door het mengsel in de pan en verwarm nog
2 min. Neem van het vuur'en pureer met de
0%
staafmixer tot een gladde saus. Voeg eventueel
extra water toe als de saùs te dik is. Snijd
EE
even
groen
de rest van de limoen in partjes en serveer
TRUFFELMAYO
OR
erbij. Lekker bij kipsate'en vega Spiesen.
Tk
"a
Je kunt de pindasaus 2 dagen van tevoren
maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker fris.
BEVAT p.p. 560 kcal:17 8 giwit: 44 gvet,
Knoflook-yoghurtsaus
Met romige truffelsmaak.
waarvan 14 gverz.: 21 gkoolhydraten,
met komkommer.
AH Truffelmayo, 115 g
AH Knoflooksaus
AH Tzatziki, 150 g
waarvan 14 gsuikers-1,9.g zout-6 gvezels
1°
220
„Prijs p:p. € 0.75
+
anses vans
ie,
us
PIRKPI RI
a
=. À
M
Romig van smaak.
Zoet en licht pikant.
Heerlijke pindasaus met
Be
Met o.a. verse knoflook.
AH Piri-piri saus
een vleugje knoflook.
A
AH Aioli, 190 g
150 g
AH Satésaus, 250 g
5
ij
00
=
12°
17
à
ETS
ib.
53
Alleen nog 3 minuten in
de magnetron. Of bereid de
saus in de pan. Verwarm
ES
co
'm dan 5 minuten op
lage temperatuur en roer
"
regelmatig.
AH Satésaus kant & klaar
Pa
ae
R