Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BBQ-SAU

PINDASAUS

12% LEKKER

KISS

MANNELUR

a

Snipper.(

1 Se (netje 400 g). Snijd

teen knoflook (net

e:250 gl'heel fijn.

Romige sauzen,

Schil 50 ggember en snijd fijn. Verhit

100% plantaardig.

Mister Kitchen’s

el zonnebloemolie {fies 1 liter) in een pan

EXCLUSIEF BIJ

11

en fruit de sjalot, knoflook en gember

Vegan truffelmayo

ALBERT HEIJN

giet

(240 ml), knoflooksaus,

2 min. op laag vuur. Voeg 1 tl gedroogde

whiskycocktailsaus,

hilivlokken, 200 ml kokosmelk en

hi

ISK!

mosterddressing of

) 5 el ketjap manis (fles 500 mi) toe en laat

2

|

QC!

caesardressing (250 ml)

| à

ä

vanaf

2 min. zachtjes doorkoken. Doe ® 250 g

5

A

ongezouten pinda's (zak) in een hoge beker.

él

=

de

=

ame,

re

Br

n maal met een staafmixer tot een

ee

pasta. Pers de helft van 1 limoen uit. Roer de

sn

DC)

VEGAN

17 ©

pindapasta, het limoensap en 200 ml water

EE



door het mengsel in de pan en verwarm nog

2 min. Neem van het vuur'en pureer met de

0%

staafmixer tot een gladde saus. Voeg eventueel

extra water toe als de saùs te dik is. Snijd

EE

even

groen

de rest van de limoen in partjes en serveer

TRUFFELMAYO

OR

erbij. Lekker bij kipsate'en vega Spiesen.

Tk

"a

Je kunt de pindasaus 2 dagen van tevoren

maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Lekker fris.

BEVAT p.p. 560 kcal:17 8 giwit: 44 gvet,

Knoflook-yoghurtsaus

Met romige truffelsmaak.

waarvan 14 gverz.: 21 gkoolhydraten,

met komkommer.

AH Truffelmayo, 115 g

AH Knoflooksaus

AH Tzatziki, 150 g

waarvan 14 gsuikers-1,9.g zout-6 gvezels



220

„Prijs p:p. € 0.75

+

anses vans

ie,

us

PIRKPI RI

a

=. À

M

Romig van smaak.

Zoet en licht pikant.

Heerlijke pindasaus met

Be

Met o.a. verse knoflook.

AH Piri-piri saus

een vleugje knoflook.

A

AH Aioli, 190 g

150 g

AH Satésaus, 250 g

5

ij

00

=

12°

17

à

ETS

ib.

53

Alleen nog 3 minuten in

de magnetron. Of bereid de

saus in de pan. Verwarm

ES

co

'm dan 5 minuten op

lage temperatuur en roer

"

regelmatig.

AH Satésaus kant & klaar

Pa

ae

R