Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KID

dr

LE

1 Steek de barbecue aan. Leg de pizza-

ei

bs

steen op het rooster, zodat deze ook goed

4

6

FA

1

heet wordt. Snijd het deeg in 8 vierkantjes.

ml

Leg 4 stukjes deeg in het midden van een

KI

E

vel bakpapier Roer de nootmuskaat door

vi

we

de crême fraîche. Besmeer elk stukje deeg

met 1 el crème fraîche. Verdeel de helft van

x)

x

de ui en de helft van de spekjes erover.

We

et

2 Leg de flammkuchen met bakpapier op

de pizzasteen op de barbecue. Gebruik

jl

Da

hiervoor een pizzaschep of de gladde kant

vl

ded

van een springvormbodem. Doe de deksel

®

op de barbecue en bak de flammkuchen

VES

in 12-15 min. goudbruin en gaar.

3 Maak ondertussen nog 4 flammkuchen

M T-AARD EIEN

met de rest van de ingrediënten en bak,

Mie

nadat je de eerste 4 van de barbecue

NAGERECHT ) (6 PERS. ) (15 MIN.)

haalt, de rest op dezelfde manier.

VEGA TIP Vervang de spekreepjes

® 100 g melkchocolade e 125 g aard-

door vegan spekjes (schaal 160 g)

beien e 265 g marshmallows (zak, Frisia)

TIP Vervang het flammkuchendeeg

® 12 theebiscuits (pakje 300 g) °

KUCHE

door de AH Flammkuchenkit (280 g) en

arbecue met deksel e gietijzeren cast

de crème fraîche in dit recept door de

iron fry pan (20 cm, Grill Guru)

VAN DE BARBECUE

kaassaus uit de kit.

1 Steek de barbecue aan. Breek de

BEVAT p.p. 180 kcal - 5 g eiwit - 10 g vet,

chocolade in 10-12 stukjes. Verwijder de

waarvan 5 g verz. « 17 g koolhydraten

roontjes van de aardbeien en snijd de

waarvan 2 g suikers. 1 g zout: 1 g vezels

aardbeien doormidden.

© 260 g vers flammkuchendeeg (rol

Tante Fanny) e % tl gemalen nootmuskaat

Prijs p.p. € 0.80

2 Verdeel de marshmallows over de pan

© 125 g crème fraîche e 150 g gesneden

Voor pizza's

en leg de chocolade ertussen. Bak

van de barbecue.

3-4 min. met de deksel erop op de

rode uien (zak, koelvers) e 125 g gerookte

AH Pizzasteen

barbecue tot de marshmallows lichtbruin

spekreepjes (duopak 250 g} e barbecue

met deksel e pizzasteen e bakpapier

930 cm, per stuk

leuren en zacht worden. Verdeel de aard-

eien over de marshmallows en steek de

© pizzaschep of springvormbodem

gee

biscuits erin. Pas wel op: de pan is heet.

TIP Geen gietijzeren pan? Maak de s'mores

in een aluminium grillschaal (wegwerp,

16 x 26 cm]

GEO) EN

BEVAT p.p. 310 kcal - 5 g'eiwit- 8 g vet,

®

waarvan 5 g verz. - 54 g koolhydraten

65

waarvan 41 g suikers. 0.2 g zout

Pers 1 limoen uit. Meng het

0

u

1g vezels. Prijs p.p. € 0.75

sap met 1 liter duodrank



Mir

sinaasappel-perzik (fles). Ver-

deel over 4 longdrinkglazen.

Verdeel 4 el grenadinesiroop

“ar

erover. Rijg 320 g tropische

ie

Ei

fruitsalade (bak, koelvers) aan

0 u

x

We

|

4 satéprikkers en leg op elk

+:

glas een prikker.

>

vu

IM

Laat het feest

BEVAT p.p. 235 kcal 1 g eiwit

Leuk, met gekleurde

GRENAL

4 g vet, waarvan 4 g verz.

maar beginnen.

vlaggetjes.

AH Bekers party

AH Cocktailprikkers

47 g koolhydraten, waarvan

Heerlijk fruitig

12 stuks

50 stuks

47 g suikers. 0 g zout

AH Duodrink

SUNRIS

2 gvezels- Prijs p.p. € 1.05

sinaasappel-perzik

14

08°

**Dit product is niet in elke Albert Heijn-winkel

verkrijgbaar. Bestel het eventueel op ah.nl.

&

®