Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 77

Hier is pagina 77 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KID
dr
LE
1 Steek de barbecue aan. Leg de pizza-
ei
bs
steen op het rooster, zodat deze ook goed
4
6
FA
1
heet wordt. Snijd het deeg in 8 vierkantjes.
ml
Leg 4 stukjes deeg in het midden van een
KI
E
vel bakpapier Roer de nootmuskaat door
vi
we
de crême fraîche. Besmeer elk stukje deeg
met 1 el crème fraîche. Verdeel de helft van
x)
x
de ui en de helft van de spekjes erover.
We
et
2 Leg de flammkuchen met bakpapier op
de pizzasteen op de barbecue. Gebruik
jl
Da
hiervoor een pizzaschep of de gladde kant
vl
ded
van een springvormbodem. Doe de deksel
®
op de barbecue en bak de flammkuchen
VES
in 12-15 min. goudbruin en gaar.
3 Maak ondertussen nog 4 flammkuchen
M T-AARD EIEN
met de rest van de ingrediënten en bak,
Mie
nadat je de eerste 4 van de barbecue
NAGERECHT ) (6 PERS. ) (15 MIN.)
haalt, de rest op dezelfde manier.
VEGA TIP Vervang de spekreepjes
® 100 g melkchocolade e 125 g aard-
door vegan spekjes (schaal 160 g)
beien e 265 g marshmallows (zak, Frisia)
TIP Vervang het flammkuchendeeg
® 12 theebiscuits (pakje 300 g) °
KUCHE
door de AH Flammkuchenkit (280 g) en
arbecue met deksel e gietijzeren cast
de crème fraîche in dit recept door de
iron fry pan (20 cm, Grill Guru)
VAN DE BARBECUE
kaassaus uit de kit.
1 Steek de barbecue aan. Breek de
BEVAT p.p. 180 kcal - 5 g eiwit - 10 g vet,
chocolade in 10-12 stukjes. Verwijder de
waarvan 5 g verz. « 17 g koolhydraten
roontjes van de aardbeien en snijd de
waarvan 2 g suikers. 1 g zout: 1 g vezels
aardbeien doormidden.
© 260 g vers flammkuchendeeg (rol
Tante Fanny) e % tl gemalen nootmuskaat
Prijs p.p. € 0.80
2 Verdeel de marshmallows over de pan
© 125 g crème fraîche e 150 g gesneden
Voor pizza's
en leg de chocolade ertussen. Bak
van de barbecue.
3-4 min. met de deksel erop op de
rode uien (zak, koelvers) e 125 g gerookte
AH Pizzasteen
barbecue tot de marshmallows lichtbruin
spekreepjes (duopak 250 g} e barbecue
met deksel e pizzasteen e bakpapier
930 cm, per stuk
leuren en zacht worden. Verdeel de aard-
eien over de marshmallows en steek de
© pizzaschep of springvormbodem
gee
biscuits erin. Pas wel op: de pan is heet.
TIP Geen gietijzeren pan? Maak de s'mores
in een aluminium grillschaal (wegwerp,
16 x 26 cm]
GEO) EN
BEVAT p.p. 310 kcal - 5 g'eiwit- 8 g vet,
®
waarvan 5 g verz. - 54 g koolhydraten
65
waarvan 41 g suikers. 0.2 g zout
Pers 1 limoen uit. Meng het
0
u
1g vezels. Prijs p.p. € 0.75
sap met 1 liter duodrank
€
Mir
sinaasappel-perzik (fles). Ver-
deel over 4 longdrinkglazen.
Verdeel 4 el grenadinesiroop
“ar
erover. Rijg 320 g tropische
ie
Ei
fruitsalade (bak, koelvers) aan
0 u
x
We
|
4 satéprikkers en leg op elk
+:
glas een prikker.
>
vu
IM
Laat het feest
BEVAT p.p. 235 kcal 1 g eiwit
Leuk, met gekleurde
GRENAL
4 g vet, waarvan 4 g verz.
maar beginnen.
vlaggetjes.
AH Bekers party
AH Cocktailprikkers
47 g koolhydraten, waarvan
Heerlijk fruitig
12 stuks
50 stuks
47 g suikers. 0 g zout
AH Duodrink
SUNRIS
2 gvezels- Prijs p.p. € 1.05
sinaasappel-perzik
14
08°
**Dit product is niet in elke Albert Heijn-winkel
verkrijgbaar. Bestel het eventueel op ah.nl.
&
®