Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 66

Hier is pagina 66 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BIJ DE BBQ
SALADES EN SNOEPGROENTEN
A
HE
GEPOFTE ZOETE
AARDAPPEL
)
El
MET SOUR CREAM
À
En Gs)
CAD Een)
RS
ke
Steek de barbecue aan. Prik met een vork
/
wat gaatjes in 4 grote zoete aardappelen.
Smeer ze in met 1 el olijfolie, leg op het rooster
|
Kook ® 200 g farfalle (pak 500 g) volgens de
J
van de barbecue en pof in 45 min. gaar. Keer
aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet
regelmatig met een barbecuetang Snijd
af en spoel onder koud stromend water. Breng
© 4 el zongedroogde tomaten (potje 295 g]
Æ
ondertussen een pan water aan de kook. Voeg
in reepjes. Snijd ® 1 salade-uitje in dunne
als het water kookt ® 2 witte scharreleieren
ringetjes. Snijd een /2 bakje platte peterselie
(doos 10 stuks) toe en kook in 7 min. bijna hard
d
(à 15 g) fijn en roer door 125 g sour cream.
Laat schrikken onder koud stromend water, pel
Doe alles in kleine bakjes. Snijd de aardappelen
en halveer ze. Snijd ® 2 trostomaten in blokjes,
F
in de lengte in, maar niet helemaal door. Zet
>
® 1 rode ui (netje 500 g) in halve ringen,
de bakjes op tafel en laat iedereen zijn eigen
1 friszoete appel (bijv. Jazz, schoongeboend) in
aardappel vullen,
blokjes en ® 2 zongedroogde tomaten
TIP In plaats van zoete aardappelen kun je ook x
(potje 295 g) zeer fijn. Laat 1 blikje tonijn-
gewone, vastkokende aardappelen gebruiken
stukken in water (160 g), 2 el kappertjes en
1 potje zwarte olijvenplakjes (240 g) uitlekken,
BEVAT p.p. 370 kcal - 6 g eiwit -8 g vet,
Egel
waarvan 3 g verz. - 64 g koolhydraten, waar-
|
Snijd een 2 bakje platte peterselie (à 15 g) fijn.
van 13 g suikers : 1.2 g zout - 9 g vezels
Meng de pasta in een grote schaal eerst met
4 el mayonaise met yoghurt (potje 220 mi)
Prijs p.p. € 1.05
PF.
en dan met de ui, appel, zongedroogde tomaat,
tonijn, kappertjes en olijven. Verdeel het ei en
ED
de tomatenblokjes erover en garneer met de
peterselie.
M VEGA TIP Vervang de tonijn door 2 extra
gekookte eieren.
Zoet en stevig.
BEVAT p.p. 380 kcal - 18 g eiwit - 13 g vet,
AH Zoete oranje
A
De
waarvan 2 g verz. 45 g koolhydraten, waar-
aardappelen
van 9 g suikers. 1.6 g zout - 5 g vezels
los per kilo*
Prijs p.p. € 1.40
nr.
ee
vo
=.
a
ee
66
&
NS
Fra
com HE
is