Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BIJ DE BBQ

SALADES EN SNOEPGROENTEN

A

HE

GEPOFTE ZOETE

AARDAPPEL

)

El

MET SOUR CREAM

À

En Gs)

CAD Een)

RS

ke

Steek de barbecue aan. Prik met een vork

/

wat gaatjes in 4 grote zoete aardappelen.

Smeer ze in met 1 el olijfolie, leg op het rooster

|

Kook ® 200 g farfalle (pak 500 g) volgens de

J

van de barbecue en pof in 45 min. gaar. Keer

aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet

regelmatig met een barbecuetang Snijd

af en spoel onder koud stromend water. Breng

© 4 el zongedroogde tomaten (potje 295 g]

Æ

ondertussen een pan water aan de kook. Voeg

in reepjes. Snijd ® 1 salade-uitje in dunne

als het water kookt ® 2 witte scharreleieren

ringetjes. Snijd een /2 bakje platte peterselie

(doos 10 stuks) toe en kook in 7 min. bijna hard

d

(à 15 g) fijn en roer door 125 g sour cream.

Laat schrikken onder koud stromend water, pel

Doe alles in kleine bakjes. Snijd de aardappelen

en halveer ze. Snijd ® 2 trostomaten in blokjes,

F

in de lengte in, maar niet helemaal door. Zet

>

® 1 rode ui (netje 500 g) in halve ringen,

de bakjes op tafel en laat iedereen zijn eigen

1 friszoete appel (bijv. Jazz, schoongeboend) in

aardappel vullen,

blokjes en ® 2 zongedroogde tomaten

TIP In plaats van zoete aardappelen kun je ook x

(potje 295 g) zeer fijn. Laat 1 blikje tonijn-

gewone, vastkokende aardappelen gebruiken

stukken in water (160 g), 2 el kappertjes en

1 potje zwarte olijvenplakjes (240 g) uitlekken,

BEVAT p.p. 370 kcal - 6 g eiwit -8 g vet,

Egel

waarvan 3 g verz. - 64 g koolhydraten, waar-

|

Snijd een 2 bakje platte peterselie (à 15 g) fijn.

van 13 g suikers : 1.2 g zout - 9 g vezels

Meng de pasta in een grote schaal eerst met

4 el mayonaise met yoghurt (potje 220 mi)

Prijs p.p. € 1.05

PF.

en dan met de ui, appel, zongedroogde tomaat,

tonijn, kappertjes en olijven. Verdeel het ei en

ED

de tomatenblokjes erover en garneer met de

peterselie.

M VEGA TIP Vervang de tonijn door 2 extra

gekookte eieren.

Zoet en stevig.

BEVAT p.p. 380 kcal - 18 g eiwit - 13 g vet,

AH Zoete oranje

A

De

waarvan 2 g verz. 45 g koolhydraten, waar-

aardappelen

van 9 g suikers. 1.6 g zout - 5 g vezels

los per kilo*

Prijs p.p. € 1.40

nr.

ee

vo

=.

a

ee

66

&

NS

Fra

com HE

is