Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 38

Hier is pagina 38 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
[La
SAN
|
PR TC a OUT
STUKKEN VLEES DIE NA UREN MALS EN
nl
[
MET EEN HEERLIJKE ROOKSMAAK VAN HET
5
ROOSTER KOMEN? BARBECUE-MASTER
|
ij,
]
VORD ALTHUIZEN GEEF T| TIPS.
\
|
#
|
Im
Gebruik een barbecue met deksel
Eu
3
en luchtschuif, waarmee je de
El
an
temperatuur kunt regelen.
Direct grillen doe je boven hete
kolen op het rooster. Dit is de
perfecte manier voor vlees dat snel
=
en
gaar is, zoals hamburgers, en voor
a
de meeste groente. Bij indirect
LE
grillen schuif je de kolen, als ze
heet zijn, naar 1 kant. Je legt je
vlees, vis of groente dan niet boven
het vuur, maar ernaast. Meestal
zijn dat grotere stukken vlees, die
(met de BBQ-deksel gesloten) door
de hete lucht van de kolen op een
lagere temperatuur garen.
a
SHEETS)
Met rookhoutchuncks of -snippers,
bijvoorbeeld van beuken- of eiken-
=.
ld
hout, voeg je de karakteristieke
Voor zijn nieuwste barbecueboek
rooksmaak toe. Leg ze op alumi-
trok Jord Althuizen door
niumfolie op de gloeiende kolen of
Nederland en België. Want
zonder folie tussen de kolen.
Waarom ver reizen als je het
allerbeste vlees en de beste vis
Slow barbecueën is ook slow aan-
en groenten gewoon dichtbij
steken: leg een paar aangestoken
CEA
hebt? Jord deelt recepten, info
briketten op niet-aangestoken
over barbecueën en tips.
© en WETEN?
€ 29.99*
kolen. Het doel is dat je de tempe-
Scan de QR-code:
ratuur rustig laat stijgen tot tussen
voorde video
de 110 en 150 °C.
Jord Althuizen
WINACTIE
- Low enslow
Bereid het vlees voor: wrijf het in
—Bärbecueön.
Wil jij;barbecueän zoals Jord
met een rub. Met een beetje olijf-
Althuizen? Ga naar pag. 81
olie blijft de rub nog beter plakken.
en maak kans op 1 van de 5
Gebruik een vleesthermometer:
,
exemplaren die we weggeven!
Daarnaast geven we 3 BBQ-
DO OO ©
door de kern van het vlees te
checken weet je vrijwel precies of
pakketten van Grill Guru weg.
[:
het vlees gaar is en komt dit mals
en sappig van de barbecue.
ren
*Dit product is niet in elke
Albert Heijn-winkel verkrijgbaar.
Bestel het eventueel op ah.nl.
26