Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

[La

SAN

|

PR TC a OUT

STUKKEN VLEES DIE NA UREN MALS EN

nl

[

MET EEN HEERLIJKE ROOKSMAAK VAN HET

5

ROOSTER KOMEN? BARBECUE-MASTER

|

ij,

]

VORD ALTHUIZEN GEEF T| TIPS.

\

|

#

|

Im

Gebruik een barbecue met deksel

Eu

3

en luchtschuif, waarmee je de

El

an

temperatuur kunt regelen.

Direct grillen doe je boven hete

kolen op het rooster. Dit is de

perfecte manier voor vlees dat snel

=

en

gaar is, zoals hamburgers, en voor

a

de meeste groente. Bij indirect

LE

grillen schuif je de kolen, als ze

heet zijn, naar 1 kant. Je legt je

vlees, vis of groente dan niet boven

het vuur, maar ernaast. Meestal

zijn dat grotere stukken vlees, die

(met de BBQ-deksel gesloten) door

de hete lucht van de kolen op een

lagere temperatuur garen.

a

SHEETS)

Met rookhoutchuncks of -snippers,

bijvoorbeeld van beuken- of eiken-

=.

ld

hout, voeg je de karakteristieke

Voor zijn nieuwste barbecueboek

rooksmaak toe. Leg ze op alumi-

trok Jord Althuizen door

niumfolie op de gloeiende kolen of

Nederland en België. Want

zonder folie tussen de kolen.

Waarom ver reizen als je het

allerbeste vlees en de beste vis

Slow barbecueën is ook slow aan-

en groenten gewoon dichtbij

steken: leg een paar aangestoken

CEA

hebt? Jord deelt recepten, info

briketten op niet-aangestoken

over barbecueën en tips.

© en WETEN?

€ 29.99*

kolen. Het doel is dat je de tempe-

Scan de QR-code:

ratuur rustig laat stijgen tot tussen

voorde video

de 110 en 150 °C.

Jord Althuizen

WINACTIE

- Low enslow

Bereid het vlees voor: wrijf het in

—Bärbecueön.

Wil jij;barbecueän zoals Jord

met een rub. Met een beetje olijf-

Althuizen? Ga naar pag. 81

olie blijft de rub nog beter plakken.

en maak kans op 1 van de 5

Gebruik een vleesthermometer:

,

exemplaren die we weggeven!

Daarnaast geven we 3 BBQ-

DO OO ©

door de kern van het vlees te

checken weet je vrijwel precies of

pakketten van Grill Guru weg.

[:

het vlees gaar is en komt dit mals

en sappig van de barbecue.

ren

*Dit product is niet in elke

Albert Heijn-winkel verkrijgbaar.

Bestel het eventueel op ah.nl.

26