Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 37

Hier is pagina 37 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
he.
Ke
À
+
PAK EENS LIRE
a
À
Fr 3
ALTIJD VLEES
——
ak
+
rs
ds
IN HUIS
#3
's Morgens uit de vriezer,
ee
A
's avonds op de barbecue.
EA
Wij hebben heerlijke stukken
y
Ed
je
$”
vlees uit de diepvries van Taste
HAN
Éd
a
of the World, van bavette tot
oe
En
tomahawk.
F
Ft
En
= A
Bestel het op ah.nl!
a
Aa,
zn
A,
ne
=
=
ee
vv
Lekker om in Z'n geheel op
de barbecue te bereiden.
© STEAK SANDWICH MAKEN ?
Metribeye maaktbarbecuemaster
Doe dat met beleid, zodat-
Jord Althuizen een heerlijke steak
E
vd
ie niet verder gaart dan
sandwich. Scan de QR-code
medium rare. Tip: gebruik een
sk
vleesthermometer.
A hetrecept.
Taste ofthe World
Ps
es.
Ee
Lamsracks, per 250 g
mn
ze
>
né
4
#
72°
EN
L
——
2
=
ze
wer
Mi
à
Vr
N
A
tnt sE
at
mt
iR
a
SP zie an
er
u
ut,
vr
=
0
=>
GE
is
SK
Pr
=
Eee
Pr
u
Mooie, dik bevleesde ribs
>
Ë
Er
van het Iberico-varken.
=
eed
Marineer ze zelf! Kijk op pagina
=
ae
40 voor lekkere rubs.
Sn
Taste of the World
»
VB
cn
Iberico-ribs, per 700 g
He
AS
5
57
EE
=
ak
>
NS
Es
ee
B
LC ER
Be
Om precieste
o
weten ofjevlees
ofvis gaar is.
PUUR NATUUR
TIKKIE ZOET
ZALIG MALS
GROVE STRUCTUUR
AH Digitale vlees-
thermometer
Deze Tomahawk
Echt lekker, zo'n hele
Dit staartstuk is nog relatief
Bavette heeft een grove
E
perstuk
lamsrack op de barbecuel
steak is eigenlijk een
onbekend en kenmerkt zich
structuur, is met vet
Even grillen boven de hete
varkensribeye, maar dan
door zijn dikke vetlaag. Zonde,
dooraderd en is stevig en
62
kolen en dan verder laten
met een lang stuk bot
want picanha komt heerlijk
smaakvol. Snijd het vlees
garen op de indirecte
eraan. De steak heeft een
mals van de barbecue. Je
op de draad voor een
kant van de barbecue.
watertandend lekkere
grilt'm aan 1 stuk. Een
perfect mals resultaat.
AH Excellent Lamsrack
marinade van honing en
vleesthermometer is aan te
Het lekkerst medium-rare
bereid.
ca. 400 g, per 500 g
gerookte paprika.
raden om 'm precies op de
AH BBQ Tomahawk
juiste garing te krijgen.
AH Bavette
16°"
ca. 330 g, per 250 g
AH Picanha
ca. 1 kilo, per kilo
ca. 1 kilo, per kilo
4”
272°
272°
*Dit product is niet in elke Albert Heijn-winkel
verkrijgbaar. Bestel het eventueel op ah.nl.
&
I®