Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

he.

Ke

À

+

PAK EENS LIRE

a

À

Fr 3

ALTIJD VLEES

——

ak

+

rs

ds

IN HUIS

#3

's Morgens uit de vriezer,

ee

A

's avonds op de barbecue.

EA

Wij hebben heerlijke stukken

y

Ed

je

$”

vlees uit de diepvries van Taste

HAN

Éd

a

of the World, van bavette tot

oe

En

tomahawk.

F

Ft

En

= A

Bestel het op ah.nl!

a

Aa,

zn

A,

ne

=

=

ee

vv

Lekker om in Z'n geheel op

de barbecue te bereiden.

© STEAK SANDWICH MAKEN ?

Metribeye maaktbarbecuemaster

Doe dat met beleid, zodat-

Jord Althuizen een heerlijke steak

E

vd

ie niet verder gaart dan

sandwich. Scan de QR-code

medium rare. Tip: gebruik een

sk

vleesthermometer.

A hetrecept.

Taste ofthe World

Ps

es.

Ee

Lamsracks, per 250 g

mn

ze

>



4

#

72°

EN

L

——

2

=

ze

wer

Mi

à

Vr

N

A

tnt sE

at

mt

iR

a

SP zie an

er

u

ut,

vr

=

0

=>

GE

is

SK

Pr

=

Eee

Pr

u

Mooie, dik bevleesde ribs

>

Ë

Er

van het Iberico-varken.

=

eed

Marineer ze zelf! Kijk op pagina

=

ae

40 voor lekkere rubs.

Sn

Taste of the World

»

VB

cn

Iberico-ribs, per 700 g

He

AS

5

57

EE

=

ak

>

NS

Es

ee

B

LC ER

Be

Om precieste

o

weten ofjevlees

ofvis gaar is.

PUUR NATUUR

TIKKIE ZOET

ZALIG MALS

GROVE STRUCTUUR

AH Digitale vlees-

thermometer

Deze Tomahawk

Echt lekker, zo'n hele

Dit staartstuk is nog relatief

Bavette heeft een grove

E

perstuk

lamsrack op de barbecuel

steak is eigenlijk een

onbekend en kenmerkt zich

structuur, is met vet

Even grillen boven de hete

varkensribeye, maar dan

door zijn dikke vetlaag. Zonde,

dooraderd en is stevig en

62

kolen en dan verder laten

met een lang stuk bot

want picanha komt heerlijk

smaakvol. Snijd het vlees

garen op de indirecte

eraan. De steak heeft een

mals van de barbecue. Je

op de draad voor een

kant van de barbecue.

watertandend lekkere

grilt'm aan 1 stuk. Een

perfect mals resultaat.

AH Excellent Lamsrack

marinade van honing en

vleesthermometer is aan te

Het lekkerst medium-rare

bereid.

ca. 400 g, per 500 g

gerookte paprika.

raden om 'm precies op de

AH BBQ Tomahawk

juiste garing te krijgen.

AH Bavette

16°"

ca. 330 g, per 250 g

AH Picanha

ca. 1 kilo, per kilo

ca. 1 kilo, per kilo

4”

272°

272°

*Dit product is niet in elke Albert Heijn-winkel

verkrijgbaar. Bestel het eventueel op ah.nl.

&