Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

D

EI

=

di

ir

+

N

Es

7

:

e

kilo runderpicanha e 2 el grof zeezout

Eu

5

® 1 el kristalsuiker (zak 1.5 kilo)

kek

ee

© 2 el paprikapoeder (busje 48 g)

® 1 tl knoflookpoeder (busje 70 g)

1]

R

DS

© 1 tl uienpoeder e 1 mespunt chilipoeder

e 1 tl cacaopoeder ® 1 tl zwarte peper

(busje 50 g) e 1 tl gemalen koffie

4

© 1 tl gedroogde oregano e % tl gemalen

3

=

Ei

komijn ® 3 sjalotten (netje 400 g)

=

® 150 ml extra vierge olijfolie (fles 1 liter)

© 1 tl venkelzaad e 1 tl korianderzaad

FR)

MDN

=

© 50 ml appelciderazijn e fileermesje

F4

© barbecue met deksel e 4 beuken- of

4

x

eikenhoutchunks (blokken rookhout van

5x5 cm]* ® vleesthermometer

PICANHA

1 Snijd de vetlaag van de picanha tot een

px

PELCIDERRELIS

dikte van max. een 12 cm. Snijd de laag over

3

de hele lengte kruislings in (snijd niet in het

vlees). Zo kun je de kruiden beter inwrijven

5

>

en zal het vet beter smelten en uitbakken.

es

Snijd eventuele vliesjes aan de andere kant

van de picanha weg met het fileermesje.

Ve

2 Meng het zeezout, de suiker, paprika-,

An

à

knoflook-, uien-, chili- en cacaopoeder,

JE)

I

de peper, koffie, oregano en komijn in

de

ee

pe

een kom tot rub. Wrijf de picanha hier

rondom royaal mee in. Laat 1 uur op

ji

ke

kamertemperatuur marineren

pv,

ha

Al

Fr

3 Bereid ondertussen de barbecue

.

voor op indirect grillen. Verhit tot

M

een temperatuur van 135 °C. Leg de

L

fr,

Er

houtchunks tussen de gloeiende kolen

5

4

2

*

Ar

NE

>

leg de picanha met de vetrand naar

F:

if

cle

\

boven boven het minder hete deel op het

4

$

x

rooster en sluit de deksel. Laat

>

4 ee

ca. 1/2 uur roken. tot de picanha een

kerntemperatuur van 54 °C heeft bereikt.

il

st

D

#

he

Test dit met de vleesthermometer.

er

5

4 Snipper ondertussen de sjalotten zeer

#

fin. Verhit de olie in een pan en fruit de

Fi

Ed

„ER

7%

sjalot met het venkel- en korianderzaad

E

ee

ee

£

5 min. Laat 30 min. afkoelen. Klop de

IE

appelciderazijn erdoor en breng de relish op

smaak met peper en eventueel zout.

4j

S

5 Snijd de picanha dwars op de draad in

De smaak van dit

5

plakken. Serveer met de appelciderrelish.

*In plaats van de houtchunks kun je ook

zi

dl

trappistenbier is zoet

met een verfijnde

AH BBQ Rookhout mix beuken en eiken

ed

bitterheid. Drink het

(zak 500 g) gebruiken,

FE

bier bij geroosterd

©

vlees, zoals picanha

BEVAT p.p. 350 kcal - 27 g eiwit: 25 g vet,

Westmalle

Westmalle Dubbel

waarvan 5 g verz. : 3 g koolhydraten

33 cl

waarvan 2 g suikers - 1.1 g zout: 1 g vezels

15°

Prijs p.p. € 3.85

È

A

var

4

Wet

ee

Ne

u

=)

#

x. ©

a

et