Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 39

Hier is pagina 39 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
D
EI
=
di
ir
+
N
Es
7
:
e
kilo runderpicanha e 2 el grof zeezout
Eu
5
® 1 el kristalsuiker (zak 1.5 kilo)
kek
ee
© 2 el paprikapoeder (busje 48 g)
® 1 tl knoflookpoeder (busje 70 g)
1]
R
DS
© 1 tl uienpoeder e 1 mespunt chilipoeder
e 1 tl cacaopoeder ® 1 tl zwarte peper
(busje 50 g) e 1 tl gemalen koffie
4
© 1 tl gedroogde oregano e % tl gemalen
3
=
Ei
komijn ® 3 sjalotten (netje 400 g)
=
® 150 ml extra vierge olijfolie (fles 1 liter)
© 1 tl venkelzaad e 1 tl korianderzaad
FR)
MDN
=
© 50 ml appelciderazijn e fileermesje
F4
© barbecue met deksel e 4 beuken- of
4
x
eikenhoutchunks (blokken rookhout van
5x5 cm]* ® vleesthermometer
PICANHA
1 Snijd de vetlaag van de picanha tot een
px
PELCIDERRELIS
dikte van max. een 12 cm. Snijd de laag over
3
de hele lengte kruislings in (snijd niet in het
vlees). Zo kun je de kruiden beter inwrijven
5
>
en zal het vet beter smelten en uitbakken.
es
Snijd eventuele vliesjes aan de andere kant
van de picanha weg met het fileermesje.
Ve
2 Meng het zeezout, de suiker, paprika-,
An
à
knoflook-, uien-, chili- en cacaopoeder,
JE)
I
de peper, koffie, oregano en komijn in
de
ee
pe
een kom tot rub. Wrijf de picanha hier
rondom royaal mee in. Laat 1 uur op
ji
ke
kamertemperatuur marineren
pv,
ha
Al
Fr
3 Bereid ondertussen de barbecue
.
voor op indirect grillen. Verhit tot
M
een temperatuur van 135 °C. Leg de
L
fr,
Er
houtchunks tussen de gloeiende kolen
5
4
2
*
Ar
NE
>
leg de picanha met de vetrand naar
F:
if
cle
\
boven boven het minder hete deel op het
4
$
x
rooster en sluit de deksel. Laat
>
4 ee
ca. 1/2 uur roken. tot de picanha een
kerntemperatuur van 54 °C heeft bereikt.
il
st
D
#
he
Test dit met de vleesthermometer.
er
5
4 Snipper ondertussen de sjalotten zeer
#
fin. Verhit de olie in een pan en fruit de
Fi
Ed
„ER
7%
sjalot met het venkel- en korianderzaad
E
ee
ee
£
5 min. Laat 30 min. afkoelen. Klop de
IE
appelciderazijn erdoor en breng de relish op
smaak met peper en eventueel zout.
4j
S
5 Snijd de picanha dwars op de draad in
De smaak van dit
5
plakken. Serveer met de appelciderrelish.
*In plaats van de houtchunks kun je ook
zi
dl
trappistenbier is zoet
met een verfijnde
AH BBQ Rookhout mix beuken en eiken
ed
bitterheid. Drink het
(zak 500 g) gebruiken,
FE
bier bij geroosterd
©
vlees, zoals picanha
BEVAT p.p. 350 kcal - 27 g eiwit: 25 g vet,
Westmalle
Westmalle Dubbel
waarvan 5 g verz. : 3 g koolhydraten
33 cl
waarvan 2 g suikers - 1.1 g zout: 1 g vezels
15°
Prijs p.p. € 3.85
È
A
var
4
Wet
ee
Ne
u
=)
#
x. ©
a
et